• Synsk medium
  • Healer
  • Kjærlighet og parforhold

Miranda er en klarsynt, utdannet terapeut.

Spesialisert på kjærlighetsproblemer, relasjoner, uro, angst og livskriser. Hjelper deg å løse energiblokkeringer. Tyder drømmer og leser din personlighet gjennom numerologi. 

Hun jobber også som gestaltterapeut, yoga og meditasjonslærer og har jobbet profesjonelt som klarsynt medium siden 2008.

Sammen med sitt intuitive klarsyn, numerologi, drømmetydning og chakrakunskap, bruker hun også av sin omfattende erfaring som terapeut (Gestalt terapeut) og Yoga og meditasjonslærer (Kundalini). Hennes ønske med sitt arbeide er å veilede folk til større harmoni og forståelse, for seg selv, for andre og for det hele.

Miranda er også utdannet forelder og forholds rådgiver i Respektive relasjoner for familier og par, samt skole og arbeidsplasser. Hun har hatt tilbakevendende kurs i personlig og åndelig utvikling i den vakre Málaga-provinsen i den spanske solkyst siden 2007 og snakker i tillegg til svensk og norsk, flytende spansk og engelsk.

Miranda kan også hjelpe deg med vegansk matlagning.

Taushetsplikt er en selvfølge.

Du er varmt velkommen til en samtale med MIRANDA.

Svensktalende

Mine tilbakemeldinger

Shilan

Hei! Veldig empatisk og flink å forklare.Anbefales

Anna

Fantastiskt skicklig och snabb i sitt inkännande. Sympatisk, varm och ärlig. Framförallt besitter på stor kunskap gällande sin andlighet, otroligt träffsäker och snabb i sina svar. Rekommenderas verkligen….😍🤗

Waleria

Jeg har ringt Miranda før og alt hun sa stemte i dag pratet jeg med henne igjen - veldig empatisk og jordnær dame! Anbefales

Maria

Spot on! Jeg lærte mer om meg selv, og det som ligger under min utvikling. Takk ♥️

Sara

Provat olika rådgivare o Miranda är bästa .Sedan dess har jag återkommande kontakt med henne.. träffsäker, tydlig o ger mycket bra råd hur ska man beter sig i olika situationer. Stark rekomenderar Miranda.

Jento

Veldig flink å forklare, ser mye hun kunne umulig ha visst alt dette på forhånd 🤗 hadde ringt henne hvis jeg lurte på noe igjen 🤗

Kristin

Miranda er klar og tydelig og empatisk og sa det andre hadde sagt til meg tidligere- og som stemte- men hun sa det på en enda mer forståelig måte😇 Varm og rett på sak- anbefales!!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?