Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Fullmånen og dens påvirkning på oss

Fullmåne er et naturlig fenomen som oppstår når jorden befinner seg mellom solen og månen, og dermed får sollyset til å treffe månens overflate fullstendig. Dette resulterer i en opplyst måneskive som ser helt rund ut fra jordens perspektiv.

Les mer..

Elsk deg selv for å få den kjærligheten du fortjener

Du har sikkert hørt uttrykket «Behandle andre, slik du vil at andre skal behandle deg. Men har du hørt: "Elsk deg selv, slik du vil at andre skal elske deg"? Det er mye sannhet i disse ordene. For behandler du deg selv dårlig så vil du tiltrekke deg mennesker som behandler deg på samme måte. Det er den energien du sender til Universet hvordan du behandler deg selv som avgjør hva Universet sender tilbake.

Les mer..

Nymånen og dens påvirkning på oss

Nymånen, en av mange faser i månens syklus, er kjent for sin skjulte tilstedeværelse på nattehimmelen. Selv om vi ikke kan se den, er dens innflytelse sterk, og dens effekter kan ses på mange områder av livene våre. I denne artikkelen vil vi undersøke nymånen, dens natur, og hvordan den kan påvirke oss på både synlige og usynlige måter.

Les mer..

Hvilke stjernetegn passer sammen?

Har du noen gang lurt på om stjernetegn virkelig kan påvirke hvem vi passer best sammen med? Astrologi har lenge vært brukt til å forklare personlighetstrekk og å gi en indikasjon på hvordan vi kan koble oss med andre på et dypere nivå. Selv om vitenskapen ikke kan bevise stjernetegnenes kompatibilitet, gir det fortsatt en interessant innsikt for mange mennesker.

Les mer..