Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Min bror forlot meg aldri

Jeg og min yngste bror var nær knyttet til hverandre. Avstanden mellom oss var stor geografisk, men vi hadde ukentlig kontakt over telefon. Så en dag fikk min bror blodforgiftning og gikk i koma

Tips en venn på e-post

Han var så dårlig at ingen trodde han ville våkne opp igjen. Da jeg hørte det, satte jeg meg ned og gråt. Jeg visste at jeg kom til å savne ham bittert. Mens jeg satt der, hørte jeg en lyd, og der i sofaen satt min bror. Han hadde på seg den blå genseren som han likte så godt. Han smilte. Han satt der en stund før han ble borte. Så ringte telefonen. Det var min nevø. Min bror hadde våknet og kom til å klare seg.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Så gikk det en tid og in bror var alvorlig syk igjen. Klokka tre om natten våknet jeg av et rabalder på kjøkkenet, og der i gyngestolen satt min bror. Han gynget frem og tilbake noen ganger for så å bli borte. Dagen etter ringte telefonen. Det var min svigerinne. Min bror var død. Det skjedde klokken tre om natten.

Så gikk tiden. Jeg flyttet fra huset til en leilighet. Etter en tid følte jeg at jeg ikke var alene. Da jeg satt i stuen, så jeg en skikkelse gå forbi og inn på kjøkkenet, og jeg hørte tassende skritt av en hund. Så begynte rabalderet på kjøkkenet. Kopper ble flyttet osv. Folk som var på besøk, hørte også rabalderet og lurte på hva det var.

- Det er nok en mus, svarte jeg. Jeg har diabetes og hadde smurt noe mat som jeg skulle ha til lunsj. Jeg gikk inn på kjøkkenet for å hente maten. Da var skiven med leverpostei borte. Den var flyttet til vinduskarmen. Min bror hadde en hund som er død. Den elsket leverpostei!

En dag skulle jeg en tur på byen. Jeg hadde lagt frem vesken og nøklene på salongbordet. Jeg gikk ut i entreen for å hente jakken min. Da så jeg at døren til stuen ble åpnet og lukket igjen. Jeg gikk inn i stuen for å hente vesken og nøklene, men de var ikke der. Vesken var flyttet til bokhyllen, og nøklene lå i vinduskarmen.

En dag skulle jeg opp til legesenteret for å hente en resept. Mitt barnebarn skulle komme på besøk, så jeg lot døren stå ulåst. Da jeg var på vei tilbake, et stykke fra huset, fikk jeg se en høy mann i blå genser som sto og klappet katten min. Han kikket oppover og nedover gaten. Jeg gikk så fort jeg kunne. Så forsvant mannen. Jeg gikk inn i leiligheten. Det var ingen der. Jeg ringte til mitt barnebarn. Han hadde ikke vært der.

Jeg så stadig skyggen av en høy mann i døråpningen til stuen, og rabalderet på kjøkkenet fortsatte. Til slutt ringte jeg en synsk dame for å få hjelp. Hun kunne se en mann og en hund. Etter beskrivelsen var det min bror og den finske lapphunden Setha.

- Vi må hjelpe ham over til den andre siden. Han er på soverommet så gå inn og sett deg ved siden av ham, og hold forbindelsen med meg, sa den synske.

Jeg gikk inn og satte meg på sengen. Plutselig ble hele rommet fylt med lys. Jeg så en skikkelse og en hund gå inn i lyset for så å bli borte. Lyset forsvant etter hvert. Jeg følte en andakt og fred. Min bror var ikke i denne verden lenger!

Anonym innsender

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.