Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Milvia fra Peru ”ser” din fremtid

Milvia Joner har latinamerikanske, peruanske og indianske aner. Evner har gått i arv i familien. Milvia har moren Esther som sitt store forbilde. Når hun trenger råd og veiledning spør hun alltid moren, som ”leser kort” og er meget treffsikker. Milvia har selv arvet disse evnene og har hjulpet mange mennesker. Nå føler hun at tiden er moden til å arbeide med dette på full tid.

Tips en venn på e-postTekst og foto: Kari Flaata Halling

Astrolog Randi og journalist Kari tar turen til Milvia fra Peru, som er godt etablert med mann og barn i Oslo. Vi møter henne sammen med moren, som vi for anledningen kaller Esther, ettersom hun ikke vil bruke sitt egentlige navn. Men fortelle om sine sterke evner gjør hun gjerne. Evner som har gått i arv i familien, og som også datteren Milvia er i besittelse av.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Oldefar var sjaman. Kvinner kan også ha evner, men de kalles ikke sjamaner. Bestemor er synsk og har arvet mye fra sin mor. Bestemor bor i Peru, er 93 år og har energi som en 60 åring. Hun kommer fra fjellene i sør Peru, fra en veldig liten landsby. Hun har også en søster som har evner, forteller Milvia, som møter oss med åpne armer og et varmt smil.

Ingen tilfeldighet

Tidligere arbeidet Milvia i kantina på vår arbeidsplass. Vi la merke til den blide og eksotiske damen, som alltid hadde noen hyggelige kommentarer, og vi satte selvsagt pris på den gode maten hun laget.

- Mens jeg jobbet i kantina, ble jeg kjent med Magic Magasin. Jeg bladde i bladet og fikk øye på et bilde av astrologen Randi. Da forsto jeg at det jo var henne jeg hadde sett i kantina. Ettersom jeg er veldig interessert i alternative ting, kom jeg i prat med henne, og siden fikk vi veldig god kontakt. Jeg fortalte om det til mannen min, og han sa at det kanskje var en spesiell grunn til at jeg skulle se dette bladet og bli kjent med astrologen. Ingenting er tilfeldig, sier Milvia, som er gift med nordmannen og musikeren Sverre, og har to barn Mikkel Angelo (15) og Viktoria Veronika (12).

Milvia har bodd i Norge i 22 år, og har hele tiden praktisert evnene sine på venner og kjente, men hun har også hjulpet mange andre. Hun ”leser” kort, akkurat som moren. Hun kan fornemme når åndevesener er rundt henne og kan fysisk ”se” personer som ikke lenger er blant oss.

- Før jeg traff Sverre for 17 år siden, en snill og god mann, bodde jeg alene og brukte evnene mine til å hjelpe mange bekjente her i Norge. Det er veldig lett å ta inn over seg dårlige energier, og det kan være vanskelig å rense seg selv, dårlige energier kan ta tid å rense. For flere år siden hjalp jeg en dame, som hadde veldig vondt. Jeg tok til meg hennes smerter. Jeg var ikke så flink til å rense meg, og jeg jobbet 12-14 timer hver dag. Mannen min trodde i utgangspunktet ikke på slike ting. Jeg fortalte ham masse om hva jeg hadde opplevd i Peru, men han trodde meg ikke. Men senere har vi opplevd mye sammen, og han har fått beviser for evnene mine og har oppmuntret meg til å jobbe videre med dem, sier den sjarmerende damen.

Medfødte evner

Det var mor og bestemor som kalte henne Milvia, og navnet betyr 1000 veier. Det passet bra på Milvia, som alltid hadde det travelt, og når hun hadde problemer, fant hun alltid en løsning.

Allerede fra Milvia var liten, har hun opplevd mange ting. Søsteren og broren opplevde aldri noe, og de kunne si til henne at fordi det var bare hun som så ting, var hun i ferd med å bli gal. Hun forteller om noe som skjedde da hun var ca. 14 år:

DSC_0133 
-For meg og flere som driver med "rensing", er troll en slags talisman som  beskytter hjemmet. Vi har flere ritualer rundt dem, sier Milvia 

- Mamma hadde en god venninne, som var veldig glad i oss. En gang satt jeg alene i stua og skulle gjøre lekser, til tross for at det var etter midnatt, og mamma og mine søsken lå og sov. Plutselig kjente jeg at noen tok meg veldig hardt i låret. Jeg ble redd og ropte på mamma, men hun svarte at det sikkert var innbilning og ba meg legge meg til å sove. Jeg kunne ikke sove og var veldig urolig.

- Neste morgen klokken seks kom en annen venninne av mamma og fortalte at hennes venninne var død. Da forsto jeg. Alltid når hun besøkte oss, hun tok meg på låret og sa: - Å, så deilig, tjukke jenta mi! Da vi var i begravelsen fortalte jeg datteren hennes hva som skjedde, og hun bekreftet at moren døde på den tiden.

Milvia forteller at det har vært mye uroligheter i huset der de bor. Det har blitt mye bedre etter at de har ”renset” huset, men fortsatt er det noe igjen. Datteren Viktoria, som har arvet morens evner, har opplevd ting, for eksempel følte hun en gang at noen tok på henne da hun skulle sove.

I stua står et heilnorsk troll, men Milvia røper at folk har også et forhold til troll i andre land, og det finnes forskjellige ritualer rundt dem.

- For meg og flere som driver med ”rensing” er troll en slags talisman, som beskytter hjemmet. Jeg har sendt troll til venner og familie, sier Milvia.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Spår i snegler

Esther står ved grytene og smiler imøtekommende når vi kommer inn på kjøkkenet. Den 70 år gamle kvinnen ser langt yngre ut enn sin alder. På tross av at hun har levd et tøft liv, er det ikke mange rynker å spore i det vakre ansiktet.

DSC_0132 
Milvia serverer peruansk gryterett, som moren Esther har laget. 

Milvias mor kom til Norge for seks år siden. Milvias søster og bror har også flyttet til Norge. I dag bor moren på Grefsen. Hun tar imot folk hjemme, mange fra Somalia, men også Etiopia, Iran og Tyrkia. Hun leser også for mange norske og har da noen som oversetter. Hun ”leser” også kort over telefonen til kunder i utlandet og reiser til flere land med spådomskunstene sine.

- Min mor kan spå i snegler. Hun bruker 24 snegler, men de lever ikke. Når du har sneglene i hendene, føles det som om de vibrerer. Etter et ritual kaster hun de fra seg. Hun begynner med å lese de sneglene som ligger langt fra hverandre. Når du skal lese snegler eller kort, kan det komme fortid, nåtid eller fremtid, forklarer Milvia og røper at moren er hennes store forbilde når det gjelder å praktisere spådomskunster.

- Vi har mange ritualer i Peru. Vi har for eksempel ritualer for alkoholisme, for å bli gravid, og for å rense for dårlige energier. Når moren min ”leser” kort over telefonen, kan hun motta mye ”dårlig” energi. Da kan hun for eksempel bruke et ritual som går på å rense seg med ferske, røde egg. Vi har også mange ritualer med dyr, som marsvin og høner. Hvilke dyr vi bruker, avhenger hva du ønsker å kurere av sykdommer, forteller Milvia.

- Når du skal ”lese” kort eller gjøre ritualer, er det viktig at du har denne evnen. Mange driver med dette kun for å tjene penger. Når du hjelper en person med dine evner, må du gjøre det med hjertet, ikke for å bli rik, legger Esther til. Hun snakker bare spansk, og Milvia må oversette alt hun sier.

En tragisk historie

Milvias far var den første i familien som kom til Norge, for 43 år siden. Esther ble igjen i Peru sammen med barna. I den forbindelse har hun en dramatisk historie å fortelle. Milvia oversetter etter hvert som samtalen skrider frem:

- Min mor ”så” alltid ting som kom til å skje. Etter noen år så hun i kortene at faren min hadde giftet seg og blitt far til flere barn i Norge. Dette til tross for at han alltid var flink til å sende kort og ringe til min mor. Han sa at han var glad i henne og elsket henne. I flere år sa han til henne at han savnet henne og skulle hente henne til Norge. Derfor var det et stort sjokk for oss at han hadde giftet seg og stiftet familie!

Etter hvert kom kona hans i bildet, og min mor ”så” at han skulle ta henne og barna med til Peru. Ikke nok med det: Kona ville komme og besøke oss! Seks måneder senere ville farmor at vi skulle besøke henne. Vi visste ingenting om at kona til far min kom på besøk med barna sine samtidig. Det var en stor, vond opplevelse da vi møttes for første gang. Etter en uke kom kona til pappa hjem til oss og banket på døra. For min mor var det en stor overraskelse å oppdage at hun ikke lenger var glad i pappa og kunne akseptere situasjonen, oversetter Milvia, som var 16 år den gangen.

Dette gjorde at Esther fikk selvtillit når det gjaldt egne evner. Hun tok dette som bevis på at hun kunne ”lese” i kort både for seg selv og andre. Og hun forsto at hun kunne bruke evnene til å hjelpe andre. Nå begynte hun å ”lese” kort for fullt.

- Moren min er utrolig flink og tar veldig sjelden feil. Av og til ser jeg at hun blir veldig trist, for hun kan ta til seg andre folks smerter og problemer. Hun har hjulpet mange folk uten å få en krone. Mamma giftet seg aldri igjen, men i Peru er hun fortsatt gift med pappa, sier Milvia og legger til at hun selv og søsknene hele tiden har hatt kontakt med faren, som nå bor i Peru.

Sviktet

Milvia har ikke noe imot å fortelle om da hun selv ble sviktet av sin kjæreste:

- Noen år etter at jeg kom til Norge ble jeg kjent med en gutt fra Irak. Vi forlovet oss og skulle gifte oss året etter. Han var flyktning til Norge og måtte reise gjennom fjellene i Tyrkia for å treffe familien sin, for det var krig mellom Kuwait og Irak på den tiden. Jeg ba til Gud og sa at hvis denne mannen er til for meg, så må han få visum! Han reiste, han fikk visum, og jeg ringte mammaen min, som da bodde i Peru. Hun leste i kortene og sa at han reiste for å gifte seg.

Milvia var overbevist om at det ikke stemte, men moren var sikker i sin sak: Han kom til å gifte seg med en i familien eller en som var veldig nær familien. Hun sa også at hvis hun tok feil, skulle hun aldri mer lese i kortene.

- Jeg var så sint! Forloveden min ringte meg hver dag i en uke, for vi hadde en butikk sammen. En uke ringte han meg ikke, og jeg følte at det var noe vondt på gang. Etter tre uker kom han hjem, men ville ikke fortelle noe om hva han hadde gjort. Til slutt konfronterte jeg ham med det jeg hadde hørt, men han benektet. Han sa jeg bare var gal og sjalu. Jeg gråt og gråt, for jeg visste at det var sant. Til slutt innrømmet han at han hadde giftet seg, men at det var familien hans som ville det. Men så sa han at han ville reise tilbake for å skille seg, for det var meg han var glad i. Han kom til å gifte seg med meg. Jeg trodde nok en gang på ham og stolte på ham. Etter tre måneder reiste han tilbake. Jeg var hjemme for å passe butikken, spare penger osv. Jeg ringte selvfølgelig til henne, forteller Milvia og ser i retning moren.

- Jeg forklarte alt til moren min. Hun svarte: - Han reiser ikke for å skille seg. Han reiser for å ordne opp i ting og få henne fortest mulig til Norge. Hun kommer hit om tre måneder!

- Jeg nærmest skrek i telefonen: - Nei! Jeg hadde så vondt inni meg at jeg bestemte meg for ikke å bo i Norge. Jeg reiste 15. desember til Peru. Kona hans kom til Norge 16. desember. Han ringte meg i tre måneder hver eneste dag og ba meg komme tilbake for han hadde tatt feil! Jeg stolte igjen på ham, for jeg var veldig forelsket, og reiste tilbake til Norge.

Moren advarte henne også denne gangen: - Han vil du skal være hans elskerinne! Og det viste seg at hun også denne gangen fikk rett!

Liv etter døden

- Jeg tror på reinkarnasjon og at sjelen lever videre. Hvis en person dør, gjenfødes han eller hun i et nyfødt barn. Jeg tror også på engler. Det har skjedd flere ganger at vi har glemt å låse døra og vært borte i flere timer. Da sønnen min sa forskrekket at vi glemte å låse døra, svarte jeg at det er ikke farlig, for vi har en engel som beskytter hjemmet. Alle har en som beskytter seg. Jeg har en kinesisk skytsengel som heter Johan, som passer på meg og familien min. Han døde for over 400 år siden, forteller Milvia, som kan kommunisere med døde.

800px-Macchu_picchu_panoramic 
Inkabyen Machu Picchu i Peru. 

Hun så sin skytsengel da hun var i transe på en medium seanse:

- Jeg var 15 år, og vi var åtte personer sammen med et veldig dyktig peruansk medium, venner av moren min. Jeg husker at noe skjedde med meg. Jeg kunne ikke lukke øynene. Det sved i dem. Jeg så mot en person som heter Louise som begynte å forandre seg og bli gammel. Hun fikk et kinesisk utseende. Jeg spurte: - Johan er det deg? Eller var det bare en illusjon? Han svarte: - Det er meg! Ingen ved bordet så ham foruten meg. Kona til Johan heter Yoko og beskytter mora mi!

Milvia serverer peruansk gryterett som Esther har laget av oksekjøtt, med peanøttsaus smakssatt med peruansk chilikrydder. Mens vi spiser, forteller Milvia:

- Min beste venninne, som er gudmor til Mikkel Angelo, har tre døtre. En bor i Italia og to bor i Peru. Min venninne reiste til Italia for å besøke datteren. Moren hennes, som het Mary, besøkte moren min for å bli spådd. Hun er sykepleier og har jobbet på helsesenter i Peru. Moren min sa at en av døtrene hennes kom til å reise bort fra Peru. Mary svarte at den ene datteren hadde reist til Italia, men hun var fryktelig urolig, for hun hadde ikke fått brev eller hørt fra henne på lenge.

- Moren min så i kortene at datteren hennes var veldig syk og måtte ha en undersøkelse i hodet. Mary begynte å gråte. Hun fortalte at datteren forsvant fra Roma. Hun var etterlyst og ingen visste hvor hun var. Mamma sa at en mann kom til å finne henne, en nær venn av familien i Italia. Etter to, tre uker ringte Mary tilbake. Det var broren til jenta som fant henne. Den intelligente jenta, som snakket fem språk, var blitt gal! 

UFO

- Fortell litt om hjemlandet ditt?

- Peru er det landet der sjamanisme er mest utbredt. Sjamaner har stor respekt. Vi har mye felles med folk på Grønland, lapplendere og egypiske tradisjoner, svarer Milvia.

Jeg har lest Shirley Mac Laines fantastiske bøker fra Peru, og sett filmversjonen, og jeg har hørt at det finnes UFO baser i landet. Jeg spør Milvia om dette.

nazca-spider-nc-latinamericanstudies-350 
Nazcalinjene er en samling på over 300 geoglyfer som ligger i Nazcaørkenen i Peru. Linjene danner mange slags mønstre. Disse mønstrene forestiller blant annet en kolibri, øgle, edderkopp og en ape. Selve bildene bare kan ses ovenfra. 

- Det er et spesielt sted i Peru som heter Nazca. Her sies det at UFO'ene etablerer seg, og det er veldig populært for kjendiser å reise dit. Jeg har snakket med flere folk som har opplevet å ha sett UFOer der. Noen personer har blitt borte for så å komme tilbake etter flere år, og de fortalte at det var en UFO som tok de med seg.

- Har dere sett UFO'er?

Milvia svarer benektende på dette, men overfører spørsmålet til moren. Hun nikker og svarer ”SI”, hvorpå hun forklarer via datteren:

- Også her i Norge. Jeg legger meg alltid mellom to og tre om natta, for jeg kan ikke sove før. Jeg elsker å se på himmelen og ser etter formasjoner. En natt så jeg tre lys, som gikk rundt og rundt, og ble forenet til ett lys. Jeg følte at lysene kommuniserte da de ble forenet. Etter noen minutter gikk lyset ganske fort ned og så opp igjen i brå bevegelser. Jeg ble skremt og torde ikke å se mer!

Jeg kan ikke avslutte dette intervjuet uten å komme inn på Mayakalenderen, men både Milvia og moren mener tydeligvis at den ikke er ferdig ved årets utgang. I stedet tenker de at den blir ferdig når en person er død.

Satser på evnene

Milvia reiste sist til Peru for 12 år siden. Det er to år siden moren var der. De har fortsatt mange familiemedlemmer i hjemlandet sitt.

- Har du vært i Machu Picchu?

- Mange ganger, også med mannen min, svarer Milvia, som har planer om å reise til Peru neste år og besøke kjente, kjære steder.

Milvia har utøvet evnene sine på venner og kjente, men mange andre har også fått hjelp. I dag arbeider hun som kokk på en kantine, noe hun trives med, men hun kan likevel godt tenke seg å praktisere evnene sine i større utstrekning enn tidligere:

- Jeg ønsker å jobbe for seg selv, og har en drøm om å starte min egen spådomskafé. Jeg er utrolig glad i mennesker, sier den fargerike damen og legger til at folk kan kontakte henne hvis de ønsker å bli spådd, men moren har ikke kapasitet til å ta imot flere henvendelser.

Milvia kan kontaktes på mobil nr. 414 56 396 etter kl. 16.oo.

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.