Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Fortidens skygger hviler over Trudvang Gjestegård

Det kan virke som om fortidens skygger hviler over Trudvang Gjestegård i Larvik, en klassisk herregård i hesteskoform med søyler, klokketårn og utsikt over Farrisvannet. Både ansatte og gjester kan fortelle om uforklarlige hendelser, og gjenferdet av to små jenter har blitt sett ved flere anledninger. Småjentene knyttes til den mest dramatiske hendelsen i herregårdens historie.

Les mer..

Spøkelser på Bogstad gård

Bogstad gård er ikke kjent for sine spøkelseshistorier, men mye tyder på at det er liv i bygningen også etter at de ansatte har gått hjem for dagen. Det sies at en vaskekte fjøsnisse vandrer rundt på godset og passer på at alt går riktig for seg. Spesielt i disse førjulstider, med mange aktiviteter og ting på gang.

Les mer..

Kristin hjelper deg å finne din livsvei

Livet til healer Kristin Slaaen på Kongsberg har vært en spennende, åndelig reise, og hun har funnet sin livsvei. Gjennom meditasjon fikk Kristin vite at hun skulle dele sine opplevelser med Magic Magasins lesere. Hun håper hennes erfaringer kan vise vei også for andre.

Les mer..

Politisjefen som ble åndelig søkende

Hva gjør at en mann som Per Olof Ahlström, utdannet jur.kand. og politisjef, fordyper seg i spiriualisme og reinkarnasjon? Det begynte ved en tilfeldighet i 1993, mens han var politisjef. Under en storseanse i Stockholms spirituelle forening fikk han kontakt med sin avdøde morfar for første gang. Nå er han aktuell med boken «Andliga ting».

Les mer..

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Opplevelse: Det Mørke Slott, Harastølen, Luster Sanatorium

Jeg har lenge hatt en dragning mot gamle steder. Det være seg fraflyttede gårder hvor kaffekopper fortsatt står fremme, gjengrodde seterbruk hvor redskap ligger henslengt, en bilkirkegård i Sverige hvor hundrevis av biler er i ferd med å bli tatt tilbake av naturen - eller et nedlagt sanatorium i forfall.

Les mer..

Spøkelsesskipet Queen Mary

Om bord hotellskipet Queen Mary i Long Beach kan du leve som en reisende på første klasse på 1930-tallet. Men se opp for spøkelser. Det skal være så mange som 150 av dem på skipet.

Les mer..

Fra ateist til spiritualist

Odd Skarstad fra Oslo var forskeren som ikke trodde på det paranormale. Alt måtte bekreftes vitenskapelig, mente han. Ved en tilfeldighet leste han boken om Snåsamannen, skrevet av Ingar Sletten Kolloen. Boken vekket hans nysgjerrighet. Han ville vite mer om mediale evner. Han leste mye om emnet og bestemte seg for selv å skrive en bok om klarsynte. Boken «Fra Platon til Snåsamannen til Åndenes makt» tar for seg ulike paranormale hendelser. I dag er den tidligere skeptikeren en frelst spiritualist.

Les mer..

Grigorij Rasputin: Mystiker, legpredikant og mirakeldoktor

Den russiske munken Grigorij Rasputin spilte en viktig rolle i tsar Nikolai IIs familie. I årene etter 1900 virket Rasputin som legpredikant og mirakeldoktor, og tsarinaen ble fullstendig overbevist etter at han kunne hjelpe fyrsteparets eneste sønn, Alexei Nikolajevitsj, som led av blødersykdommen hemofili.

Les mer..

Vi har alle et forhold til engler

Vi har lest om erkeengler, skytsengler, lekt med glansbildeengler, sett filmer og TV-serier med engler som tema. Interessen for engler har våknet blant folk flest. Men tror vi virkelig på engelen som et religiøst vesen, som åndelig hjelper og beskytter?

Les mer..

Reisen til tidligere liv

- Vi er alle på reise gjennom livet. En reise fylt av glede og sorg og av utfordringer. Ønsker du å finne ut hvem du er innerst inne, tar vi deg med på en reise til tidligere liv, sier regresjonsterapeut Unni Ranheim. Sammen med Anne Bodil Røsvik har hun skrevet boken: «Se bak– reiser til tidligere liv.» I boken forteller 13 personer om sine opplevelser gjennom besøk til tidligere liv.

Les mer..

Linns sjelereise

For rundt 10 år siden møtte Linn Marie Thomas fra Drøbak veggen. Da det var på det mørkeste, ble hun introdusert til en verden hun aldri hadde ant eksisterte; en åndelig verden fylt av hjelpere. Om sine opplevelser skrev hun boken: «Jeg er Marie, fugl Føniks». I dag har hun bearbeidet det vonde hun bar på og har skrevet om veien tilbake til livet i boken: «Følsomhet er en sommerfugl».

Les mer..

En reise i Edens hage

Mange som besøker Fredfoss Kulturpark i Vestfossen, blir overrasket over å finne en liten, intim besøkshage vis a vis kulturparken. Lille Eden er vel verd et besøk med sine spennende installasjoner, skulpturer og uvanlige planter og trær. Egenhendig bygget opp av ekteparet Ingjerd og William Holmes.

Les mer..

Lysarbeider med eksepsjonelle evner

Jungeltelegrafen har arbeidet godt for Lisa Regine Holst i Fredrikstad. Hun har kunder fra hele landet, også fra utlandet. Alle har de hørt om den unge damen fra Fredrikstad som har hjulpet så mange. Hun kaller seg lysarbeider og har evner langt utover det vanlige.

Les mer..

Kjenner du disse værtegnene?

Når det gjelder værtegn fra dyreriket, er det en nesten utømmelig kilde å øse av. Mange av tegnene har ulike tolkninger, alt ettersom hvor de kommer fra i landet. Her kommer et knippe værtegn:

Les mer..