Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Som du sår, så høster du, er fullmånens budskap.

Fullmånen lørdag 24. februar er av den litt mer spesielle typen. Ikke bare påvirker den deg under selve fullmånedagene, men konsekvensene av dine handlinger eller beslutninger kan bli ekstra virkningsfulle i lang tid.

Text: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Fullmånen og Saturn

Fullmånen danser tango med karmaplaneten Saturn, som også er planeten for rammer og struktur. Og denne gangen påvirkes fullmånen nettopp av Saturn. Årsak og virkning faller tett sammen under denne innflytelsen. Som du sår, så høster du!

For deg betyr det at der du har tatt ansvar, fulgt reglene og gjort ditt beste i henhold til lover og regler, vil du bli belønnet. Har du slurvet unna kan du nå under fullmånen gå på en smell.

Dette kan gi ulike konsekvenser for deg. Det avhenger selvfølgelig av ditt personlige horoskop der du har ti planeter som påvirker livet ditt. Men generelt for ditt stjernetegn der vi bare ser på én planet, Solen, kan virkningen bli forskjellig. Det er ikke hva som oppstår, men hvordan man tar det under en fullmåne.

Temaet som kommer opp under fullmånen har ofte sammenheng med hva som skjedde under nymånen fjorten dager tidligere.

Nymånen 10. februar var under påvirkning av Uranus, planeten for uventede utviklinger og overraskelser. Mange fikk seg en overraskelse i de dager. Så mest sannsynlig har du allerede fått signaler om hva som er på gang. Det kan være knyttet til konkrete fysiske hendelser.

Har du grepet fatt i situasjonen, så får situasjonen en endelig løsning eller handlingsplan under fullmånen. Har du ignorert nymåneenergien og det universet prøver å fortelle til deg, kan du gå på en smell under fullmånen.

Fullmåner påvirker også i ulik grad, avhengig av hvor sensitiv du er. Er du høysensitiv kan du kjenne effekten av den opptil fem-seks dager før. Vi andre kan kjenne den sånn ca. to dager før. Noen sover dårligere under fullmånen mens andre er helt upåvirket.

Fullmånen nå i februar kan kjennes hos veldig mange, så det kan være lurt å redusere tempoet noe under fullmåne-dagene. Unngår du å ha for mye på tapetet og for mange aktiviteter i hverdagen, kan det være lettere å styre unna brå temperaments-utbrudd. Alle har jo litt kortere lunte under fullmånen. Det er faktisk en grunn til at ulven uler under fullmånen. Alt skal ut.

saturn

Hvordan håndtere fullmånen:

  1. Reduser tempoet i hverdagen
  2. Mediter
  3. Unngå forhastede handlinger og beslutninger
  4. Vær tålmodig

En affirmasjon eller et motto kan styrke energien din under fullmånen. Stjernetegn-energien kan gi deg et hint om hvordan du best kan håndtere denne fullmånen:

Væren
Mest sannsynlig har du kommet til veis ende av et prosjekt, enten profesjonelt eller privat. Enten det er bytte av jobb, flytting av kontorlokaler, oppussing i hjemmet eller lignende. Ta deg tid til en velfortjent hvil. Unngå å ha for mye aktiviteter på gang.

Tyren
Nå står du overfor viktige beslutninger, enten det er giftemål, samboerskap, stifte familie eller lignende. Trekk deg tilbake og tenk, med god samvittighet. Det er et seriøst og langvarig preg over din beslutning. Følg hjertet ditt.

Tvillingene
Balansen mellom jobb og familie kan kreve at du må tilpasse deg og justere noe fordi det er mye som foregår på jobben. Et viktig prosjekt eller en avtale kan falle på plass under fullmånen. Kommunikasjonen flyter fint, også under fullmånen. Finn balansen.

Krepsen
Det kan være at du inngår en bra kontrakt rundt et tema/prosjekt du har jobbet med. Du publiserer noe bra, eller kjøper en reise til en fordelaktig pris. Du har gode ting i vente. Fikk du uventede nyheter under nymånen 10. februar, så får du strukturert dem godt nå. Bruk en fagperson eller advokat.

Løven
Du har mulighet til å inngå en avtale der en eller flere samarbeidspartnere er involvert. Forhandlingene kan bli utfordrende og tøffe, men du bringer det i mål. Du kan få uventet hjelp. Sett din lit til universet og vær tålmodig.

Jomfruen
De nære forhold, spesielt parforhold, har vært under lupen i mange måneder. Nå får du hjelp til å ta en stor beslutning på hva framtiden skal være for deg. Tenk etter hva som bringer deg lykke før du bestemmer deg. Hvordan vil jeg leve livet mitt, er spørsmålet du må stille deg selv?

Vekten
Du har viktige prosjekter på gang, både profesjonelt og privat. Det som kan legge hindringer i veien for deg er helsen din. Legg inn små økter med jobb og hvile om hverandre, så kommer du i mål. Vis litt egenomsorg. «Ta vare på meg selv» er mottoet ditt under fullmånen denne gangen.

Skorpionen
Pass på at du ikke blir overarbeidet under denne fullmånen. En venn eller en kjæreste kan trenge deg, eller spørre om din hjelp. Samtidig kan du oppleve at det på jobben, eller i en gruppe, forventes at du engasjerer deg utover de vante grensene. Det kan ha sammenheng med et arrangement. Unngå å brenne lyset i begge ender. Finn rom for egentid.

Skytten
Et prosjekt eller en oppgave du er involvert i, kan ha gått i en feil retning i forbindelse med nymånen 10. februar. Det er opp til deg å korrigere kursen. Fullmånen bringer med seg gode nyheter om du legger inn litt ekstra innsats og er kreativ. Det er din tid for å skinne under fullmånen.

Steinbukken
Fullmånen kan bringe med seg nyheter om en reise eller en forbindelse med utlandet. Det kan ha sammenheng med jobb. En avtale du inngår kan kreve at du må bruke alle dine talenter og evner for å få denne på plass. Ta deg tid til å gjøre ting grundig.

Vannmannen
Nymånen kan ha ført til en del «kræsj» i elektronisk utstyr på hjemmefronten, men har du grepet fatt i det, så faller det meste på plass nå. Endringer du har gjort de siste ukene vil føre til bedre dager for deg. Noen vil nok oppleve at regningsbunken er større enn vanlig. Du kan få uventet hjelp noen dager etter fullmånen, men sett tæring etter næring. Ta ansvar for egen økonomi.

Fiskene
Fullmånen faller i tegnet ditt, der karmaplaneten Saturn allerede oppholder seg. For deg betyr det at om du har tatt ansvar, så kommer belønningen nå under fullmånen. Har du sluntret unna noe, kan du oppleve at universet trykker på for å endre det. Dette gjelder nære forhold, spesielt parforhold. Det kan være at eksisterende forhold trenger litt ekstra oppmerksomhet, eller at det er på tide å ta en endelig avslutning, og gå! Lytt til din intuisjon.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle