Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Rebirthing: Pust lite og eksister, eller pust mer og lev!

– Vi hører ofte at å puste gjør jeg jo, så det trenger jeg ikke å lære! Så feil kan du ta, er vår erfaring. Den store forskjellen er å lære å puste bevisst og å puste dypt nok, sier Mona Kylstad og Maria Susanne Erichsen i Fredrikstad, som jobber med en terapiform som heter Rebirthing, også kalt holotropisk pusting eller åndedrettsterapi, i sitt konsept som de kaller Go4U.

Les mer..

Kanalisering: Psychic art

Psychic og spiritual art er en form for mediumskap der mediet lar seg inspirere av åndeverdenen gjennom kunstneriske uttrykk. Tegningene eller maleriene kan være portretter av avdøde mennesker, dyr, sjeleportretter, åndelige guider og engler.

Les mer..

Et sunnere liv som fleksitarianer

De færreste av oss kan tenke oss å bli vegetarianere på heltid, men det blir stadig flere som er såkalte fleksitarianere, det vil si at de har redusert kjøttinntaket til fordel for et mer plantebasert kosthold. Helsefordelene er mange: Et sunnere hjerte, minsket risiko for diabetes, og det er lettere å gå ned i vekt. Av Kari Flaata Halling

Les mer..

Gå en allergifri vår i møte

De fleste synes våren er herlig, men noen lider seg gjennom denne årstiden. Faktum er at ca. en femtedel av oss nordboere er rammet av pollenallergi. Når bjørkeløvet spretter, begynner øynene å klø, nesen renner, trøttheten og hodepinen tiltar og man nyser hele tiden. For å unngå plagene, gjelder det å være godt forberedt. Mange sverger til alternativ behandling.

Les mer..

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Finn din ungdomskilde

”Ungdomskilden ligger ikke i et fjernt land eller i en magisk trylledrikk. Ungdomskilden ligger i deg selv, i enkle valg, verdier og helsevaner. Ungdomskilden ligger i relasjoner, i disiplin, kjærlighet og medfølelse!” Ordene tilhører overlege Audun Myskja. Hans budskap er at vi alle kan gjøre mye selv for å holde oss unge og friske, uansett om vi er 30 eller 90 år.

Les mer..

Ingefær – en magisk rot

Nest etter pepper er kanskje ingefær den mest utbredte krydderplanten i verden. Helt siden oldtiden har rotstokken blitt brukt både som medisin og mattilsetning, og i helsesammenheng kan vi se på den som en magisk rot.

Les mer..

Hvitløk – kjent for sine legende egenskaper

Hvitløk er fra gammelt av kjent for sine legende egenskaper og er en av de eldste kjente medisinplanter. Nyere forskning viser at hvitløk er effektiv mot mange sykdommer, og at den har en god forebyggende effekt. Så det er god grunn til å fortsette med hvitløken i matlagingen.

Les mer..

De tre doshaer: Vata, pitta og kapha

Hva skal vi gjøre for å føle oss på topp og forebygge sykdom? Den ayurvediske filosofien handler om å leve etter din personlighetstype, din dosha. I hvert menneske finnes det tre forskjellige doshaer: Vata, pitta og kapha, eller en kombinasjon av disse. Men du tilhører en hovedtype.

Les mer..

Å være værsyk er ingen myte

Høsten kan være fargesprakende vakker, men når det gjelder været, går vi turbulente tider i møte. Høststormene setter inn, nettene blir kaldere, og mange av oss gruer oss til vinteren. Begrepet ”å kjenne det på gikta” er allment kjent, og den kalde årstiden forsterker plager med stive ledd og verkende muskler.

Les mer..

Søker du kjærligheten?

Veldig mange som ringer inn til oss på Magic Circle, ønsker å bli spådd i kjærlighetsspørsmål. Å finne «den rette», er ikke alltid så enkelt, men jeg vil gjerne dele noen tips.

Les mer..

Thaimassasje for kropp og sjel

Cato Solend reiste til Smilets land for å lære seg thaimassasje på ekte, tradisjonelt vis. Han har kurset seg innenfor mange forskjellige massasjeformer, blant annet Thai yoga massasje og Tok Sen, en eldgammel massasjeform fra Nord Thailand. I dag driver han egen praksis på Bryggen i Bergen.

Les mer..

Suksess med vegetarretter på nettet

Kine Kronkvist og samboer Stein Hofve på Kongsberg bruker det meste av fritiden til å utvikle smakfulle vegetarretter til den digitale kokeboka, som i dag inneholder en av de største samlingene av vegetaroppskrifter på nettet i Norge.

Les mer..

Sitron – frisk og helsebringende

Sitron (latin: citrus limon) er syrlig, forfriskende og supersunn. Gjør som kjendiser og helsefantaster verden over: Start dagen med et glass vann med saften av en halv sitron. Dette skal gi renere hud, klarere øyne, mer energi og optimal fordøyelse.

Les mer..

Ord fra en skeptisk healer

Healing er overtro. Healing er psykisk. Healing er oppspinn. Det er et hav av avkreftende adjektiv om healing i den skeptiske verden, og det er lov. Det hender at jeg faktisk er på deres side for å demonstrere mot all humbug og overdrivelse i den alternative verden, og også for å holde meg selv litt jordnær. Men jeg syns virkelig synd på dem som enda ikke har fått opplevd healing.

Les mer..