Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Healerkatten Bella

Katter er kjent for å være mystiske, selvstendige skapninger og selv kjenner jeg en «magisk» katt som jeg har lyst til å fortelle om. Det er Bella, katten til min venninne Hilde, som er en vakker tyrkisk angora. Hun er en snill pus som er glad i mennesker. Hennes klare grå øyne ser mer enn vi kan forstå.

Les mer..

Engelen hos min datter

Min datter var omkring fire, fem år da denne hendelsen fant sted, og den har overbevist meg om at engler finnes og at de passer på oss. Vi bodde i et helt nytt, to-etasjes hus jeg hadde bygget bare et par år før hun ble født, så vinduer, tak og vegger var tette og isolerte etter alle forskrifter, og det var ellers ingen feil på huset som kunne forklare det som hendte.

Les mer..

Mormors lille vink

Etter at min mormor døde for halvannet år siden, har min mor og jeg fått mange små vink og hilsener fra henne. Men så etter en tid, ”dabbet vinkene” litt av. Min mor og jeg snakket om det og fant ut at nå visste vi jo at hun har det bra der på den andre siden, og vi hadde jo fått så mange ”hint” fra henne, så nå hadde hun sikkert annet å gjøre.

Les mer..

Bestefars siste hilsen

Som ung var jeg familiens rebell. Jeg hadde mange ting jeg slet med og gjorde ofte ting jeg angret i ettertid. Spesielt gikk det nok ut over besteforeldrene mine som bodde i sokkeletasjen i huset, der jeg bodde med mine foreldre og søster.

Les mer..

Mannen som forsvant

Mitt aller første møte med det uforklarlige hadde jeg i 10-11-årsalderen. Jeg og en venninne var ute på sparktur i nærheten av hjemmet mitt. Jeg er oppvokst på landet, i en liten bygd med noen få gårder. Vi kunne fint sparke på hovedveien, da det var lite trafikk der.

Les mer..

Hilsninger fra pappa

Pappa var en svært familiekjær mann. Spesielt var han knyttet til mamma. Dro han alene til hytta for å være der en uke, kom han gjerne hjem dagen etter. Han savnet mamma for mye. Dro hun ut på noe alene, gikk han hvileløst rundt til hun var trygt tilbake. Først da slappet han av.

Les mer..

Hjem til Jesus

Denne historien har jeg fått direkte fra faren til Jon Arne. Historien er fra 1958.

Les mer..

Granbar på graven

Det jeg skal fortelle om nå skjedde på julaften for fire- fem år siden, på vei til den årlige julemiddagen hos pappa.

Les mer..

Min avdøde samboer utførte jobben

Jeg har lyst til å fortelle denne historien, som hendte for noen år siden. Min svigersønn kan bekrefte at den er sann.

Les mer..

En merkelig hendelse

Det er sent om kvelden andre juledag, og jeg satt ved spisestuebordet og leste i et ukeblad.

Les mer..