Om spåtjenesten Magic Circle

Magic Circle er Norges største spåsenter og så dagens lys i 2002. Mange av de som jobber i Magic Circle har jobbet med spåtjenester siden 90-tallet. 

Hos Magic Circle er du sikret en personlig og profesjonell konsultasjon. Vi gir råd og veiledning som angår kjærlighet, familie, karriere og økonomi. Du kan velge mellom dyktige veiledere, klarsynte/synske medier, healere, drømmetolkere, tarotister, astrologer med mer. Ingen spørsmål er for vanskelige for våre veiledere.

Du kan også sende inn spørsmål skriftlig til våre veiledere og få svar på e-post.

Alle våre klarsynte er håndplukket og testet av oss. De har en lang prøveperiode i Magic Circle før de blir godkjent og ansatt.

Når du ringer inn til vår formidlingssentral, kan du selv velge hvem av våre klarsynte veiledere du vil snakke med. Er ikke din favoritt på vakt, kan vi fortelle deg når vedkommende er å treffe, eller vi kan anbefale deg er annen veileder innenfor samme kategori. Våre utvalgte klarsynte er blant landets fremste og aller dyktigste.

Magic Circle eies og drives av Molendo Norge AS i Oslo. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om oss eller våre tjenester. Du treffer også Magic Circle kundeservice via epost: kundeservice@molendo.no 

Har du spesielle evner? Er du en treffsikker og erfaren spåer? 
- da kan Magic Circle være noe for deg!