Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Tarotkort - hvordan kan de veilede deg i kjærligheten

Tarotkort har vært et instrument for å spå fortid, nåtid og fremtid i all sin tid. De har vært brukt til veiledning og selvrefleksjon i århundrer. Tarotlesing har blitt brukt til å gi innsikt i ulike aspekter av livet, inkludert karriere, personlig vekst og, selvfølgelig, kjærlighet. I denne artikkelen vil vi dykke dypt inn i verdenen av tarot og hvordan det kan brukes som en veiviser for kjærlighetsforhold.

Tekst: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney & Pexels

Hva er Tarot?


Tarot er et sett med 78 kort delt inn i den store Arkana (22 kort) og den mindre Arkana (56 kort). Den store Arkana representerer livets store temaer og hendelser, mens den lille Arkana representerer dagliglivets utfordringer og triumfer. Hvert kort bærer symboler og bilder som formidler forskjellige budskap og leksjoner. 

tarot kort på bord
Tarotkort

Hvordan fungerer Tarot i kjærlighet?

Når du leser tarot i sammenheng med kjærlighet, gir kortene innsikt i din nåværende situasjon, dine ønsker, forholdets fremtid og utfordringer du kan stå overfor. Tarot kan også gi deg veiledning om hvordan du kan forbedre forholdet ditt, enten det er romantisk, platonisk eller familiært.

Men husk, tarot er ikke en konkret fortelling om fremtiden din. Det gir bare potensielle utfall basert på nåværende situasjoner. Fremtiden er dynamisk og endres med hver beslutning du tar.

Å forstå tarotkortene og deres betydning i kjærlighet

Noen kort i tarot-dekket er spesielt sterke indikatorer på kjærlighet og forhold. La oss se på noen av dem:

1. Lovers (Elskere): Dette er kanskje det mest åpenbare kortet for kjærlighet. Det representerer forbindelse, partnerskap, og harmoni. I en kjærlighetslesing kan det tyde på et sterkt, engasjert forhold.

2. Two of Cups (To begre): Dette kortet symboliserer gjensidig tiltrekning og balanse i et forhold. Det kan indikere begynnelsen på et nytt forhold eller en dypere forbindelse i et eksisterende.

3. Ace of Cups (Begrenes Ess): Ace of Cups handler om nye følelser, emosjonell åpenhet og kreativitet. Det kan bety en ny start på kjærlighetsfronten. 

4. Ten of Cups (Ti begre): Dette kortet er et symbol på familie, lykke og personlig tilfredshet. Det tyder på et lykkelig og harmonisk forhold.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en tarotist fra Magic Circle

kvinne med tarotkort
Veiledning med tarot

Bruke Tarot for kjærlighets veiledning

Nå som du har en forståelse av hvordan visse kort kan tolkes i en kjærlighets lesing, la oss se på hvordan du kan bruke tarot for kjærlighets veiledning:

1. Stille spørsmål: En Tarotlesing eller en reading som det heter starter med et spørsmål. Det er viktig å formulere spørsmålene på en åpen og ikke-ledende måte. For eksempel, i stedet for å spørre "Vil jeg finne kjærligheten i år?" kan du spørre "Hva kan jeg gjøre for å åpne meg for kjærlighet?"

2. Legg et legg: Det finnes mange forskjellige tarot legg som du kan bruke, avhengig av hva du søker veiledning på. For eksempel, et enkelt tre-korts legg kan representere fortid, nåtid, og fremtid. Et mer komplekst legg kan gi deg innsikt i mange forskjellige aspekter av forholdet ditt, som hva du begge bringer til forholdet, de nåværende utfordringene, og potensiell fremtid.

3. Tolkning av kortene: Når du har trukket kortene, er det på tide å tolke dem. Husk at hvert kort har mange forskjellige betydninger, og den riktige tolkningen avhenger av konteksten. Det er her din intuisjon kommer inn. Prøv å lytte til dine instinkter og tolke kortene i forhold til spørsmålet du stilte.

4. Ta hensyn til kort som kommer opp ned (omvendt): Omvendte kort i tarot kan ofte tyde på interne følelser, utfordringer, eller forsinkelser. De gir en mer nyansert lesing og kan gi deg veiledning om hva du trenger å arbeide med inni deg for å forbedre ditt kjærlighetsliv.

5. Å reflektere over lesingen: Tarot Lesing handler ikke bare om å trekke kort og tolke dem. Det er også en tid for refleksjon. Ta deg tid til å tenke over hva kortene forteller deg, hvordan det resonnerer med din nåværende situasjon, og hva du kan gjøre for å endre din kjærlighetsbane, hvis nødvendig. 

Veien videre

- hvordan komme i kontakt med en god klarsynt tarot veileder som kan se fremtiden min.

klarsynt tarot
Klarsynt tarottolk

Tarotkort er et kraftig verktøy for selvinnsikt og veiledning. De kan hjelpe deg med å forstå din nåværende kjærlighets situasjon, hva du kan gjøre for å forbedre den, og hva fremtiden potensielt kan holde for deg. Husk, tarot er ikke en konkret vei til fremtiden, men mer en veiviser som kan hjelpe deg å navigere på din kjærlighetsreise.

Det er viktig å tilnærme seg tarot med et åpent sinn og hjerte, og å forstå at kortene gir råd, men du er den som til slutt tar beslutningene i livet ditt. Tarot er et speil til ditt indre jeg, dine ønsker, dine frykter, og din vei fremover. Bruk det klokt, og du kan finne at det er et uvurderlig redskap på din kjærlighetsreise. 

Ønsker du en tarotreading kan du kontakte en av våre dyktige klarsynte tarotleggere og spåkoner for en reading på telefon 79 00 00 00. De kan hjelpe deg med å belyse fortid, nåtid og fremtiden. Hvor går veien videre, hva har du i vente og hvordan du skal oppnå det du ønsker deg. Du bestemmer selv hvor lenge vi vil at readingen skal vare.

Er du usikker på hvem du skal velge av våre klarsynte konsulenter kan du lese om de ulike veilederne på magic.no eller spørre kundekonsulentene våre når du ringer inn. Intet spørsmål er for stort eller lite. Velkommen til en reading.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en tarotist fra Magic Circle