• Klarsynt medium/sjaman tromming
  • Finner dyr/dyrehealing
  • Tarot og andre typer kort

Størst av alt er kjærligheten!

Mitt navn er Gunhild, og jeg har vært klarsynt i hele mitt liv. Jeg har hjulpet mange gjennom årenes løp, og nå ønsker jeg å hjelpe enda flere som kommer min vei. Livet er altfor kort til ikke å kunne glede seg over selve livet. Jeg er så heldig å ha fått flere oppstegne mestre som mine nærmeste hjelpere, og de kommer til meg mens jeg jobber.

Sitter du fast og føler deg utbrent? Har du problemer i kjærlighetslivet, med familie, jobb eller økonomi?

Da ønsker jeg å hjelpe deg med å finne veien fremover

Her er også andre ting jeg kan være behjelpelig med:

Tarotkort og mange andre typer kort

Healer/fjernhealer

Medium/Sjaman-tromming

Finne dyr/dyrehealing

Runelegging

Drømmetydning 

Chakrabalansering 

Se dine hjelpere og din skytsengel

................

Velkommen til en fortrolig samtale.

Gunhild 

I magasinet kan du lese et lengre Portrettintervju med Gunhild

 

Mine tilbakemeldinger

Geir jægtvik

Fikk kontant svar om katten vår var i live eller ikke. Det var det vi ville vite så vi slipper å tenke på lille panter som kun ble 7 mnd. Takk for flott samtale.

Kari Anne

En helt utrolig opplevelse å snakke med Gunhild. Veldig nøyaktig og overrasket over hvor mye som faktisk stemte. Fikk svar på alt jeg lurte på og føler meg mye mer selvsikker på valgene jeg må ta i livet. Anbefaler alle å snakke med henne!

Hedda

Fantastisk dame og så utrolig varm og ekte. Skummelt så godt hun traff med alt hun så om min tunge situasjon nå og hva som ville komme i dagene fremover. Hun fikk helt rett. Kan anbefales på det varmeste. Denne dama vet hva hun snakker om og for et fantastisk medmenneske. ❤️

Gunn M

Utrolig dyktig og behagelig dame. Utsråler trygghet og kjærlighet. Er aldri i tvil om at hun har et brennende ønske om å hjelpe deg. Ærlig og direkte. Treffsikker, uten tvil! Har evnen til å få deg til å se ditt eget potensiale og styrke. Gir gode råd som hjelper. Tusen takk 🙏❤

Milana

Fantastisk dame og kjempehyggelig og tydelig er hun! Takket være henne går jeg fram i livet mitt nå❤️

Oddvar

Takk for en hyggelig prat. Du var fantastisk. Kan anbefale deg til de som trenger deg. Jeg ringer kanskje igjen.

Melissa

Utrolig behagelig dame å prate med. Du får ærlige og direkte svar på det du lurer på. Føler meg så trygg og avslappet etter at jeg har pratet med Gunhild! Du kommer ikke til å angre :)

Truus

Tusen takk Gunhild! :-) Du hjalp meg da jeg var veldig fortvilet. Etter samtalen med deg kjenner jeg en varmende , helende kraft. Du har en kraftfull, positiv og sprudlende energi! Du holdt opp et speil for meg slik at jeg bedre kan se min egen kjærlighetskraft og kan være trygg på fremtiden og den veien jeg har valgt. Diamanten skinner i brystet. Kraft, helse, og energien kommer tilbake.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?