Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Min livsoppgave er å hjelpe andre

Når noen spør Annikken på Magic Circle hva hun kan bidra med på linja, så pleier hun å svare at hun gir en positiv, klarsynt livsveiledning med healing. Den dyktige spåoperatøren er klarfølt og klarsynt, leser energi og utfører healing, samtidig som hun legger tarotkort.

Tips en venn på e-postTekst og foto: Kari Flaata Halling

Annikken Innhaug er det egentlige navnet, og hun bor i Steinkjer. Annikken har alltid følt seg litt annerledes enn andre. Evner ligger latent i familien og hos forfedrene. Selv mener hun å ha medfødte evner. Fra barndommen av visste hun alltid hva folk følte og tenkte. Da hun var ca. 14 år hadde hun et syn i form av en klar tanke:

- Jeg var venn med en gutt, og vi hygget oss sammen en hel dag. Plutselig forsto jeg at denne gutten ville ikke bli voksen, og hvis han så gjorde, ble han rullestolbruker eller handikappet.

En uke senere hørte jeg på radioen at en gutt var påkjørt og drept. Det viste seg å være min venn. Det har vært mange tunge tanker i ettertid. Skulle jeg ha snakket med familien? Kunne ulykken vært unngått?

I ettertid har hun hatt flere sterke syn. Hun har bedt om å ikke få oppleve død og tragiske hendelser på nært hold, for det gjør ting så vanskelig. Det har avtatt noe.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Selvutvikling

I 1998 begynte Annikken på tarotkurs. Hun kjente at tarotkortene åpnet opp energien og intuisjonen. På den tiden var hun interiørkonsulent; solgte kjøkken og bad, men sluttet i jobben høsten 2000.

- Det er 12 år siden jeg begynte å gjøre noe med evnene mine. Jeg fikk healing av en mann og gjenkjente energiene. Satt etterpå og lekte meg med energiene. Kunne forflytte smerte rundt i kroppen, forteller Annikken, som også praktiserte healing på seg selv. Hun er revmatisk og kunne be om at smerten forlot kroppen, og det hjalp. Begynte så smått å jobbe med andre. Fikk bra tilbakemeldinger og var i gang. Siden ble det mer og mer healing.

Etter å ha vært innom en annen spåoperatør, begynte Annikken på Magic Circle for tre år siden. Her jobber hun med mye forskjellig og får gode tilbakemeldinger. De fleste ringer om dagligdagse ting, som parforhold, bolig, økonomi, helse og jobb. Hun bruker også mye tid på fjernhealing og selvutvikling:

- Selvutvikling er bevisstgjøring. Når folk ringer meg, sier at de står fast og spør hva de kan gjøre med det, så prater vi litt, og jeg prøver å kjenne på energiene hva som er årsaken til problemet. Hvis jeg kjenner en uro, smerte, eller ser negative hendelser, så vil jeg gjerne finne ut mer om dette. Det kan komme tanker, ord eller bilder som gir meg mer bevissthet og forståelse i forhold til hva jeg står i. Jeg spør videre hva årsaken kan være og finner etter hvert kjernen til hvorfor problemet har oppstått og hva man kan gjøre videre. Slik blir gamle ting forløst, og man finner tilbake til seg selv, til glede, indre frihet og kjærlighet.

Hjelper mange

Annikken er liten og nett og ser langt yngre ut enn sine 40 år. Det er noe ungpikeaktig over henne. Hun fremstår som frisk, naturlig og jordnær, og hun er utrolig lett å prate med. Man føler seg rolig og avslappet i hennes nærvær. Hun har et behagelig vesen, snakker med lavmelt stemme, som innbyr til fortrolig samtale.

Annikken 2 
- Gamle ting blir forløst når man finner tilbake til seg selv, til glede, indre frihet og kjærlighet, sier Annikken på Magic Circle. 

På linja hos Magic Circle føler Annikken at hun kan hjelpe mange. Det er mye forventningspress blant folk, og kontroll setter seg i nakke og skuldre. Mentalt stress gjør at magemusklene står i spenn. Mange sliter også med smerter, frykt, frustrasjon og negative tanker. Hun kan også føle en persons angst:

- Jeg spør Universet om hva som ligger bak angsten og får svar. Det kan komme opp hendelser. Ofte ligger det i barndommen. Angst kan også være arvelig. Når jeg spør om hva som ligger bak angsten, tar jeg inn tanker og følelser. Når jeg forløser ting, prøver jeg å ”dra ut” alt, lag for lag. Ofte ser jeg for meg hånden som en magnet som trekker ut gammel energi, gamle erfaringer, avfallet, alt det som vi ikke har bruk for og som er belastende i kroppen. Eller jeg kan se for meg et bål, som alt overflødig blir kastet inn i.

Noen får umiddelbar hjelp, mens andre må ha flere behandlinger. Etterpå, når alt er forløst, fylles kroppen din med lys og kjærlighet, og jeg hjelper deg å ta tilbake din egen kraft. Målet er at alle kan støtte seg selv, slik at du er sjefen i eget liv, at du har nok kjærlighet til deg selv, at du er selvstendig, fri, og har trygghet i deg selv, slik at du ikke behøver å støtte deg til andre!

Annikken presiserer at selv om hun hjelper folk til å ta ansvar for eget liv, så må de selv være villige til å ta ansvar.

Alenemor til Jørgen

- Min styrke er at jeg kan se mønster, hendelser og blokkeringer, ikke bare i dette livet, men jeg går helt ned i celleminnet eller tidligere liv, og så forløser jeg dette. Det kommer opp en viten, som jeg kan få som bilder, men mest som kanalisert informasjon, sier Annikken, som har videreutviklet evnene sine gjennom kursvirksomhet. Hun er også utdannet kinesiolog, med to års studier bak seg. Dessuten har hun tatt ett års ”Santa-koora” utdannelse hos Chani på Magic Circle, som har flyttet til Steinkjer. De to har god kontakt.

Annikken er alenemor til Jørgen (7), som naturlig nok har første prioritet i livet hennes. Hun jobber mens sønnen er på skolen og etter at han har lagt seg. Når han har fri, har hun fri. De er begge sporty og aktive.

- Selv om mye av tiden går til hus og hjem, har jeg alltid et interiørprosjekt på gang, røper Annikken, som utstråler en indre ro. Hun liker ikke å planlegge alt. Liker å ta ting på sparket, leve i nuet, ha minst mulig stress i hverdagen. Dessuten har hun sterk tillit til at alt ordner seg og at Universet legger ting til rette for henne.

Energilesing

Annikken fungerer også som et medium. Hun går ofte inn og kommuniserer med avdøde:

- Som regel spør folk etter en spesiell person de vil ha kontakt med. Noen snakker også om uro i huset. Jeg kjenner energier i hus, har drevet litt med rensing av hus og forløser sjeler. Det kan jeg også gjøre på telefon, og jeg har gode tilbakemeldinger på ”fjernrens” av hus. Jeg driver med alt innen energilesing. Noen ønsker at jeg skal finne lommebøker, smykker og lignende, men det befatter jeg meg lite med.

Annikken har også evnen til å komme i kontakt med dyr. Hvis det er et dyr som har kommet bort, kan hun føle hvor det er og om det er i live.

- Jeg kommuniserer med energien til dyret og prøver å få kontakt. Her kan jeg bruke flere metoder. Den ene er at jeg visualiserer at det settes opp en lyssøyle ved huset. Jeg ber dyret gå mot lyssøylens energi for å finne hjem, sier den utrolige jenta, som også har drevet med dyrekommunikasjon når det gjelder hester.

I vår kom Annikken i gang med selvutviklingsgrupper i Steinkjer, noe hun håper blir fast på programmet fremover. Hun føler at hun har en stor kilde å øse av, som hun gjerne vil videreformidle til andre mennesker.

Treffsikker

Annikken har lagt ut tarotkort i systematisk rekkefølge. Jeg får vite at jeg står ovenfor valg i livet, også noen som er litt vanskelige. Hun ser en forestående reise, og det stemmer, for vi har bestilt ferietur i mai.

Andre opplysninger av mer privat karakter kommer frem, og jeg må bare innrømme at alle detaljer stemmer forbløffende. Det hun sier om fremtiden, gjenstår å se. Tydeligvis går jeg spennende tider i møte.

- Hva er din favoritt årstid?

- Jeg er kjempeglad i høsten og det flotte fargespillet som er ute. Da tar jeg noen fjellturer, nyter den friske luften og fargene. Det er godt å komme inn etterpå, tenne levende lys og slappe av, sier Annikken og røper at hun er storforbruker av levende lys.

På linja hos Magic Circle er hun helt og fullt til stede i alt hun gjør:

- Er jeg på jobb, så er jeg på jobb! Hvis noen trenger hjelp, så er jeg pålogget! For meg har dette blitt en livsstil.

Min livsoppgave er å hjelpe andre til å forstå seg selv og ta tilbake den kraften de har mistet i løpet av mange liv i undertrykkelse, frykt, mørke og lidelse, avslutter Annikken og sender masse lys og masse varme til sine klienter i Magic Circle. Lyset hun sender er Universets lys. Varmen omfatter healingkraft, kjærlighet og medfølelse.

#kampanje2#