Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Underlige ord fra oven

Hendelsen fant sted i november 2004. Datteren min skulle på jobb tidlig om morgenen, og hennes lille datter skulle ligge hos meg som så mange ganger før.

Tips en venn på e-post

Da min datter skulle reise, ville lillemor bort for å si ”ha det” til mamma. De siste ordene fra hennes mamma var: ”- Ser deg i morra, lille venn. Da skal vi kose oss med pølser og pommes frites!”

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Alt var i skjønneste orden; vi la oss og sov kjempegodt. Langt i det fjerne hørte jeg telefonen. Jeg tenkte at det sikkert bare var noen selgere. Men ringingen ga seg ikke, og jeg sto opp for å ta telefonen.

"- Er det du som er mor til Connie?”, hørte jeg en stemme si. Jeg bekreftet det. ”- Det har dessverre skjedd en ulykke, men vi vet ingenting ennå!” Det var en av hennes arbeidskamerater som ringte.

Jeg kontaktet politi, som igjen sa at jeg måtte ringe AMK-sentralen. Der fikk jeg beskjed om at datteren min var sendt med helikopter til nærmeste sykehus.

Da var det noen som sa til meg: ”- Nei, der var der ikke mye liv!” Går det an å si noe sånt? Jeg undret og undret over dette. Det var ikke telefonen til politiet. Da måtte det jo være AMK sentralen?

En dame jeg kjenner, som igjen kjenner de på sentralen, ville hjelpe meg å få rede på om dette virkelig var tilfelle. Jeg fikk høre på samtalen, men jeg hørte ikke disse ordene der. Så jeg lurer på: Hvor kom de ordene fra?

Når alt kom til alt stemte det jo at det var ikke mye liv. Datteren min lever, men kan ikke gjøre seg forstått eller vise noen tegn på at hun virkelig skjønner hva vi sier.

Jeg visste fra første stund at dette ville bli veldig alvorlig, så det har hjulpet meg veldig i den prosessen vi måtte gjennom.

Veldig trist, men jeg har jo tross alt datteren min ennå, og datteren hennes har jo sin mor! Finnes nok mer mellom himmel og jord enn vi aner…

Inger Lise 

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.