• Klarsynt
  • Medium
  • Veileder

Følger strenge etiske regler, er ærlig, konkret og treffsikker.

Ylva er født klarsynt og har fra hun var liten sett og opplevd uforklarlige ting som noen ganger var skremmende. Da hun var tenåring begynte hun å søke svar på det hun opplevde. Etter mange år med søken, ble det uforklarlige til klarhet.

Ylva er utdannet homeøpat og hudpleier. Har Reiki Master i Ny Tids Reiki, som er oppgradert fra 3. dimensjon til 5. dimensjon. I tillegg har hun kurs i mediumskap, og kurs fra Norge og Danmark på sjelelesing (hvordan lese og jobbe med ulike tematikker  i livet/ hente informasjon på energiplan).

Når du ringer Ylva, ber hun om fornavn og fødselsdato. Dette gjør hun for å skape en forbindelse til kilden, slik at den informasjonen du skal ha, kommer til deg.

Ylva ser ingen begrensning på hva hun kan jobbe med på energiplan, og du kan du spørre henne om alt! 

Velkommen til en samtale med YLVA

Mine tilbakemeldinger

Linn

Ylva, du er god å snakke med. Du er effektiv og du gir gode råd. Du fremstår som ærlig og fanger opp situasjonen fort. Takk for hjelpen.

Kristin

Ylva er en meget treffsikker og ærlig terapeut. Hun er et varmt menneske og man får full tillitt til henne, det er utrolig viktig da man åpner seg om ulike problemstillinger. Hun arbeider på en måte som tiltaler meg, samtaler og gir konkete tilbakemeldinger. Dette er en veileder med stor kompetanse! Kristin

Maria

I dag snakket jeg med Ylva😀 Hva kan jeg si? Hun er helt fenomenal og fantastisk🤗😍❤️ For 3 år siden snakket jeg med henne ang en mann som på det tidspunktet var min samboer. Jeg var forelsket så alt var bare en fryd. Jeg trodde selvfølgelig ikke på henne da hun sa at denne mannen kommer jeg ikke til å bli gammel med. hun sa at forholdet skulle vare i 2-2,5 år og beskrev hvordan har skulle oppføre seg iløpet av den tiden. OMG ! Alt stemte ,absolutt ALT! Ylva er veldig empatisk, ærlig, direkte og utrolig hyggelig å prate med. Man får ikke høre det man vil høre, men det hun får opp🦋Det er selvfølgelig for tidlig å si hvordan ting kommer til å bli, men erfaringsmessig tviler jeg ikke på det. ❤️ Hun er flink til å beskrive personer og se utfall😍😀og det er vel det de fleste er ute etter😀Skulle ønske jeg hadde mere tid, 10 minutter gikk alt for fort...

Mathilde

Jeg kommer tilbake til Ylva hver gang jeg trenger å få vite om en situasjon eller person. Jeg gir kun spørsmål og navn (og noen ganger ber hun om fødselsdag), og hun beskriver detaljer, særtrekk og intensjon. Hun har hatt rett i alle synene hun har hatt så langt, og det er snakk om mange. Anbefaler Ylva på det VARMESTE!

Linn

Ærlig og treffsikker. Gir gode råd og får deg til å se situasjoner i et nytt perspektiv. Anbefales

M

Tack så jättemycket! Träffsäker, rak och ärlig. Rekommenderas !

Lene

Fineste Ylva! Dette er en rolig og flott dame og snakke med. Jeg har hatt kontakt med henne jevnlig i løpet av de siste 10 årene. Hun gir meg ro, god veiledning og er ekstremt treffsikker på det hun kommer med. Min erfaring med Ylva er at jeg kan stole på det hun forteller meg, jeg føler meg trygg i samtalen og hun er et veldig godt menneske! Takk Ylva, du er så fin, og du har alltid en plass i hjertet mitt! Takk for støtte, rådgivning, gode ord og flotte samtaler! Du er gull!

Lilje

Hei Ylva ❤️ Tusen takk for å dele din gave med verden. Du er genuin, rett på sak og gir tydelige og klare svar utifra det du tar inn❤️🤗 Evig takknemlig når jeg nå over en lang periode har fått bekreftet det du har sagt og å følge dine råd har hjulpet min psyke og gitt meg klarhet i hva jeg skal velge i livet. Du virkelig ser og tar inn det som har skjedd, det som jeg kan forvente (har aldri slått feil) og mennesker rundt meg. Hadde ikke klart meg uten din kloke veiledning 🙏🏽❤️❤️❤️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?