Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Forfulgt av hjerter

Jeg har opplevd noe merkelig de siste ti årene. Jeg kaller det «forfulgt av hjerter». Etter livshendelser som har vært tøffe og utfordrende, har jeg hatt små øyeblikk og opplevelser som har grepet meg.

Jeg har tolket det dithen at noen følger med meg og hjelper meg. Jeg har funnet hjerteformede tegn på de rareste plasser. Her er noen av opplevelsene:

Jeg var ute og gikk på gangveien i nærheten av der jeg bor. Plutselig lå det en stor, hjerteformet vanndam på veien. Det hadde riktig nok regnet mye, så det var ikke uvanlig med sølepytter her og der, men dette var en stor og klar dam, formet som et hjerte (ca. 1 meter bred. Kantene var helt rette med buer og streker som et hjerte).

På veien opp mot døra på jobben, bøyde jeg meg ned for å plukke opp en barkbit fra et stort tre. Det var en rar fasong på den. Da jeg fikk den i hånda, så jeg tydelig at den var hjerteformet. Litt avlang i formen, men kan ikke beskrives som noe annet enn hjerteformet.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

En dag skulle jeg steke meg et egg.  Kakket skallet mot kanten av panna og «slang» egget oppi. Panna var stor for dette ene egget, men egg pleier alltid å flyte mye utover. Med en gang egget kom i panna, formet det seg som et hjerte. Jeg løp for å hente telefonen for å ta et bilde. Jeg ble veldig tankefull. Nå hadde det skjedd så mye rart med hjerteformede ting at jeg forsto at det måtte være mer enn tilfeldige hendelser. Før jeg dro på jobben denne dagen, hadde jeg fått telefon fra en mann jeg nettopp hadde møtt igjen. Vi hadde vært ungdomskjærester en kort stund, og nå møttes vi igjen i en alder av 45 år. I telefonen sa han at han så seg ikke i stand til å møte meg, og at han ikke hadde helse og energi til noe forhold akkurat nå.

Møtet med denne mannen hadde slått meg helt ut. Jeg falt pladask og var fra meg av begeistring. Beskjeden han ga meg, og hjertet jeg fant den dagen, var en rar hendelse.

For å gjøre historien kort, ble det i løpet av et par år noen korte «kaffemøter» med denne mannen inntil han fikk kreft og døde veldig kort tid etter. Jeg kjente ikke ungdommene han var far til, og ikke familien, så jeg gikk ikke i begravelsen. Det rare og underlige er at den vakre gravstøtta som er satt opp på min aller kjærestes grav, er dekorert med 3 hjerter i kobber/gull dekor som er støpt fast på stein. Jeg velger å tro at hjertene er der for meg. De har støttet meg og hjulpet meg og gitt meg tro på at noen må være med meg og hjelper meg. Mulig det har noe med min aller kjæreste som døde 51 år gammel?

L.E.

Tips en venn på e-post