• Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Fjernhealing
  • Selvutvikler

Spesialist i selvutvikling og fjernhealing

Mitt navn er Annikken. Jeg har jobbet innenfor det alternative miljøet siden 1999. Har medfødte evner, og healer med sterk energi. Jobber mye med fjernhealing over tlf. med gode tilbakemeldinger. Jeg er veldig dyktig til å se mønster, hendelser og blokkeringer i dette livet, tidligere liv,  i celleminnet, og forløse disse.

Hvis du er interessert i selvutvikling, så kan du ringe meg.

Jeg er klarsynt, leser energi og bruker tarotkort. Hjelper deg med det meste innen kjærlighet, jobb, økonomi og lidelser (smerter, angst, frykt, frustrasjon, negative tanker osv.) Har hjulpet mange med kroppslige/mentale og følelsesmessige problemer. 

Jeg bruker masse tid på selvutvikling, Hvis jeg kjenner en uro, følelse, smerte, eller hendelser som ikke er gode, så vil jeg gjerne finne ut mer om dette.

Det kan komme tanker, ord eller bilder som gir meg mer bevissthet og forståelse i forhold til hva jeg står i. Jeg finner videre ut hva som ligger bak som årsak, og finner etter hvert kjernen til hvorfor det har oppstått, og hva man kan gjøre videre. Gamle ting blir forløst så man finner tilbake til seg selv, til glede, indre frihet og kjærlighet.

For meg har dette blitt en livsstil, og min livsoppgave er å hjelpe andre til å forstå seg selv og ta tilbake den kraften de har mistet i løpet av mange liv i undertrykkelse, frykt, mørke og lidelse.

Masse lys og masse varme!

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Annikken

 

Mine tilbakemeldinger

Lise

Du ga meg håp for fremtiden, nå tørr jeg å ta en avgjørelse når jeg vet at jeg går en røff fremtid i møte. Jeg vet at ting går bra til slutt. Utrolig treffsikker og kjempe hyggelig dame!

Hilde

Ser hele perspektivet i en helt utrolig sammenheng! Hjertelig takk for konkrete tilbakemeldinger på en komplisert situasjon.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?