Embla

  • Kjærlighet og følelser
  • Healing
  • Veileder

Klarsynt veileder gir deg gode råd via sterke intuitive evner

Jeg er en dame med høy intuisjon. I tillegg er jeg klarhørt/klarsynt og tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger som bilder. Menneskers sinnsstemninger og smerter kjenner jeg på min egen kropp.

- Hos meg vil du få en god hjelp på veien.

Jeg kan fornemme energier og følelser. Slik at jeg på den måten kan hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv.

Lurer du på hvor din kjæreste står eller om dere passer sammen leser jeg dere sammen i energien.

Bruker også tarot som hjelpemiddel ved siden av mitt klarsyn. Eller for å se på tid. Har evnen til å se og motta informasjon i form av farger, symboler og/eller bilder ved hjelp av det tredje øyet.

Har gått på Reikihealing-kurs, og driver med healing og Deborah Borgen kurs i ESP 1 og 2.
 
Velkommen skal du være!
 
Vennlig hilsen Embla

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Embla

Mine tilbakemeldinger

Anette

Embla har en fantastisk evne til å få inn tanker og følelser hos en tredjeperson som står meg nær. Alt han sa og alt han gjorde signaliserte at han var ferdig med forholdet, men Embla mente at han var så inderlig glad i meg og at han angret og ville prøve igjen. Slik ble det også. Det Embla får inn, formidles på en utrolig levende måte og hun har også plass til humor. Samtalene med Embla gjør godt og det er forbløffende mye som har vist seg å stemme av det hun får inn. Anbefales!

Ruth

En veldig fin samtale og slår dette til, så blir jeg verdens lykkeligste menneske. Og min mavefølelse stemmer med svar jeg fikk.

Kristin

Tusen takk for oppklarende samtale. Du er rett på sak. Gir klare svar og er utrolig treffsikker! Nå skal jeg bare nyte alt det gode jeg har og har i vente. Du er fantastisk dyktig og jeg gir deg mine beste anbefalinger, Embla!

Elisabeth

Fantastisk samtale for en uke siden ~ Så treffsikker i det du fortalte 👍Det stemte 100% og svarene kom på rullende bånd på den tiden som du sa Anbefales på det sterkeste ~

Cat

Utrolig treffsikker og munter dame, som er medfølende og kvikk. Hun tar ting fort, og får raske svar. Kan anbefales på det varmeste.

Gunn

Kjære Embla. Du er aller tiders menneske. Klare og tydelige svar.Kan anbefale deg på det varmeste.

Nina

Kan gi mine beste anbefalinger til Embla:) Jeg kommer til å ringe igjen.

Laila K Hustuft

Du er treffsikker som få Embla, det kan jeg skrive under på! Da du sa at jeg skulle bli farmor, lurte jeg litt på deg,,,,, men innen et par tre mnd, fikk jeg bekreftelsen, det stemte som alt annet jeg har spurt om. Bl.a da det skulle velges ny leder, sa du: JO JEG SER ENDRING, MEN IKKE UTEN KAMP! Å JA, det gikk min veg, med "brask og bram!! 1000 takk Embla, jeg ANBEFALER DEG UTEN TVIL. ♥♠♣♦

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?