• Synsk og Klarsynt
  • Tarot og Medium
  • Meget detaljerte spådommer

Den ekte Ariane fra Lightlines.no og ®GuidingAriane – Endelig tilbake

 

Første klarsynte i Norge som er merkevareregistrert som klarsynt for å beskytte sitt navn og rykte og ikke minst unike evner: ®GuidingAriane – Medfødte evner i generasjoner. Spår på norsk og engelsk.

Ekte spådom er en forutsigelse av de positive ting du ikke ante skulle skje eller tenkte på å spørre om! Dokumenterte referanser. 

Jeg brenner for at alle skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom - og ikke minst det gode liv som følger av spådommen og prosessen med livet i oppfyllelse. Videre har jeg aktivert og lært opp flere andre synske som også er blitt landskjente.

Jeg vil vite minst mulig om din nå-situasjonen når jeg spår/gjør en kanalisering eller lesning. Jeg vil alltid kunne fortelle deg om noe i din nåsituasjon som stemmer (og som jeg umulig kan vite fra før). Dette for at du som blir spådd får tillit til at jeg virkelig ser deg og DITT liv – Ikke at du skal fortelle meg alt først. Det er alltid lettere å ha tillit til hele spådommen om fremtiden når du har fått påpekt forhold ut ifra fortid og nåtid som også bevist stemmer.

Jeg elsker jobben min, samt å kunne gi deg som kunde magiske råd som du kan følge, slik at spådommen og livet lettere går i oppfyllelse. Jeg har utarbeidet mange egne readingtyper som viser deg veien til spådommen og livet i oppfyllelse.

 

Spåtjenester innen:

Kjærlighet og Parforhold – Kjærlighets Kompatibilitetsanalyser – Relasjoner – Tankelesning  Karma-Kartlegging   Familie – Relasjoner  Karriere og Økonomi – Livsoppgaver – Healing, Aura- og Chakra-Analyser - Savnede mennesker, dyr og  gjenstander – Drømmetydning – Rense hus – Din indre Gudinne – Kraftdyr - Næringsliv – Forretningsstrategier – Lederutvikling one-to-one   Finans – Rekruttering og Personalutvelgelse.

 

Arbeidsmetode:

Kanalisering – Klarsynt – Klarhørt – Klarfølt – Kjenner lukter - Leser energier – Jobber med lyset – Kropps-scanning og Healing.

Ved systematisk bruk av hjelpemidler kommer det ytterligere detaljert informasjon og presise svar: Tarot og Rune-lesninger – Orakellesninger – Aura- og Chakra-avlesninger, Pendel – Krystall-lesninger – Kraftdyr – Shamanlesninger.

 

Utdannelse:

Medfødte evner - Klarsynt og Healer

Livets Skole – Selvlært innen klarsyn, healing, Tarot og Orakelkort

Handelshøyskolen BI – Master i Strategisk Ledelse

Nevro Linguistisk Programmering – NLP – Master of Spiritual Coaching & Healing

 

Jobber som:

  • Synsk
  • Klarsynt
  • Tarot
  • Medium
  • Klarsynt
  • Healing
  • Savnede Mennesker, Dyr og Gjenstander
  • Dyrekommunikasjon

 

NAMASTE

Mine tilbakemeldinger

Fisk 35

Tusen takk for samtalen, snakket med deg for en stund siden, og vil gjerne bekrefte at mye av det du har sagt har begynt å skje😍❤ Du er utrolig god og hyggelig å prate med. Morsom😍 Gleder meg til å snakke med deg igjen.

Solstråle

Du hadde rett- det skjedde noe positivt i jobbsammenheng!!🤓 imponert over deg!✨💫

Fisk

For en stund siden snakket jeg med deg, og mye av det du sa har allerede skjedd❤😍 gleder meg. Takk for den fine samtalen sist. Vi snakkes igjen snart.

Løven

Takk for en super samtale som dessverre ble brutt. Ringer deg senere for oppdatering. Du bekrefter det jeg kjenner. Du er virkelig spot on. Anbefaler deg på det sterkeste 🙂💕🌹👌

Gerd

Tusen takk for din utrolige reading i går kveld. Har aldri tidligere møtt noen så treffsikker. Svært behagelig utstråling og lett å kommunisere med <3. Ser med forventning frem til dagene og månedene som venter meg <3... Vi prates igjen! Lys og Kjærlighet sendes fra Vekten <3 <3 <3

j

Måtte ringa Ariane på nytt igår och fortelle att de to tingene hon sa skulle skje i december faktiskt skjedde!! ❤️ Hon var så eksakt ”han kommer fortelle dig en ting i december och en ting till kommer skje”. Det är egentlig helt otrolig, allt hon får fram i kortene sine stemmer och hon klarar och finna tillbake till samme spår fra forrige samtale och ser de samme tingene! Jag föler mig så trygg och rolig efter samtal med henne så jag önskar jag kunde ringa henne varje dag ❤️ Nu får vi se vad som skjer efter gårdagens samtale 😊 Nå gleder jag mig till våren och jag ska hålla dig uppdaterad ❣️

Savali

Hei. Jeg ringte Ariane i 2009. Det stemte på en prikk den gangen: Det hadde vært artig å prate med henne igjen.

Stjerneskudd.

Jeg lovte deg tilbakemelding når det begynte å skje ting. Du har hatt rett ang. arbeid, men med kjærligheten og det jeg håpte, der er like stille....dessverre. men takker deg for gode samtaler. Godt å prate med deg❤🌠

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?