• Klarsynt medium/sjaman tromming
  • Finner dyr/dyrehealing
  • Tarot og andre typer kort

Mitt navn er Gunhild, og jeg har vært klarsynt i hele mitt liv. Jeg har hjulpet mange gjennom årenes løp, og nå ønsker jeg å hjelpe enda flere som kommer min vei. Livet er altfor kort til ikke å kunne glede seg over selve livet. Jeg er så heldig å ha fått flere oppstegne mestre som mine nærmeste hjelpere, og de kommer til meg mens jeg jobber.

Sitter du fast og føler deg utbrent? Har du problemer i kjærlighetslivet, med familie, jobb eller økonomi?

Da ønsker jeg å hjelpe deg med å finne veien fremover

Her er også andre ting jeg kan være behjelpelig med:

Tarokort og mange andre typer kort

Healer/fjernhealer

Medium/Sjaman-tromming

Finne dyr/dyrehealing

Runelegging

Drømmetyding 

Chakrabalansering 

Se dine hjelpere og din skytsengel

................

Velkommen til en fortrolig samtale.

Gunhild 

Mine tilbakemeldinger

Britt Anita Henriksen

Tusen takk for bekreftelse og veiledning! For en fantastisk dame å snakke med ❤️ Du tok inn alt både nåtid og fremtid. Alt stemmer nok! Jeg er bare så glad og fant roen med en gang. Tusen takk igjen! Jeg kjente din gode varme og kjærlighet. Heling ❤️ Kan anbefale Gunhild på det varmeste! 💕

Marte

Gunhild er helt utrolig. Hun er spot on, og har en herlig energi. Du føler deg virkelig bedre etter en samtale med henne. For et menneske, jeg blir rørt!

Elisabeth Løken

Godeste Gunhild❤️ Jeg gråter av av glede etter samtalen med henne og er endelig blitt trygg på valget mitt. Jeg fikk styrke og trygghet under hele samtalen og vet jeg kommer til å gjennomføre livet mitt, slik jeg vil. Det var veldig frigjørende. Mine beste og varmeste anbefalinger går til Gunhild❤️

Magni

Fikk fjernhealing på hunden min. Din "diagnose" virker veldig troverdig, og du ga råd som er verdt å følge opp. Seriøs dame.

Gro

Takk for hyggelig samtale. Du fikk helt rett. Anbefales på det varmeste!

SA

Å snakke med Gunnhild var en svært positiv opplevelse. Den dama er helt rå. Jeg fikk masse informasjon, lærte ting og fikk masse healing. Her var det ikke noe dill. Full valuta for pengene. Hærlig dame som jeg anbefaler fullt ut.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?