Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klikk her

Kathrine: Fra sjel til sjel med lys og kjærlighet

Kathrine Gyldenrose har 20 års erfaring som healer, åndelig veileder og terapeut. Hun føler det gjør henne godt rustet til å hjelpe kundene hun har telefonisk kontakt med. Kathrine bruker blant annet sjelsterapi og rosehealing på linja og tar rosemesterne med hver dag når hun snakker med kunder i telefonen.

Les mer..

Elisabeth Chaymara kommuniserer telepatisk med kundene

Elisabeth Chaymara har mange faste kunder hos Magic Circle. Hun har hatt et vanskelig og tøft liv med mye sykdom, men livserfaringen har gjort henne sterk og bedre rustet til å veilede kunder. Hun er en som aldri gir opp. Selv etter at hun mistet nesten all hørselen, fant hun nye veier å kommunisere på. Hun tar i bruk sine sterke evner og kommuniserer telepatisk med kundene.

Les mer..

Wenche lever i fortid og nåtid

Tett på naturen! Stillhet og ro! Fra første øyeblikk følte Wenche seg hjemme på den gamle husmannsplassen langt inni skogen. Etter at hun kom hit, presset evnene sterkere på, og i dag bruker hun dem til å hjelpe andre mennesker. Og inne i den trivelige stua har hun stadig besøk av husmannsjenta Olea, som levde på 1700-tallet.

Les mer..

Luna er klarsynt, spirituell livsveileder

Luna har gått livets skole på godt og vondt. I dag bruker hun sine evner og erfaringer til å hjelpe andre. Den klarsynte damen har base i Spania, der hun jobber for Magic Circle og tar imot folk som ønsker å kombinere en ”sydentur” med bevisstgjøring og energibehandling.

Les mer..

Ann-Magritt kommuniserer med en annen verden

Ann Magritt har kommet på rett hylle i livet når hun arbeider på linja hos Magic Circle. Livets skole har vært hard og brutal, men hun har lært av prøvelsene og kommet styrket ut av det. Hun har erfart at hennes egne evner har blitt sterkere etter traumatiske hendelser. Nå er det viktigste i livet å hjelpe andre.

Les mer..

Maija arbeider som dyretolk, medium og healer

Maija Skogholt er en kunnskapsrik og allsidig dame, som er utrolig glad i dyr. Hun er klarsynt og arbeider både som dyretolk, medium og healer. Etter at hun begynte hos Magic Circle, har hun hjulpet mange mennesker til et nytt liv, og hun har fått mange trofaste kunder.

Les mer..

Min livsoppgave er å hjelpe andre

Når noen spør Annikken på Magic Circle hva hun kan bidra med på linja, så pleier hun å svare at hun gir en positiv, klarsynt livsveiledning med healing. Den dyktige spåoperatøren er klarfølt og klarsynt, leser energi og utfører healing, samtidig som hun legger tarotkort.

Les mer..

Lykken er å være 8-barnsmor og å hjelpe andre mennesker

Renate Karlsen Johansen (41) er 8-barnsmor og terapeut. Hovedtiden går med på å være mor, trene, gå tur og lage mat. Likevel har hun masse overskudd og energi til å hjelpe andre mennesker. Renate har en solid utdannelse og bakgrunn som helhetsterapeut, noe som kommer godt med i arbeidet hos Magic Circle.

Les mer..

Randi - Astrolog med teft og sjarme

Mye tid og energi kan være spart hvis man forstår hverandre, vet hvordan partneren kommuniserer og hva partneren verdsetter. En astrolog kan hjelpe deg med det.

Les mer..

Nikita- Et ekte medmenneske

Magic Circle har mange dyktige medarbeidere. En av dem er Nikita. Hun er klarsynt, har sterk intuisjon, og arbeider både som medium, livsveileder og healer. Hun gir av sitt hjerte til sine medmennesker, og kjærligheten er drivkraften bak det hele.

Les mer..