klarsynte mina

Mina

klarsynte mina

Kode: 454

Kode: 454

 • Spådom i nåtid, fortid og fremtid
 • Klarsynt og livsveileder
 • Finner dyr og ting

MINA ER EN AV NORGES BESTE SPÅDAMER

Etter mange år i bransjen har hun fått ord på seg for å være en av Norges beste spådamer. Hun har jobbet profesjonelt som synsk, spådame og medium siden 1992 og alle hennes tilbakemeldinger taler for seg selv.

Mina sine evner gjør at hun kan lese energi, kan se eller høre noe fra din fortid, hva som skjer i den tid du er nå, eller hva fremtiden bringer.

Gjennom bilder, symbolikk, ord og setninger som kommer til henne kan hun gi detaljerte beskrivelser av mennesker, steder eller hendelser, som har vært, er, eller vil komme i ditt liv.

Hennes evner gjør at hun på distanse kan finne dyr og gjenstander som er blitt borte, gjennom syn og fornemmelser.

Hun har gjennom årene utforsket og brukt sine evner på mange av de ulike feltene innen mediumskap og det paranormale. Mina holder også kurs og forelesninger om dette i både Norge og Sverige.
Har du spørsmål angående paranormale ting eller opplevelser, så kan hun finne svaret på det meste.

 HENNES ARBEIDSOMRÅDER ER:
- Spådom gjennom klarsyn
- Hjelpemidler som tarot, pendel, speil og runer
- Drømmetydning
- Husrens på ulike plasser (kan bookes via Magic Circle)
- Livsveiledning
- Spørsmål og svar innen mediumskap og paranormale hendelser

MINA ønsker deg velkommen til en samtale.

Er både norsk- og svensktalende.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Mina  

Mine tilbakemeldinger

Varmeny

Jeg ringte Mina veldig fortvilet og lei meg angående min fars plutselige dødsfall. Hun trøstet meg og hjalp meg med å forstå at det er ikke alltid man får svar på alt. Men at det er viktig å lage seg et svar basert på det man kjenner og føler ved å lese mellom linjene. Dette for å leve videre, ta vare på seg og akseptere det som faktisk har skjedd. Plutselig så spurte hun om kjærlighetslivet, noe jeg var veldig nysgjerrig på å snakke om men ikke turte å spørre om helt. Så vi lo godt da jeg fortalte henne om min nysgjerrighet og hennes treffsikkerhet. Hun fortalte meg om perspektiver rundt hvorfor relasjoner kan være slik de er og fikk meg til å innse at ikke alle tenker likt og vi har forskjellige måter å uttrykke oss på også. Noe som ikke alltid er like enkelt å se. Mot slutten av samtalen opplevde jeg at jeg var ikke lenger fortvilet eller lei meg men mere glad og munter. Jeg satt igjen med nye tanker og ideer, og var veldig inspirert av samtalen med henne som alltid🙏🏽 Tusen hjertelig takk! Anbefaler sterkt å prate med Mina hvis du har noe på hjertet❤️

Vekt79

Meget treffsikker. Snakket med henne for en stund siden ang min eks,som hun fortalte ville ønske å forsøke på nytt.det ser nå ut som om hun får rett,noe jeg tvilte på for en stund siden. Ærlig,og forteller ikke bare det du ønsker å høre,men det hun ser.

Varmeny

Jeg ringte Mina for å finne smykker som vi hadde klart å legge bort et lurt sted. Som alltid er hun hyggelig og åpen for å hjelpe til. Hun beskrev at de lå i en plastpose, i en skuff som kan være festet til en vegg, at det er et skap som er høyt og at de lå blant andre ting. Etter en liten leterunde fant vi den plastposen med smykkene akkurat slik hun beskrev. Det er helt utrolig hvor nøyaktig hun kan være med beskrivelser, for vi fant det vi lette etter. Takk til deg, Mina! Anbefaler henne på det varmeste :)

M

Fant smykkene som du sa i et gammelt skap med dører og skuffer.♥ Juhuuuu Tusen tusen takk♥♥♥

Anonym

Kjære Mina, selv om det var vanskelig å akseptere det som du fortalte meg om en bestemt person, så var det faktisk sannheten. Det kan jeg bekrefte nå, etter at det har gått tid og rosa briller er tatt av. Du var veldig varm, omsorgsfull og ydmyk da du forstod hvor sårende det var for meg å høre det som du fikk fram. Du hadde rett. Takk ❤️

Thelma

Skummelt treffsikker ! Beskrev situasjoner og mennesker på en utrolig treffsikker måte og belyste ting som er umulig å gjette seg fram til, da hun fikk ingen informasjon fra meg. Anbefales på det sterkeste !

Jan

Hei! Jeg vil si tusen takk for den ypperlig gode hjelpen jeg fikk av Mina. Jeg fikk panikk da jeg trodde kontantene mine var stjålet. Ringte så dere og fikk snakket med Mina. Helt utrolig! Gikk ikke 4 minutter en gang før hun bekreftet at pengene bare var flyttet! Og hun guidet meg på rett rom og jeg fant pengene oppe i skapet oppi matboksene slik hun sa. Helt fantastisk og for en lettelse! Så lett å snakke med. Tusen takk! Mvh Jan

Siv

Mina er fantastisk🤩. Spurte om kjærligheten. Oppga ingen opplysninger om kjæresten min, men Mina beskrev sider ved han som hun umulig kunne vite fra før. Ingen tvil om at hun er klarsynt, fantastisk😍

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?
Lite bilde av klarsynte Larissa Larissa
 • Synsk medium
 • Healer
 • Juridisk rådgivning
klarsynte lise Lise
 • Klarsynt veileder
 • Kanalisering
 • Skytsengler & tarot
Lite bilde av klarsynte Sigrid Sigrid
 • Astrologi
 • Nåtid/fremtid
 • Tarot
Lite bilde av klarsynte Anna Anna
 • Klarsynt
 • Drømmetydning
 • Kjærlighet og relasjoner
klarsynte bente Bente
 • Klarsynt intuitiv veileder
 • Tarot
 • Fremtid
klarsynte linda Linda
 • Klarsynt veileder
 • Tarot
 • Mediumskap