• Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Velkommen til min side!

Jeg kommer fra Innlandet og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Jeg kan kun forholde meg til dyreeier/nær familie, når det gjelder informasjon og søk. Det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg kan dessverre ikke gi noen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Du kan lese min artikkel om "Omsorg fra den andre siden" her:

https://www.magic.no/magic-magasin/aktuelt/omsorg-fra-den-andre-siden?tlf=79000000

 

Mine tilbakemeldinger

Gry

Tusen takk for god hjelp med hestene mine. Du traff innertier med hver og en av dem, og det gir en fin trygghet å vite at jeg kan kontakte deg igjen hvis jeg skulle stå fast. Jeg anbefaler Grethe på det varmeste, Hesteeier.

Elin

Tusen takk for all hjelp og veiledning Grethe. Du traff virkelig der hvor skoen trykket, setter virkelig stor pris på din åpenhet og alle gode råd jeg har fått. Vi snakkes garantert igjen.

Randi

Wooow. For et dame ! Spot on fra første øyeblikk! Trengte ikke si noe der. Hun satte seg inn i min energi med en gang og formidlet budskap på en fantastisk fin måte. TAKK.

Ajfer

Grethe er en utrolig varm og imøtekommende person.hun får inn ting med en gang uten at du behøver å si for mye.hun er ærlig, konkret og kort. Sier i fra selv når du ikke vil høre.anbefales på det sterkeste!

MARIA

Grete är utan tvekan den bästa! Med raka och tydliga svar hon gav mig kring min situation var så detaljerade perfekt och bekräftade mig i allt. Jag känner mig så lugn och har full tillit till det som även ska komma nu! Tusen tack Grethe för samtalet! Kram från Maria

Harriet

Ingen tvil om at Grete ser. Fantastisk veiledning og spot-on💕

Magrete

Hei hei :) Etter den gode informasjonen og intuisjonen som vi snakket om , så er jeg veldig fornøyd og avslappet etter den infoen jeg fikk. Noen ganger er det fint å prate med noen som ser ting i et annet perspektiv enn den bobla jeg er inni. Takk for fine ord og gode tilbakemeldinger som stemmer så bra for vår diskusjon. Er veldig glad for den praten vi hadde. Derfor er det veldig greit å vite at jeg ha noen å prate med som ser meg på flere sider, og det stemmer så bra. Ringer gjerne tilbake om nye utfordringer dukker opp. Takk for gode og oppklarende samtaler. Hilsen Magrete

LI

Ringte Grethe for en stund tilbake, skremmende hvor spot on hun er. Hun fikk eksakt opp hvordan daten min er som person. Jeg er spent på om Grethe treffer på veien videre sammen med han. Vi snakket også om hunden min og måtte le når hun beskrev hannen min. Var så gøy når hun beskrev akkurat hvordan han er og betryggende å vite at han har det fint hos meg <3 Tusen takk Grethe, absolutt ikke siste gangen jeg ringer deg for råd.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?