Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

We love you, Lisa!

Sprudlende, glade Lisa Williams, slik vi kjenner henne fra TV, har vært på Norgesturné. Endelig fikk vi møte denne utrolige damen, som har vunnet millioner av menneskers hjerte. Lisa er kanskje verdens mest kjente medium og kommuniserer med de som ikke lenger er blant oss. På de fullsatte showene i Bergen, Trondheim og Oslo fikk mange kontakt med sine kjære avdøde.

Tips en venn på e-postTekst og foto: Kari Flaata Halling

Forut for det første showet i Oslo Konserthus, fikk Magic Magasin, sammen med et par andre journalister, møte det anerkjente, engelske mediet, som har gjort stor suksess med TV-produksjoner som Lisa Williams Live og Lisa Williams, Life Among the Dead, som sendes på kanalen FEM og TVNorge.

 

Her følges det klarsynte mediet på en vanlig dag, der hun kommuniserer med avdøde, undersøker hjemsøkte hus og utfører andre åndelige aktiviteter. Lisa har også blitt en stor suksess i USA, hvor hun har vært på opptredener hos Larry King, Operah Winfrey, Good Morning America og Jimmy Kimmel Live. Som medium reiser hun verden rundt og holder show og spirituelle seanser.

Les også:
Trancemedium og spiritualist

Ekstraordinært liv

På forhånd har jeg lest boken hennes: Livet blant de døde, som kom ut i Norge i 2009. Den gir en herlig beretning om Lisas liv som medium, healer, hustru, mamma og TV-stjerne. I dag bor hun alene, men hun var tidligere gift med Kevin Harris og har en sønn som heter Charlie, som hun er mektig stolt av. Det er ganske typisk Lisa Williams at hun på sitt Hay House radioprogram 9. desember 2009 annonserte at hun og ektemannen skulle skilles. Hun er spontan og direkte, samtidig så ærlig og oppriktig. Ikke rart folk over hele verden elsker henne.

I boken forteller Lisa om sitt ekstraordinære liv, fra barndommen i Birmingham, der hennes bestemor Frances Glazebrook, også et kjent britisk medium, oppmuntret henne til å respektere og utvikle sitt talent. Videre til beslutningen om å flytte til Los Angeles, der hennes superpopulære TV-show raskt gjorde henne til et av verdens mest avholdte medier. Lisa forteller om sine første oversanselige opplevelser: Da hun var fire år gammel, fortalte hun foreldrene om åndene som var på soverommet hennes. Etter disse første synene har Lisa sett og kommunisert med tusenvis av personer som har gått over til ”den andre siden”. Hun har lyttet til deres historier og formidlet trøsterike budskap til de etterlatte.

Også berømte personer hevder hun å ha snakket med i det hinsidige, blant annet Marilyn Monroe, Bob Hope, Natalie Wood, Ray Charles og prinsesse Diana.

Ny bok

Som en virvelvind entrer hun rommet, fargerik og sprudlende, med glimt i øyet. Den karakteristiske punkersveisen fra de siste showene på TV er byttet ut med en kledelig, glatt frisyre. Håret har fargerike innslag av rosa, gult, rødt og brunt.

livet blant de dode_omslag[1] 
I 2009 kom Lisa Williams' bok "Livet blant de døde ut i Norge. Foto: TVNorge 

- ”Hi, I´m Lisa,” sier hun med et stort smil og strekker ut hånden. Hun har kommet direkte fra Trondheim, programmet hennes er betydelig forsinket, men hun viser ikke tegn til å være stresset eller nervøs. Vi har 20 minutter til disposisjon. Lisa svarer velvillig på spørsmålene som blir stilt, og atmosfæren er uformell og avslappet:

- Mange er redde for døden. Hva skjer når vi går over til den andre siden?

- Jeg har akkurat blitt ferdig med min nye bok "Survival of the Soul", som kommer ut ca.1 mars 2011. Den handler mye om hva som skjer når vi dør. Utgangspunktet er min egen ”nær døden opplevelse” for seks år siden, erfaringer jeg har med meg gjennom ”readinger” og min evne til å kommunisere med ”den andre siden”.

Vi fortsetter å leve etter døden, møter våre kjære, lever i en verden av harmoni og stillhet. Vi har ingen kropp lenger, så vi har ikke dens begrensninger. Døden kan oppleves forskjellig fra menneske til menneske, avhengig hvordan holdningen til døden er. De som ikke har gjort så gode ting her på jorden, går til en annen dimensjon. Det er ikke noe helvete, men de må se på livet sitt og gjennomleve den smerten og lidelsen de har forårsaket andre mennesker. De må reinkarnere ganske snart, for å lære leksen sin, forklarer spiritisten fra England.

”Readinger”

Jeg har sett et bilde av Lisa Williams med tarotkort og krystallkule og spør henne om hun fortsatt bruker slike hjelpemidler under en ”reading”:

- Når jeg har private ”sittinger” bruker jeg tarotkort. Krystallkule bruker jeg ikke lenger. Jeg bruker kortene til å ”koble meg på” energien. Noen ganger gjør jeg ”readinger” over telefon, og jeg har da tre sett kort. Jeg spør vedkommende å velge ett av settene. Intuitivt vet jeg hvilket sett de vil velge, og da forstår jeg at jeg er i ”deres energi”.

I ettertid husker Lisa stort sett ikke de forskjellige ”readingene”:

- Av og til kan jeg se grusomme ting, som drap og vold. Det er en stor påkjenning. Det er også tøft å se de siste minuttene av en persons liv. Det er denne delen av jobben min jeg hater, innrømmer hun.

- Forstår du at mange er skeptiske til det du driver med?

- Absolutt! Jeg var selv skeptisk som ungdom. Vokste opp med en far som var ateist. Først i fjor ga han uttrykk for at han trodde på meg, svarer Lisa, som også arbeider med hjemsøkte hus. Hun hjelper ikke bare de personene som har et hjemsøkt hus, men også de ulykksalige sjelene som er fanget mellom to verdener, såkalte spøkelser.

Lisa understreker at som medium er det viktig at hun ”stenger av” når arbeidsdagen er slutt. I bilen på vei hjem trer hun capsen (skyggeluen) godt ned på hodet for å dempe og ”skru av” energiene. Da er hun bare personen Lisa, ikke mediet Lisa.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Latter og tårer

Lisa Williams er raus med klemmer. Etter at vi er ferdig med intervjuet får vi hver vår store bamseklem, autografer og bilde sammen med henne. Om kvelden gleder vi oss til å se henne i aksjon på Oslo Konserthus.

_DSC0279 
Fargerik og sprudlende med glimt i øyet. Slik kjenner vi mediet Lisa Williams Foto: Caroline Cohenour 

Før et show forbereder hun seg alltid. Først mediterer hun i 10 minutter, og så mottar hun beskjeder fra avdøde. Normalt får hun mellom fire og seks beskjeder på forhånd. Det er de samme avdøde som er med henne under showet.

Stort sett finner hun raskt frem til hvem beskjedene er til, men det hender flere personer kjenner igjen beskrivelsene hun gir. Den rette personen står alltid igjen til slutt. Da er det folkekjære mediet raskt ute med å spørre: Do you want to know everything? Svaret fra publikum er alltid et samstemt Yes!

Gjennom den to timer lange seansen går latter og tårer hånd i hånd. Slik kjenner vi også Lisa Williams fra TV. Full av humor og latter! Ifølge Lisa er det masse humor i åndeverdenen.

Vi får ta del i gripende historier. En dame får beskjed fra mannen sin, som har vært død i bare tre uker. Damen sier at hun på forhånd har bedt mannen sin om å komme gjennom denne kvelden. Mannen sier blant annet at han setter pris på bildet som ble lagt i kisten, noe hun kan bekrefte. Damen sier at hun etterlyser gifteringen, som hun la på kommoden. Lisa kommuniserer med mannen og videreformidler at han har tatt den, men at hun får den tilbake om tre uker. Da vil hun finne den på kommoden.

Reinkarnasjon

Lisa beskriver en ung mann som har eksperimentert med ”drugs” og tatt livet sitt. Han er en kul fyr med capsen på snei, og hun hører høy musikk. Lisa ler og spøker og sier at han flørter med henne. Hun virkelig liker denne gutten! Lisa formidler beskjeder til både moren og søsteren, som er til stede her i kveld. Lisa spør den unge jenta om hun ofte mister nøklene sine og får til svar at det gjør hun stadig vekk. Nå er de igjen borte! Den klarsynte svarer at det er broren som har tatt dem. – Will you tell him to put them back? spør jenta. Latter i salen!

Plutselig spør Lisa om hun ønsker seg barn. Jenta svarer at hun har ingen planer i øyeblikket, men vil jo gjerne ha barn med tid og stunder. – Når du får et barn, er det broren din som er gjenfødt! Se på øynene, som er sjelens vindu! Du vil kjenne igjen sjelen!

- Hvis en av dine kjære har reinkarnert, kan du ikke komme i kontakt med sjelen, men noen ganger kan sjelene dele seg. Da kan du kommunisere med deler av sjelen, forklarer Lisa og legger til at slike ting kommer ofte opp under et show:

- Hvis for eksempel noen spør om jeg kan kontakte broren som døde for 30 år siden, kan jeg svare: Nei, for han er din sønn nå! I øynene kan du virkelig se essensen av sjelen og hvem de er. Hvis intuisjonen din sier at det er din bror eller søster, så tro på det. Det er sannheten!

Tilbake neste år

Ifølge Lisa har hun i Norge en stor og entusiastisk ”fanskare”. Før showet sa hun hei til noen av dem, skrev autografer og signerte bøker. På slutten av showet informerte hun at hun allerede har bestemt seg for å komme tilbake til Norge i september 2011; til stor applaus fra de 1500 som var til stede i salen.

Er du en av dem som ønsker kontakt med en av dine kjære som ikke lenger er blant oss, har du derfor muligheten neste gang Lisa Williams kommer til Norge. Forut for showet kan du gjøre visse forberedelser, informerer Lisa:

• Snakk med den døde og spør om han/hun vil komme å hilse på deg.
• Skap energi. Spill favorittmusikken eller snakk om den døde til venner og familie.
• De avdøde vil gjerne vise at de er i omgivelsene. Se etter tegn som måtte komme i løpet av dagen.

Kanalen FEM og produksjonsselskapet Monster gjorde TV opptak fra Lisa Williams´ show i Oslo Konserthus i september. Opptakene skal sendes som en TV-serie på FEM våren 2011.

Lisa blogger daglig om sitt liv og åndelige lære på: www.lisawilliams.com. Her har hun kontakt med sitt eget publikum og medlemmer på internettsiden.

Twitter: @lwmedium

Facebook: Lisa Williams (network: Los Angeles,CA)

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.