klarsynte ariane

Ariane

klarsynte ariane

Få sms når ledig? Ring oss!

Få sms når ledig? Ring oss!

 • Synsk og Klarsynt
 • Tarot og Medium
 • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

 • Synsk
 • Klarsynt
 • Tarot
 • Medium
 • Klarsynt
 • Healing
 • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
 • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Tvillingen

Kjenner meg så beroliget etter samtalen. Jeg håper så at spådommen stemmer til slutt😅. Har håpet og håpet og ventet lenge nå. Men likavel sitter jeg igjen med med en så god følelse, og kjenner mig glad og fikk ny energi. Tusen tack for at du er du og for samtalen

090950

Takk for din store kapasitet.

Lufttegnet

Helt fantastiskt og prate med, jeg følte meg rolig etterpå. Kjempehyggelig samtale satte stor pris på den. Desverre stemte ikke spådomen om kjærligheten, men men hyggelig samtale var det!

Krepsen Marte 24

Igjen så ble vi brutt 😅 Men jeg ville bare takke deg nok en gang for all hjelpen du har gitt meg til nå. All innsikt, råd, ærlighet og støtte - jeg er så takknemlig. Alt du har spådd har vært spot on. Og det du spår som gjenstår å skal skje, gleder jeg meg til. Det har vært en hard og tøff tid, men du har fått meg igjennom den og nå har jeg my giv. Den nye starten er i gang, og jeg gleder meg til hva som står i vente ❤️ Du er rett og slett et fantastisk godt menneske med utrolige evner og morsom humor. Tusen tusen takk. Jeg ringer igjen ved en senere anledning, men det vet du vel 🌸

Rosehjertet

Annbefaler alle til å prøve healing me Ariane, fantastisk opplevelse ♥️🌹

Løven

Tusen takk for en fin og morsom samtale i dag. Fint at du satte meg på plass. Får meg til å tenke. Men du ga også håp og du verden hvor mye du ser. Du bekrefter det jeg kjenner. 😋🌹🌹🌹

Jomfruen 77

En vidunderkvinne i sin spå dom så flytting i mai og det stemte. Nå blir det flytting😀😀Tusen takk fantastiske kvinne magisk er du🤩🤩🙏

Fisk37

Tusen takk for de flotte samtalene❤❤😍 har fått bekreftet slik du fortalte meg❤❤ blir spennende med resten🌹🌹🌹 kommer tilbake med resten❤❤😍 du ønsker dine kunder velkommen og viser omsorg og kjærlighet. Anbefales

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?