Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Forfulgt av hjerter

Jeg har opplevd noe merkelig de siste ti årene. Jeg kaller det «forfulgt av hjerter». Etter livshendelser som har vært tøffe og utfordrende, har jeg hatt små øyeblikk og opplevelser som har grepet meg.

Les mer..

Ukjent forsamling

Jeg besøkte en gammel herregård som i mange år har vært museum. I to av bygningene kan man overnatte.

Les mer..

Kort møte i augustnatten

Augustdag. Sommeren er på hell. Hytteeierne har reist til byen igjen. September er like om hjørnet. Venter på å tre inn med sine vakre høstfarger.

Les mer..

En historie jeg aldri glemmer

Jeg hadde en tidligere arbeidskollega, Lennart, som var bosatt i Sverige. Hver gang hans arbeide førte ham til der jeg bodde, kom han på besøk.

Les mer..

En fars siste farvel

Wenches far Kåre var en betydningsfull person i hjembygda mi, og det er han denne historien handler om. Han var en person som har hatt stor betydning for svært mange mennesker. Alle vi som en gang har kjent ham, har forstått at holdninger og verdier best formidles gjennom konkrete handlinger.

Les mer..

En eventyrlig historie

Nå vil jeg fortelle om noe jeg opplevde da jeg var 15 år. Jeg er født på Kirkenes, og da vi var ferdige med 7. klasse skulle vi på klassetur.

Les mer..

Husspøkelset

Min venninne Tone var svært opprømt etter at hun og familien hadde vært på visning i huset oppe på høyden over byen. Huset, som akkurat var lagt ut for salg, var nyoppusset, stort og innholdsrikt.

Les mer..

En drømmeverden

Jeg har lyst til å fortelle om noe som rystet meg for lenge siden, og som jeg husker som om det var i går.

Les mer..

Et uhyggelig varsel på kveldshimmelen

Det hadde lenge vært snakk om at min venninne skulle ta turen opp fra Vestlandet og hit til Trøndelag. I tilknytning til hennes besøk, planla vi å tilbringe noen rolige og avslappende dager i mitt barndomshjem ute ved kysten.

Les mer..

Forvarsel

Jeg var svært knyttet til min far, og veldig glad i ham. Etter å ha hatt hjerneblødning, bodde han på sykehjemmet. Han mistet taleevnen da mine barn var små, og jeg vet at han var veldig lei seg for ikke å få snakket med dem.

Les mer..