• Klarsynt veileder
  • Fortid og fremtid
  • Healer

Nickholas ser bilder av hva som kommer i fremtiden, og hva som har hendt i fortiden.

Han har vært bevist sine evner hele livet, men forsøkte å fortrenge dem i ung alder. Men en flytting fra Stavanger til Larvik, gjorde at hans evner omtrent eksploderte. Nickholas har nå tatt et valg om å la disse evnene lede seg fremover i livet sitt, og kommer derav til å bruke det til å veilede mennesker fremover i deres liv.

Tidligere har han hatt lesninger på venner og kjente, og fått positive tilbakemeldinger. Hva som har ligget foran dem, og hva de har opplevd, og hvordan veien egentlig ble til.

Skjebnen er ikke noe vi kan styre, eller gjøre noe med. Den kommer uavhengig av om vi ønsker dette eller ikke. For fremtiden er det som er foran oss, på samme vis som fortiden er bak oss.

Nickholas har evner som lar han se mennesket som det er, hva det har opplevd i en fortid, hva som venter i dagen, og hva som kan komme i en fremtid.

Han kan se tidligere liv, oppleve erfaringer som er skapt i tidligere liv, hva som er sett og opplevd, og som kan prege et menneske i dagen i dag. Sjelen kan huske deler av sin fortid, og tidligere liv.

Nickholas har hatt et liv sterk preget av integritet og ærlighet i hva han gjør, og hvorfor han gjør nettopp dette. Så han vil aldri bruke sine evner mot andre mennesker.

Velkommen til en samtale med NICKHOLAS

I magasinet kan du lese et lengre portrettintervju med Nickholas

Mine tilbakemeldinger

Anne karin

Helt utrolig hva han vet om deg :) Klarsynt er han i alle fall og ser fram i tid :) Anbefales :)

Susanne

Dessverre stemte ikke spådommen men det var til fordel for meg da😀 Du sa han ikke ville ta mer kontakt men det gjorde han og vi pratet ut. Takk for samtalen.

Bobbo

Traff ufattelig blink på situasjonen , uten å spør om noe og jeg ga også minimalt med opplysninger😊😊 Vanvittig behagelig å snakke med. Nå gjenstår det å se om tingene kommer til å skje🙏🙏 Snakket med han for et par år siden også, og da viste det at han fikk rett i den situasjonen som han sa kom til å skje👍👍👍

Agnes Olsvik

Spot on! Sa ting han aldri skulle kunne gjette seg til. Takk for ærlig tilbakemelding også.

Britt Anita Henriksen

Du treffer enda en gang, Nickholas! Han er magisk å snakke med. Helende, rolig og lyttende. Du er en av de beste jeg har snakket med. Du healer samtid som du gir veiledning. Jeg får alltid en god følelse etterpå. Det åpner seg svar og sannhet bak det som skjuler seg. Du gir treffsikker veiledning. Alt du sier har stemt hos meg. 🥰👏 Jeg bøyer meg i støvet. Anbefaler Nickholas på det varmeste ❤️

Anne karin

Han her er utmerket god å lese fortid og framtid, hvordan det er med deg og alt stemmer helt. Veldig flink å beskrive ting og er meget klarsynt av seg. Anbefaler han på det sterkeste :)

Alexandra

Hei Kjære Nicholas ☺️Du er utrolig behagelig at prate med og herlighet hvor du er bare treffsikker også på tid 🙏❤️Du er ærlig og præcis ❤️ Du har en guddommelig gave og vi er mange der som trenger deg ❤️Blir absolut ikke siste gang jeg kommer til at prate med deg 🙏😞

Marte

Du hadde rett! Metodikken kunne jeg, og jeg hadde ikke noe å være redd for. Alt du sa stemte. Tusen takk ☺️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?