Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Klarsynte medium: En reise gjennom historie og opprinnelse

Klarsynte medium har fascinert menneskeheten i århundrer. Klarsynte medium er mennesker som hevder å ha evnen til å kommunisere med ånder fra den andre siden, og de formidler beskjeder, veiledning eller innsikt til de levende. Gjennom historien har klarsynte medium hatt en innflytelse på mange kulturer og samfunn, og deres opprinnelse kan spores tilbake til antikken. Her vil vi dykke ned i historien og opprinnelsen til klarsynte medium og utforske hvordan de har utviklet seg over tid.

Les mer..

Dyretolkerens magiske verden: Kommunikasjon med dyr

Er det mulig å kommunisere med dyr? Hvis ja, hvordan kan dette gjøres? Disse spørsmålene har kanskje streifet tankene dine når du har observert ditt eget kjæledyr eller et dyreliv i naturen. Dyretolkere hevder at de kan kommunisere med dyr, og i dette innlegget vil vi utforske hvordan dette fungerer og hvilke metoder som brukes for å oppnå en forbindelse mellom mennesker og dyr.

Les mer..

Merkur retrograd: En tid for refleksjon i kjærlighetsforhold

Det er ikke at kjærligheten tar slutt, men at vi blir lei av å krangle om de samme tingene som er årsaken til de fleste brudd. Merkur retrograd kan hjelpe deg til å rette opp kursen før det er for sent.

Les mer..

Hva kan du forvente deg når Venus er i retrograd

Vi ønsker alle kjærlighet og det er kanskje en av tingene som opptar livene våre mest. Hvordan få til et levedyktig, harmonisk og bærekraftig forhold over tid. Selv om man er ment for hverandre og man legger godviljen til, kan det likevel oppstå misforståelser og feilskjær i nære relasjoner. Når Venus går retrograd har vi muligheten til å rette opp gamle feil, kutte det som ikke fungerer, justere kursen og finne en ny balanse.

Les mer..

Fullmånen og dens påvirkning på oss

Fullmåne er et naturlig fenomen som oppstår når jorden befinner seg mellom solen og månen, og dermed får sollyset til å treffe månens overflate fullstendig. Dette resulterer i en opplyst måneskive som ser helt rund ut fra jordens perspektiv.

Les mer..

Elsk deg selv for å få den kjærligheten du fortjener

Du har sikkert hørt uttrykket «Behandle andre, slik du vil at andre skal behandle deg. Men har du hørt: "Elsk deg selv, slik du vil at andre skal elske deg"? Det er mye sannhet i disse ordene. For behandler du deg selv dårlig så vil du tiltrekke deg mennesker som behandler deg på samme måte. Det er den energien du sender til Universet hvordan du behandler deg selv som avgjør hva Universet sender tilbake.

Les mer..

Nymånen og dens påvirkning på oss

Nymånen, en av mange faser i månens syklus, er kjent for sin skjulte tilstedeværelse på nattehimmelen. Selv om vi ikke kan se den, er dens innflytelse sterk, og dens effekter kan ses på mange områder av livene våre. I denne artikkelen vil vi undersøke nymånen, dens natur, og hvordan den kan påvirke oss på både synlige og usynlige måter.

Les mer..

Tarotkort - hvordan kan de veilede deg i kjærligheten

Tarotkort har vært et instrument for å spå fortid, nåtid og fremtid i all sin tid. De har vært brukt til veiledning og selvrefleksjon i århundrer. Tarotlesing har blitt brukt til å gi innsikt i ulike aspekter av livet, inkludert karriere, personlig vekst og, selvfølgelig, kjærlighet. I denne artikkelen vil vi dykke dypt inn i verdenen av tarot og hvordan det kan brukes som en veiviser for kjærlighetsforhold.

Les mer..