• Relasjoner, jobb og kjærlighet
  • Spirituell veileder
  • Egne hjelpere/tarotkort

Det spirituelle er en helt naturlig del av mitt liv

Jeg er en voksen dame fra vår aller nordligste landsdel, som ved hjelp av mine evner ønsker å bistå deg på best mulig måte.

I vår familie har sterke evner gått i arv i generasjoner, og kommet mange til god hjelp.

Landsdelen jeg kommer fra forbindes ofte med mystikk, og menneskene her nord er kanskje litt mer åpne for det som er mellom himmel og jord enn ellers i landet.

Som barn lærte jeg tidlig at ånder (spøkelser), vardøger klarsyn etc. var helt naturlig, og ikke noe å være redd for. Like naturlig var det at noen mennesker var i besittelse av evnen til å helbrede sykdom og plager, og til og med stoppe blod.

I voksen alder har det spirituelle blitt en helt naturlig del av mitt liv. Jeg bruker min sterke intuisjon i alle sammenhenger, og i tillegg mottar jeg åndelig hjelp i mitt arbeid som formidler.

Jeg er meget trygg og sikker i det jeg driver med, og ser raskt hva som omgir deg angående relasjoner, jobb, kjærlighet og ellers spørsmål du måtte ha.

Når jeg arbeider benytter jeg meg av mitt klarsyn, og den hjelp mine «hjelpere» bistår meg med. Og  til å åpne opp for dette, bruker jeg mine tarotkort.

Jeg ser frem til en spennende, ærlig, og diskré samtale med deg.

INGA

Mine tilbakemeldinger

Helene

Utrolig empatisk og behagelig dame. Veldig treffsikker. Etter samtalen føles det endelig som om floka i livet er i ferd med å løsne. Tusen takk for enorm hjelp.

Annette

Utrolig treffsikker, hun kunne fortelle ting som allerede var skjedd, og også om framtiden. Dette er en dame jeg har tro på. Veldig dyktig og anbefales på det sterkeste.

Lika

Wow! Ingen tvil om at Inga får hjelp av sine hjelpere, hun er uten tvil klarsynt. Jeg fikk bekreftelse på mye jeg allerede visste og om nye ting som kommer på min vei. I tillegg til at hun er veldig bra på det hun gjør, så er hun også empatisk, jordnær og veldig hyggelig. En av de beste, og jeg kommer til å kontakte henne igjen!

Sonja

Utrolig flott dame , som gir masse av seg selv , er og anbefale på det varmeste.

Jeanett

God og trygg samtale, som berørte meg, og gav meg god veiledning der jeg er i livet. Vil anbefale Inga på det sterkeste. Hun er et godt menneske med et varmt hjerte:)

Pål

Inga, det er mange superlativer jeg kunne kommet med om deg, men de jeg vil bruke på deg her er: treffsikker, ingen omveier men rett på, behagelig å prate med, forteller det som det er og ingen må tvile på Inga der, for det er slik det er. Jeg vil anbefale deg til alle, du er blant de aller beste, og jeg vil ringe deg igjen. Tusen takk.

kristoffer hansen

Du hjalp meg gjennom mye vondt. Takk for alt, min guardian angle!

Nina

Fantastisk samtale. Enestående. Takk Inga.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

VIL DU BLI SPÅDD?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?