• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane.

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Ariane brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har hun aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Hun vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når hun spår/gjør en kanalisering eller lesning. Hun vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som hun umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at hun virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle henne alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Ariane elsker jobben sin, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Hun har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning – Karma-Kartlegging – Familie – Relasjoner – Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one – Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

Velkommen til en samtale med ARIANE

Mine tilbakemeldinger

Vekt 79

Føler meg bare 100 ganger lettere etter denne samtalen. Så mange gode råd,og veldig fin veiledning. Tusen takk ❤

Tone

Hei Ariane. Ble tidsavbrudd, men tusen takk for praten! Vi snakkes ved om ikke alt for lenge med litt lengre tid. Blir så glad og rolig etter å ha snakket med deg. Takk. Med ønske om en flott dag til deg. Hilsen Tone

Celina

Så fornøyd med deg, Ariane. Samtalene med deg har gitt meg en bedre forståelse på ting , og du gir alltid gode og detaljerte svar på det jeg lurer på. Forståelsesfull er du også. Jeg setter så utrolig pris på deg. Ville ringt deg igjen om det er noe jeg lurer på.

"Ung" løve

Snakket m deg for ca 1 år siden og du sa jeg kom til å treffe en ny mann og burde kvitte meg m han jeg traff på det tidspunktet. Du traff spot on på min situasjon uten at jeg fortalte noe i forkant. Imponerende. Kjempespent på året 2023 og får kjempeenergi av å prate m deg. ❤️Du er fantastisk Ariane,og ingen tvil om at du faktisk ser.

Løven

Alltid inspirerende og oppløftende å snakke med deg🤩. Tusen takk for alt du ser😍

Marianne

Hei. På våren 2022 så forteller du at min venn begynner i ny jobb, og det gjør han 1 januar 2023. Du spådde og at han holdt meg på avstand nå i høst og det stemmer. Spådommer sier og at det vil bli bedre for oss Så da er det bare å vente. Vi har god kjemi nå. Tusen takk ❤❤❤

Savali

Fantastisk flott dame å prate med. Så spent på hva som vil stemme nå framover. Skal komme med tilbakemelding når ting begynner å skje. :-)

C

Takk Ariane for samtale og spådom. Eneste spådamen jeg følte virkelig traff mitt indre meg, forsto akkurat min situasjon, ikke sa negativt men bare simpelthen forsto og sa de rette tingene som jeg selv følte stemte. Tusen takk, samtalen gjorde livet mitt litt bedre og kommer alltid til på huske på det.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?