• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Jeg kommer fra Innlandet og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

Anna

Mycket träffsäker på min situation, känner mig mycket lugnare efter samtalet. Grethe var fin att prata med och hon fick in allt så tydligt på nutid och det jag varit igenom tidigare. Nu skal jag följa hennes råd och så hoppas jag att det stämmer om framtiden också 🤗 rekommenderar henne varmt.

Varmeny

Ærlig, hjelpsom og god er Grethe! Sier det som det er på en mottakelig måte som gjør det enkelt å akseptere sannheten i seg selv. Vil en bare vel og motiverer til å stå i sin egen kraft! Er utrolig takknemlig for den korte samtalen vi hadde, den var verdt det.😊

kari bjørneseth

Hei, Snakket med deg på fredag om katta til barnebarnet som hadde blitt borte. Du snakket helt detaljert om hvorfor, det var helt utrolig hva du sa om Tarzan.Barna og mamma/n reagerte forskjellig da jeg videreformidlet hva du sa til meg.

Linda

Tusen takk for nok en fin samtale. Du er helt utolig, veldig hyggelig å prate med. Det du fortalte meg at skulle skje første gangen vi snakket sammen skjedde helt som du sa. Etter samtalen i dag kjenner jeg at jeg klarer å slappe helt av. Jeg ringer helt klart deg igjen om det er noe jeg trenger å vite! Skulle gjerne gitt deg 10 stjerner🤩

I L

Kjære Grethe Snakket med deg for andre gang i kveld . Første gangen var for 2 år siden. Det du fortalte meg den gangen stemte virkelig . Det var ikke det jeg ville høre den gangen, men med tiden ser en at det du fortalte var det beste for meg. Jeg hadde en flott samtale med deg i kveld , og vil slappe av i natt med din ro. Ser frem til tiden fremover da jeg vet det vil gå bra. Anbefaler Grethe til dere alle. Hennes ro og behagelige stemme hjelper.

CR

Jeg var i en kinkig situasjon med skolen min i Januar. Jeg studerer i utlandet og har ingen som helst mulighet til å flytte studiet mitt eller ta noe av det hjemmet. Grethe sa at situasjonen min kommer til å løse seg, jeg måtte fikse dokumenter som var avgjørende og at hun så at jeg kommer til å ta en del av studiet mitt i Norge. Dokumentene reddet situasjonen min der nede, og jeg har nå tatt semester to i Norge grunnet corona situasjonen. I Januar hadde vi ingen som helst ide om hvor seriøs og omfattende corona situasjonen var. Tusen takk for empatisk og beroligende samtaler.

Ann-Kristin

Hei Grete! tusen takk for en superhyggelig samtale med deg. Det roet mammahjertet mitt ganske mye faktisk. Du traff på alt det du snakket om både tilbake i tid og nå. Du hadde en behagelig måte å prate på som gjorde meg rolig. Jeg fikk egentlig bekreftet de tankene jeg selv hadde og det var veldig godt. Kommer nok til å bruke deg flere ganger. Anbefales på det sterkeste :-)

Elisabeth

Jeg har vært i samtale med Grete tidligere og hun treffer spikeren på hodet hver gang! Hun vil ikke ha stort med info annet enn hvilket tema jeg ønsker at hun ser på. Via det lille jeg gir henne tar hun inn det eksakte og leser meg som en åpen bok. Grete er etter min mening topp 3 hos Magic! Hun er meget dyktig, ydmyk og god. En føler seg trygg og verdsatt og underveis i samtalen detter kiloene av skuldrene. Jeg føler meg alltid som et nytt menneske etter å ha snakket med henne. Takk gode, fine Grete!! ❤️ Du er fantastisk ❤️ Klemmer fra Elisabeth 🌞

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?