• Kjærlighet og følelser
  • Healing
  • Veileder

Klarsynt veileder gir deg gode råd via sterke intuitive evner

Jeg er en dame med høy intuisjon. I tillegg er jeg klarhørt/klarsynt og tar inn info i form av ord og setninger, og noen ganger som bilder. Menneskers sinnsstemninger og smerter kjenner jeg på min egen kropp.

- Hos meg vil du få en god hjelp på veien.

Jeg kan fornemme energier og følelser. Slik at jeg på den måten kan hjelpe deg med råd og veiledning når det gjelder hele ditt liv.

Lurer du på hvor din kjæreste står eller om dere passer sammen leser jeg dere sammen i energien.

Bruker også tarot som hjelpemiddel ved siden av mitt klarsyn. Eller for å se på tid. Har evnen til å se og motta informasjon i form av farger, symboler og/eller bilder ved hjelp av det tredje øyet.

Har gått på Reikihealing-kurs, og driver med healing og Deborah Borgen kurs i ESP 1 og 2.
 
Velkommen skal du være!
 
Vennlig hilsen Embla

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Embla

 

Mine tilbakemeldinger

A N

Har gjort stort fremskritt i forholdet etter samtalene med Embla. Jeg fra en Seperasjon og angst til å kunne forstå og vinne tilbake mine partner. Håper flere får gleden av hjelpen jeg har fått. Takknemmelig.

A

Kjære Embla🌞, jeg tror du vet hvem jeg er. Jeg vil bare si at du helt fantastisk og jeg setter veldig stor pris på deg. Tusen takk for støtten og oppmuntringen jeg fikk i går🌞

Elisabeth

Å høre Embla sin stemme er bare helt fantastisk. Du slapper av med en gang du snakker med henne. Embla er ei fantastisk og flink dame og hittil har alt stemt det hun har sagt til meg, og nå venter jeg bare på fortsettelsen som jeg har stor tro på av det hun har sagt kommer. Dere andre som lurer MÅ bare kontakte Embla. Fantastisk og flink dame.

Nina

Tusen takk for fine samtaler. Du er super😊 Nå har det gått opp et lys.

Anne

Kjære Embla. Jeg venter fortsatt på at spådommen din skal skje. Har ikke hørt noe fra den personen jeg spurte om enda. Men jeg begynner å se ting klarere og jeg vet at framtiden min er lys, uansett hva som skjer.

Gullet

Wow, utrolig morsomt å prate med deg😍 du er utrolig flink på tid og ikke minst at du er treffsikker og ærlig. Alt det du sier kommer rett fra hjertet. Du pynter ikke på ting. Har fått bekreftet masse, og gleder meg til fremover. Anbefales🌹

Anonym

Litt artig at jeg kan allerede nå kan gi deg en tilbakemelding. Snakket med deg i dag og jeg spurte når jeg hørte fra min spesielle person. Du fikk opp tallet 7. Jeg hørte fra han ca 7 timer senere :) Nå håper jeg du får rett på resten av spådommen også. Jeg skal oppdatere når jeg vet mer. Tusen takk Embla, jeg anbefaler deg på det varmeste :)

Marianne

Hei. Jeg har snakket med deg noen ganger og hittil har alt stemt. Du forteller meg hva min venn sier og tenker og det stemmer. Han har også huset til salgs, og du forteller at det blir snart solgt og i går var det en på visning. Du er bare fantastisk. Du er ærlig og sier ting som de er. Herlig!👌❤ Du fortalte meg i forrige uke at min venn ville ta kontakt snart så vi kunne snakke sammen. Han tok kontakt i helgen og helgen ble fin den.❤ Gleder meg til fortsettelsen og håper det blir som du sier Du er spot on. Varm og empatisk og har humor. Jeg anbefaler virkelig deg Embla og kunne gitt meg mange mange stjerner. Tusen takk for hjelpen så langt🌷🌷🌷🤗❤ Dere må bare ringe Embla❤👌👌

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?