Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Kjærlighetsfuglen

Jaco var en nymfeparakitt. Han var en skjønnhet, hvit med gult hode. Jeg fikk ham av en familie, som ikke kunne ha ham lengre. De sa at han var aggressiv, at han skrek og angrep dem.

Les mer..

Mamma tok farvel med oss

Dette skjedde i min tidlige barndom. Jeg var 13 år den gangen og min bror var 9 år. Vi hadde det ikke så greit den gangen. Det var mye uro og utrygghet i hjemmet på grunn av en far som var en voldelig psykopat. Moren vår skjønte hvordan vi led under dette, og det ble bestemt at vi skulle flytte til en annen kant av landet. Den dagen skjedde det uforutsette ting.

Les mer..

Budbringeren

Allerede som 20 åring fikk jeg beskjed om at jeg skulle få to gutter og en jente. Andre beskjeder kom også på løpende bånd. Jeg ble gift med en enkemann, som i tillegg til å miste sin kone i 1977, også mistet sin eneste datter i 1978.

Les mer..

Hans døde mor passer på gutten

Som ungdom sang jeg i Ten-singkoret i byen, og jeg var stadig i kirken med koret. Ved flere anledninger kan jeg huske at jeg så en stor hvit ”skikkelse” i øyekroken på min venstre side, men hver gang jeg snudde meg, så var det ingenting der. Jeg tenkte ikke noe mer over det, for jeg trodde at det var bare fantasien min som spilte meg et puss...

Les mer..

Smykkemagi

For noen år siden jobbet jeg i et reklamebyrå, og arbeidspresset der var enormt. Jeg merket at stresset gjorde meg trøtt og deprimert, men samtidig var det en spennende og lønnsom jobb

Les mer..

Han likte ikke fremmede i huset

Det sies om gamle hus at de har både sjel og atmosfære, og det kan jeg godt underskrive på. Noen gamle hus har både sjel, atmosfære og litt til...

Les mer..

Dyrene slutter aldri å elske

Alle dyreeiere vet at det er grusomt når kjæledyret dør, men jeg har opplevd at en kan vokse på det åndelig og få en mye sterkere tro.

Les mer..

Operasjonslegen

Jeg fikk kreft i underlivet for noen år tilbake, og i den forbindelse måtte jeg gå til faste kontroller jevnlig i mange år, og det må jeg fremdeles.

Les mer..

Fornemmelse av tidligere liv

To ganger i livet har jeg fornemmet folk som tydeligvis har levd før. Jeg ønsker å dele mine opplevelser med leserne:

Les mer..

Får jeg noen gang et svar?

Jeg har ”sett-hørt” mye rart opp gjennom årene. Noe av det vil jeg nå fortelle om.

Les mer..