• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning –Husrens – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kroppsscanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Takknemlig og begeistret

Arian er unik, «førr ei dame»....... Jeg er overveldet og har fått ro og sjelen min tilbake. Dette er så spot on, samtidig blir man veiledet og minnet på livets lyse sider og gode fasetter. Vi gjør egne valg, men det er så mye mellom himmel og jord vi ikke kan forklare. - Jeg vil komme tilbake med mer konkrete hendelser, men ønsket å takke Ariana for måten du tar i mot meg, og jeg anbefaler alle å ta i mot hennes ord, beskrivelser og råd. Tusen takk!

Gro

Dette er en meget dyktig dame som på det sterkeste kan anbefales. Hun er spot-on!

Fisk 35

Tusen takk for samtalen😍💕fikk bekreftet slik du fortalte meg💕kommer tilbake med mer tilbakemld med det som gjenstår💕blir spennende💕Anbefales💕

Mira

Jeg er så imponert over at Ariane kan bruke så mange forskjellige readings-typer for å få enda mer detaljer i spådommen. Alt hun har spådd meg om har stemt til nå 🌸

Solstråle

Kjære Ariane! Tusen takk for all hjelp og veiledning så langt. Jeg er så glad for at du er her! Nå har allerede en ting stemt, og venter spent på resten av spådommen til å gå i oppfyllelse.

Nina

Ariane er kjempe flink og god å snakke med! Treffsikker, har kun snakket med hun 2 ganger og hun har truffet på fortid. Får en slags ro i kropp og sjel! Anbefales på det sterkeste!

Mona

Måtte ringe til deg igjen idag da æ hadde det tungt. Etter samtale me deg blir æ gla og positiv igjen🙂 no skal æ se framover igjen og ikkje miste håpet. Synd at tia går så fort når vi snakkes🥰 (tilbakemeldinger skal du få) Mange klæmma fra ho Mona i nord💖🥰🌼

Mann 42

Hei, Ariane er helt rå. Ser ting hun ikke hadde mulighet til å vite på forhånd. Anbefales på det sterkeste

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?