• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Solstråle

Du er den beste Ariane. Takk for alle gode samtaler. Det ble den boligen vi snakket om- flytter snart :) håper alt det andre også stemmer med tiden <3

jennie

Jeg ringte Ariane helt desperad och fortvilet i begynnelsen av november och hon sa ting skulle skje i december som virker så lang unna akkurat nå. Nå går jag virkelig og venter og håper håper håper håper❣️ En kjempefin samtale og dessa tingene hon forutspådde og sa om oss kunde hon absolutt ikke vite om mig eller han.

Løven

Kjære Ariane Snakket med deg for 2uker siden og noe av det du fortalte meg har begynt å skje. Så nå er det bare å håpe på resten av spådommer dine. Sender deg flere tilbakemeldinger seinere. 🙂🌹❤❤❤

Løven

Hadde min første samtale med deg for noen dager siden.du traff så riktig😱jeg har ikke merket noe av det du sa enda,men håpet innenfor kjærligheten er jeg så spent på.håper virkelig det løser seg slik du sa der❤håper jeg om ikke lenge kan gi deg tilbakemelding på akkurat dette.

Jomfru

Tusen takk Ariane. Fekk healing for tunge energier som satt i kroppen som vonde smerter. Kjente varme og smertene slapp taket. Utrolig fascinerende. Og utrolig glad for hjelpen. Kan anbefale henne på det sterkeste.

Løven

Hva skal jeg si. Du bekreftet mitt klarsyn og alt det du sa stemmer til minste detalj. Både på meg og mannen i mitt liv og tredje person. Tusen takk for en nydelig samtale som dessverre ble brutt. Ringer deg garantert igjen og anbefaler deg på deg sterkeste. Skjønner hvorfor en må vente lenge i kø for og slippe gjennom. Trengte ikke og fortelle for du var klar over hvorfor jeg ringte,og følte atvi var gamle kjente,og du bekreftet min klarsynthet☺💕❤🌷⚘🥀

Fisk35

Tusen takk for en fantastisk samtale fikk allerede bekreftet et par ting fra forrige samtale. Skal gi deg mere tilbakemld fra dagens samtale❤💕🌹 gleder meg fremover, og blir spennende dette her❤❤🤗 var en morsom samtale. Vi snakkes nok igjen. Anbefales virkelig🤗

MAKS

TUSEN TAKK til ARIANE!! Empatisk og innsiktsfull samtale med Ariane en stund tilbake. Jeg opplevde å bli svært godt mottatt. :-) En alvorlig men også morsom samtale. Godt å høre en herlig, varm latter midt oppe i alvoret. Og hun er SÅ treffsikker som det går an å bli. Jeg er bare så imponert over klarsynet hennes. Over hva hun ser. Og med hvilken trygghet og sikkerhet hun formidler innholdet på en klar måte. Hun fortalte flere faktiske ting rundt meg som ingen vet om. Og minst av alt hun. Det var helt utrolig! Jeg oppfatter henne som faglig meget sterk! Jeg var helt i beit og usikker, men etter samtalen med Ariane kom saker og ting på plass. Jeg fikk også gode tips og råd om egen utvikling. Samtalen ga meg ro og trygghet til å stå i min hverdag og fungere igjen. Og nå gleder jeg meg bare enda mer til fortsettelsen :-). Det ene etter det andre av hva hun så, har stemt: En kontrakt ble avsluttet, det går bedre i jobb, jeg fikk høre fra han i morgen. Anbefales på det varmeste!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?