Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Min livsoppgave er å hjelpe andre

Når noen spør Annikken på Magic Circle hva hun kan bidra med på linja, så pleier hun å svare at hun gir en positiv, klarsynt livsveiledning med healing. Den dyktige spåoperatøren er klarfølt og klarsynt, leser energi og utfører healing, samtidig som hun legger tarotkort.

Les mer..

Lykken er å være 8-barnsmor og å hjelpe andre mennesker

Renate Karlsen Johansen (41) er 8-barnsmor og terapeut. Hovedtiden går med på å være mor, trene, gå tur og lage mat. Likevel har hun masse overskudd og energi til å hjelpe andre mennesker. Renate har en solid utdannelse og bakgrunn som helhetsterapeut, noe som kommer godt med i arbeidet hos Magic Circle.

Les mer..

Randi - Astrolog med teft og sjarme

Mye tid og energi kan være spart hvis man forstår hverandre, vet hvordan partneren kommuniserer og hva partneren verdsetter. En astrolog kan hjelpe deg med det.

Les mer..

Nikita- Et ekte medmenneske

Magic Circle har mange dyktige medarbeidere. En av dem er Nikita. Hun er klarsynt, har sterk intuisjon, og arbeider både som medium, livsveileder og healer. Hun gir av sitt hjerte til sine medmennesker, og kjærligheten er drivkraften bak det hele.

Les mer..

Anita elsker å hjelpe, inspirere og spre lys

I sin ungdom var Anita Angelica Meyer fast bestemt på å bli prest, men en spesiell opplevelse gjorde at hun avbrøt teologistudiene og ”gikk over til” det alternative. Anita har utviklet sterke evner og er glad for å kunne hjelpe andre mennesker. Hun er også svært takknemlig for å få lov til å jobbe hos Magic Circle.

Les mer..

Embla, et åndelig naturtalent

Embla er en populær dame hos Magic Circle. Kanskje fordi hun har en egen evne til å komme på bølgelengde med den hun snakker med. Hun kan fornemme energier og følelser, tolker kundenes personlighet ut fra hvilken farge de tilhører, er både klarsynt og klarhørt. Når hun gir tilbakemeldinger, er hun rett frem og pynter ikke på sannheten. Like fullt elsker kundene henne!

Les mer..

Spåkonen Alva - har kontakt med den andre siden

Nina, bedre kjent som den synske spåkonen Alva på Magic Circle, avslører at hun kan mer enn bare spå i kaffegrut.

Les mer..

Sunniva hjelper deg til en bedre hverdag

Sunniva hos Magic Circle synes hun har den perfekte arbeidsplass når hun kan jobbe fra hjemmet sitt. Med tekoppen innen rekkevidde, svarer hun på telefoner og er stolt og glad over å kunne hjelpe andre mennesker. Livsveiledning, selvutvikling og fjernhealing er noe av det hun kan bidra med, men hun er også klarsynt og leser energifeltet til den personen hun snakker med.

Les mer..

Mia hjelper deg å finne veien videre

Står du ved en korsvei og må velge? Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå? Da kan du kontakte Mia hos Magic Circle. Mia jobber fra Spania og har mange trofaste kunder. Hun har evnen til å se inn i fremtiden, gir råd og veiledning i alle typer relasjoner, også drømmetydning og selvutvikling. Gode hjelpemidler er tarotkort og bordkort.

Les mer..

Mina - God, gammeldags spådame

Magic Circle har mange dyktige utøvere, men Mina er i en særklasse med sine eksepsjonelle evner, som innbefatter kontakt med åndeverdenen og spådomskunst. Mina bruker tarotkort og speil som hjelpemidler når hun spår og har ingenting i mot å bli sammenlignet med en god, gammeldags spåkone.

Les mer..