klarsynte mina

Mina

klarsynte mina

Kode: 454

Kode: 454

 • Spådom i nåtid, fortid og fremtid
 • Klarsynt og livsveileder
 • Finner dyr og ting

Mina har jobbet profesjonelt som synsk spådame og medium siden 1992. Med tiden har hun fått ord på seg for å være eksepsjonelt treffsikker i sine spådommer og som en av de beste synske i Norge.

Hun har mange faste kunder og er etterspurt i både Norge og Sverige for sine sterke evner til å se.

Mina jobber med og uten hjelpemidler, slik at du kan velge hva som passer deg best. Hun kan koble seg på deg via din energi, ser ditt livskart og kan derfor hjelpe deg med å navigere i de ulike situasjonene.

Hennes ekspertise ligger i å gi deg tydelig informasjon, og iblant kan det være så personlig at bare du forstår den.

Gjennom sitt klarsyn kan hun gi korrekte beskrivelser av personer, steder og hendelser som er, eller vil komme i ditt liv, samt å belyse relasjoner og hva som ligger for deg i kjærlighet.

Hun kan se hvilke utfordringer du står ovenfor, og hva du har av valg.

I hennes tilbakemeldinger vil du finne bevis for hennes synskhet da hun innehar en unik evne til å finne mennesker, dyr og ting som er blitt borte og at hennes spådommer er korrekte.

Vær velkommen til en samtale med MINA

Er både norsk- og svensktalende.

 

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mine tilbakemeldinger

Vims

Kan bare si at hun beskrev personen utrolig godt,både av verdier, personlighet og væremåte. Så det stemte jo godt. Nå blir det spennende å se om resten slår til. Krysser fingre for det. Utrolig behagelig, lett å snakke med med humor. Jeg vil tro hadde jeg sittet tversovenfor så vil jeg tro hun har masse glimt i øyet også når hun forteller det hun får inn. Utelukker ikke at jeg kan ta kontakt hvis det skulle oppstå noe jeg lurer på.

Kristin

Har snakket med Mina flere ganger over mange år. Det hun forteller om nåtid stemmer og det hun forteller om fremtiden skjer alltid. Hun er klar og tydelig og rett på sak. Utrolig dyktig og treffsikker.

MariaA

Kjempeflink til å beskrive utseende og egenskaper til mennesker. Akkurat som om de bare er der når hun får dem opp! Hendelsesforløpet er det for tidlig å si noe om i mitt tilfellet, men det som jeg liker ved Mina er at hun ikke fastslår noe og sier «sånn skal det være», men forteller om mulighetene.

Karianne

FYFLATE! Ringte Mina for en uke siden i et desperat forsøk på å finne katten min som hadde vært sporløst forsvunnet i 1 måned. Fikk beskrivelse med mange holdepunkter av et spesifikt sted, samt beskjed om å henge opp plakat på butikken. Hadde jo hengt opp over alt tidligere - gått skikkelig "no shame" mtp etterlysning, og fikk ikke noe klart svar av Mina om jeg koms til å finne katten. Mina var klar på at hun ikke så mer enn hva hun hadde sakt i fra før, og katter kunne vandre. Bull shit tenke jeg, men dro å kikket på flere steder som kunne være beskrivelsen. Jeg manglet én inngang på coopen mtp flyer av katten. Dristet med til å henge opp der i går kveld (ikke helt egnet og måtte bli utendørs), og sannelig etter lunsj idag fikk jeg telefon av ei som trodde hun hadde sett katten min. Stedet var AKKURAT slik Mina har beskrevet det, og katten kom mjauende. Mind blown!

Charlotte

Jeg ringte Mina litt over to timer før til flyet mitt jeg kunne ikke finne passet mitt og visste ikke hvor jeg hadde lagt id kortet mitt. Heldigvis Mina klarte hjelpe meg finne id kortet mitt på under 15 min og jeg rakk akkurat rekke flyet mitt. Tusen takk Mina skal du ha. Hun er utrolig god på å se ting som de er, og relasjoner. Takk Mina nå kan jeg slappe av litt før flyet mitt går:)

Anne karin

Ho her var klarsynt på en annen måte enn de andre jeg har pratet med tidligere. Veldig rett fram og svarte på spørsmålet. Ho nevnte akkurat som det er i dag hos meg, det stemte. Fikk svar på fram i tid, for vi se hvordan det blir. Kan Anbefale ho her, jeg pratet ikke så lenge med ho til å ta mer vurderinger av samtalen jeg hadde :)

Varmeny

Jeg ringte Mina veldig fortvilet og lei meg angående min fars plutselige dødsfall. Hun trøstet meg og hjalp meg med å forstå at det er ikke alltid man får svar på alt. Men at det er viktig å lage seg et svar basert på det man kjenner og føler ved å lese mellom linjene. Dette for å leve videre, ta vare på seg og akseptere det som faktisk har skjedd. Plutselig så spurte hun om kjærlighetslivet, noe jeg var veldig nysgjerrig på å snakke om men ikke turte å spørre om helt. Så vi lo godt da jeg fortalte henne om min nysgjerrighet og hennes treffsikkerhet. Hun fortalte meg om perspektiver rundt hvorfor relasjoner kan være slik de er og fikk meg til å innse at ikke alle tenker likt og vi har forskjellige måter å uttrykke oss på også. Noe som ikke alltid er like enkelt å se. Mot slutten av samtalen opplevde jeg at jeg var ikke lenger fortvilet eller lei meg men mere glad og munter. Jeg satt igjen med nye tanker og ideer, og var veldig inspirert av samtalen med henne som alltid🙏🏽 Tusen hjertelig takk! Anbefaler sterkt å prate med Mina hvis du har noe på hjertet❤️

Vekt79

Meget treffsikker. Snakket med henne for en stund siden ang min eks,som hun fortalte ville ønske å forsøke på nytt.det ser nå ut som om hun får rett,noe jeg tvilte på for en stund siden. Ærlig,og forteller ikke bare det du ønsker å høre,men det hun ser.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?
Lite bilde av klarsynte Anna Anna
 • Synsk
 • Jobb og økonomi
 • Kjærlighet og relasjoner
Lite bilde av klarsynte Larissa Larissa
 • Synsk medium
 • Healer
 • Juridisk rådgivning
klarsynte linda Linda
 • Klarsynt veileder
 • Tarot
 • Mediumskap
Lite bilde av klarsynte Sigrid Sigrid
 • Astrologi
 • Nåtid/fremtid
 • Tarot
klarsynte bente Bente
 • Klarsynt intuitiv veileder
 • Tarot
 • Fremtid
klarsynte lise Lise
 • Klarsynt veileder
 • Kanalisering
 • Skytsengler & tarot
marina spadam Marina
 • Svensk
 • Synsk
 • Healer