Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Slik gjør du førjuls-daten til en suksess

Først vil jeg fortelle deg om en kamerat som ikke forsto hvorfor damene alltid uteble etter første date. Vi kan kalle han Jon. Hver gang Jon snublet over en dame han ville bli bedre kjent med inviterte han henne hjem på middag.


Jon var tilhenger av den minimalistiske stilen, i hvert fall når det gjaldt møblering. Leiligheten hans besto av en påkostet Mac med tilhørende utstyr og en designersofa han selv hadde båret på ryggen opp trappene til 7. etasje. Ellers var det svært lite i denne leiligheten, bortsett fra en seng, noe spennende kjøkkenutstyr og noen bra viner. Jon var opptatt av kjøkkenets gleder.


Jon forsto ikke hvorfor alle mistet interessen etter første date. Hva var det for noe galt med han? Det var først når jeg kunne fortelle at han skremte vettet av damene med sin 7-retters og dessert i tre etasjer, at han forsto. Det var selvsagt Champagne i døren når de kom, og de var godt marinert i bedre vin når de dro. Jon sørget nemlig for å sende dem hjem i taxi i anstendig tid.

Jeg spurte: Jon, hvordan skal du følge opp dette, da? Du starter jo på toppen! Tror du virkelig noen tør å invitere deg på noe spiselig etter dette? Etter den mengden god mat og drikke forsto jeg godt dette med taxi hjem også, men det sa jeg ikke noe om. Hvem ville orke noe som helst etter dette matinntaket? Da forsto han at han måtte gjøre noe annerledes.

Derfor, ikke legg lista så innmari høyt. Våg å være hverdags-deg. Gjør det enkelt. Hva med en førjuls-date ute? Med kakao, en ekstra god pølse og et glass Dijon-sennep i tursekken? Kanskje med skøytene over skulderen om isen er trygg? Eller med et påkostet surdeigsbrød fra bakeren om du ikke baker selv, en god ost eller kanskje en spesialpølse fra slakteren på hjørnet? Eller en humoristisk 70-talls-juledate med slengbukser, kabaret på smørloff og Fleksnes som feirer jul i tv-ruta? Det er fint å gjøre det litt uhøytidelig, litt annerledes og kanskje litt humoristisk.

Ta mot til deg og inviter han på en enkel tur. Hvit gløgg, to klementiner og en plate belgisk sjokolade gjør susen. Med en tre-etasjes dessert kommer forventningspresset. Det er jo bare dumt!

Vil du invitere på date men ikke vet om du tør, så kan du ringe meg om du vil snakke litt om det.
God date og fin førjulstid! Og du - det går aller helst bra!

God jul!

Ella

Ring nå: 79 000 000