Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Se din aura- Se deg selv!

Ekteparet Anne-Grethe Lyberg Eilertsen og Thor Arne Rønhovde er sertifiserte aura-chakra tolkere. De bruker en unik maskin til å måle kroppens energier. Aura-chakrabildet kan fortelle hvordan tilstanden din er og hva det er du trenger å jobbe videre med.

Tips en venn på e-postTekst og foto: Kari Flaata Halling

Aura-Visjon holder til i en gammel høyblokk på Tøyen. Heisen tar oss opp til femtende etasje, og Anne-Grethe viser vei inn i et trivelig lokale, der hun og ektemannen Arne driver med forskjellige behandlingsformer.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Det de satser mest på er aura-chakra fotografering. Begge er sertifiserte aura-chakra tolkere fra AVS i Los Angeles og har holdt på siden 2005 med aura fotografering.

- Det er mange som driver med dette her i landet, men det er ikke så mange som har denne utdannelsen og har lært seg tolkningssystemet. De fleste tolker ved å bruke intuisjonen, sier Anne-Grethe.

Energimåling

- Hva kan et aura-chakra bilde hjelpe deg med?

- Det kan hjelpe deg med å holde fokus på de tingene som er viktige for deg akkurat nå. Aura-chakrabildet kan fortelle hvordan tilstanden din er, og hva du trenger å jobbe videre med. Det er veldig mange kvinner som sliter med at de har lett for å gi kjærlighet og bruker mye energi på å hjelpe alle andre, men så er de ikke like flinke til å ta hensyn til seg selv. Da tappes man lett for energi, noe som kan vises på bildet ved at det blir mørkere felter i auraen, svarer Anne-Grethe og viser aura-video stasjonen, som visstnok viser nøyaktig din emosjonelle, energiske tilstand, eller auraen din:

- Bildet er en energimåling. Maskinen er ganske unik, for den leser impulser av nervesystemet, blodgjennomstrømning og alt som påvirker kroppen din. Det kan hende at noen av bildene blir like, men da er det ofte fordi personene er så like. Jeg opplevde det på en messe en gang at to venninner fikk like bilder. De fikk individuelle tolkninger, som begge syntes stemte bra. Den ene ble tolket av meg, og den andre av Arne. Vi anbefalte at de skulle gå litt rundt på messen, gjøre det de hadde lyst til å gjøre, og så skulle de komme tilbake senere og ta et nytt bilde. Denne gangen fikk de forskjellige bilder, som viste at de hadde jobbet med forskjellige ting, sier den blide, trivelige damen.

Åndelighet

- Størrelsen på auraen beskriver hvor mye ”plass” du tar. Fargene på auraen betyr hvor mye du svinger i energi. Mørke eller ubalanserte aurafarger kan fortelle at du kan være stresset eller ha følelsesmessige utfordringer. Personer som svinger veldig mye i energi og har raske vibrasjoner, har lettere for å meditere og ta inn de åndelige tingene. Når de tenker en tanke, så kan det gå kort tid, så skjer det! Derfor må de passe seg veldig for å tenke negativt, forklarer Anne-Grethe.

- Det er jo i disse tider at alle skal bli mer åndelige?

- Det har allerede begynt å skje. Jeg tror at det som vil være avgjørende er om vi klarer å koble oss på hjertet i stedet for å være oppe i hodet. Hvis du er mye tankefull, må du jobbe litt med å kjenne etter hvilke følelser disse tankene gir deg. Hvis jeg skal peke på meg selv og si hvem jeg er, så peker jeg alltid mot hjertet. Derfor tenker jeg at hjertet er så stort at det renner over med alt som er meg. Hvis jeg kobler meg på hodet mitt, får jeg svar fra det alle andre har fortalt meg, som kanskje ikke er min sannhet. Så hvis alle kunne lytte til hjertet sitt, og alle fant sin sannhet, så tror jeg at vi ville være et godt skritt videre på veien, svarer den sympatiske damen.

Hull i auraen

- Ser du fysisk auraen på folk?

- Jeg ser den indre energien som ligger nærmest kroppen. Det ligner på en luftspeiling når det er veldig varmt. Når jeg kobler meg på for å se på den, vil jeg ofte se om det er hjelpere til stede, fordi hjelperne kommer ut i auraen som små lyskuler, svarer Anne-Grethe. Hun henter frem et aura/chakra bilde som viser at massevis av ”tagger” går ned over hodet:

DSC_0120 
Ekteparet Anne-Grethe Lyberg eilertsen og Thor Arne Rønhovde er sertifiserte auratolker 

- Personer som får et slikt bilde har klart behov for å vite at de har hjelpere. Når jeg sier det til noen, så brister de ofte i gråt. Det er så godt for dem å få den bekreftelsen at de har noen med seg. Som regel vet du det inne i deg selv, men det å få bekreftelse gjør at du får et helt annet fokus på det!

Et annet bilde viser mange mørke felter og streker (hull) som er i ferd med å komme ned i auraen. Anne-Grethe forklarer at denne personen er enten syk eller er på vei til å bli syk.

- Vi er ikke interesserte i at folk skal være syke. Vi er interessert i at folk skal bli friskere. Jeg kan da si til vedkommende: - Ta med de tingene som det er behov for, så vil auraen tette seg igjen. Men hvis du fortsetter på samme måte, så kan du bli syk. Folk får dermed en mulighet til å bedre helsetilstanden sin og unngå å bli syke. Men vi kan ikke si hvilke sykdommer folk har eller kommer til å få!

Chakraens farger

- Noen mener at hvis du har blokkeringer i et chakra, hjelper det å kle seg i den aktuelle fargen?

- I forhold til det med farger, er det klart at det gule chakraet har behov for gult. Alle chakraer har behov for sin farge. Men hvis man for eksempel har en tendens til å snakke for mye (halschakra=blått), så kan det være en fordel å legge på en annen farge av det du heller vil ha fram for å bremse det litte grann. Men de som ikke tør å prate, bør jo ha lyseblått på halsen, slik at stemmen skal bli rolig og behagelig. Jeg opplever at veldig få går med oransje klær, men de som tør å gå med dette, stimulerer mye på følelsene sine, og jeg synes de blir veldig ekte mennesker. Går man med rødt, så får man mer energi. Når du bruker grønt, legger du energien på hjertet ditt.

Anne-Grethe ser på skjerfet jeg har rundt halsen og sier:

- Når jeg ser på deg nå, så har du balansert halsen din ved å ha den lyseblå fargen. Det ligger også litt grønt i skjerfet, som gjør at du prater ut fra hjertet ditt. Det er veldig viktig. Og så har du litt av den gultonen, som er deg. Så du blir jo veldig ekte når du får på et slikt skjerf.

Selvutvikling eller selvinnsikt

- Alle har jo en drøm, og drømmen min har alltid vært å hjelpe andre mennesker. Jeg har jobbet 40 år som frisør og jobber fortsatt litt med dette. Ofte så jeg den sarte personen jeg jobbet med, og når jeg kunne gi vedkommende et godt selvbilde, da følte jeg en utrolig glede inni meg. Det har vært det største ved å være frisør. Da jeg begynte å jobbe mer med meg selv, torde å gå inn i dette og praktisere mer og mer av det jeg hadde lært, fikk jeg forståelse for hvorfor jeg er på denne jorda, sier Anne-Grethe, som har drevet med selvutvikling i snart 30 år og har tatt en mengde kurs på veien.

Hun har også meditert i mange år og har utviklet seg masse gjennom dette:

- Oppi hodet mitt ligger det lagret det som alle andre vil at jeg skal være, mens hjertet mitt vet alt om hvordan jeg er. Når jeg forstår at jeg ikke behøver være noen annen enn meg, så må jeg ikke prestere og mestre. Jeg har levd et liv hvor jeg har vært perfeksjonist og arbeidsnarkoman. Nå har jeg funnet roen, og det er bare så utrolig deilig. Når du mediterer henter du inn den roen! Under meditasjonen hører jeg ofte stemmer som sier ting til meg. Jeg vet jo at jeg har hjelpere med meg, blant annet en indianer som heter Kirim. Men det som kanskje er det store i den prosessen å jobbe med seg selv, er at jeg kan gå inn i hjertet mitt og finne ut hva som er sant og riktig for meg. Jeg behøver ikke mene det alle andre mener eller være enig med alle.

En spesiell opplevelse

Ekteparet har kort arbeidsvei ettersom de bor i etasjen under. Thor Arne er utdannet lærer med tilleggsutdannelse innen lederskap og jobber en del med dette. Akkurat i dag er han opptatt på annet hold, men har lovet å komme innom for å hilse på. De to er ofte med på messer, holder kurs og ”home-parties”, der de tar aura-chakrabilder av folk med etterfølgende tolkning. Anne-Grethe forteller om en spesiell opplevelse på siste messen de var på:

DSC_0123 
- Hvis jeg skal peke på meg selv og si hvem jeg er så peker jeg alltid mot hjertet, sier Anne-Grethe 

- En dame tok aura-chakra foto, og vi pratet lenge med henne. Hun kom igjen dagen etter og fortalte:

– Det er det merkeligste jeg har opplevd i hele mitt liv. Da jeg la meg ned på sofaen i går, og gjorde det som du sa, plutselig kom det inn den ene beskjeden etter den andre! Damen hadde problemer med rotchakraet sitt, og nå fikk hun beskjeder fra barndommen sin. Alt bare kom til henne. Hun sa at hun var en helt annen person i dag enn i går. Vi tok nytt bilde, og så at tingene hadde kommet helt på plass. Så det er fantastiske greier!

- Bildet kan forandre seg hvis du gjør forandringer i forhold til deg selv. Det er det grunnleggende ved deg som kommer frem på bildet, ellers vil du ikke kunne kjenne deg igjen.  Husk at det er ditt bilde av deg. Og vi hjelper den enkelte til å få et mest mulig riktig bilde og tolkning av seg. Aura-chakra bildet er bra å ta i forhold til om du trenger forandringer, gi slipp på noe eller å holde fokus. Kanskje du bare trenger å høre at du er en fantastisk og unik person? Du skal jo bare være deg og ingen annen! sier Anne-Grethe, som råder folk til å sette bildet sitt på kjøleskapet som en påminnelse.

Ta kontakt med Anne-Grethe: telefon 911 68 049 eller Arne: telefon 920 42 456
Mer info: www.aura-visjon.no 

Aurafargens betydning

Enhver levende organisme er omgitt av et felt med elektromagnetisk energi som kalles en aura. Dette feltet vibrerer på ulike frekvenser og reflekterer tilstanden i tanker, kropp og sjel.

Alle fargene har ulike frekvenser de vibrerer på, og som er tilknyttet de ulike chakraene, eller energisentrene i kroppen din. Aurafargen din blir bestemt av den fysiske, mentale, følelsesmessige og spirituelle tilstanden du er i. Fargene i auraen din er verken gode eller dårlige, bedre eller mer spirituelle enn andre. Enhver farge har sin egenart og unike prestasjon som avhenger av det enkelte individ.

Dyp rød: Realistisk, jordet, aktiv, overlevelsesevne, intens.
Rød: Aktiv, konkurranseinnstilt, vinner, viljestyrke, seksualitet.
Lys rød: Energisk, vitalitet, praktisk.
Magenta: Visjonær, artistisk, unik, spirituell.
Rosa: Selvkjærlighet, følsom, sensuell, mykhet.
Oransje-rød: Fortrolig, kreativ kraft, dynamisk uttrykk.
Oransje: Kreativ, produktiv, eventyrlysten, morsom.
Oransje-gul: Analytisk tenkende, intelligent, sikkerhet, vitenskapelig, detaljorientert, perfeksjonist.
Gul: Kreativitet, intelligens, lekfull, optimistisk, lettdrevet.
Gullfarget: Overflod (rikdom), letthet, kunnskap og klokskap.
Gulgrønn: Kommuniserende, kreativ fra hjertet, generøs.
Grønn: Lærer, sosial, kommuniserer, elsker mennesker, dyr og natur. Forholder seg til hjertet, balansert.
Turkis: Healer, terapeut, kommuniserer, sensitiv.
Lys blå: Indre fred, ro (stillhet), medfølende, fredfull.
Blå: Kjærlig og varmhjertet, sensitiv, kjærlig, hjelpsom, intuitiv, elsker å hjelpe andre.
Indigo: Intuitiv, artistisk, magisk, spirituell, synsk, idealistisk.
Lavendel: Forestiller seg, fantasi, skjør, dagdrømmer, eterisk (svevende).
Hvit: Spirituell, høye energivibrasjoner, høyere dimensjoner, forbundet med Gud.

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop