Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Personlig ansiktsanalyse

Visste du at høy panne og store ører er tegn på intelligens og evne til å tjene penger? Nå kan du teste deg selv og dine nærmeste ved enkle knep. Hvis du møter en du har lyst til å bli nærmere kjent med, kan du ved å ta en god titt på ansiktet til vedkommende se om han eller hun har egenskaper du liker. Lykke til!


Av Randi Bærum
Fotos: Adobe Stock

Ifølge kineserne er ansiktet sjelens kart. Hvordan ansiktet ditt er formet, hvor stor nese du har, hvor lange dine øyevipper er og så videre, forteller noe om hvilke karaktertrekk du har og hva som kjennetegner din personlighet.

Dette har i århundre blitt brukt til å vurdere personens karakter og egenskaper. I disse sosiale medietider kan dette også være noe for deg. Et kort blikk på et bilde, og du kan vurdere personens egenskaper. Sant eller usant? Test selv.

Tips: Hvis du har langt hår og/eller pannelugg, sett i en hårstrikk eller en spenne for å få en full oversikt over alle ansiktets funksjoner.

 

Ansiktsform
I ansiktsanalyse, kalt Miang Xian, operer kineserne generelt med 5 ansiktsformer som utgangspunkt og har gitt dem navn etter elementene Tre, Vann, Metall, Jord og Ild. Noen ansiktsformer vil ikke passe nøyaktig inn i disse 5 hovedtyper og da må man kombinere de ulike typene.

Har du sterk og bred panne som smalner ned til haken har du et Treansikt. Treansiktet ser ut som en omvendt trekant. Da er du filosofisk, er god til å analysere og liker å skaffe deg kunnskap. Du er mer teoretisk enn praktisk anlagt og liker deg best innendørs, både privat og jobbmessig. Du kan gjøre det godt som lærer, prosjektleder eller annet siden det å formidle er viktig for deg.

Har du avrundet ansikt både oppe og nede og noe bredere i midten har du et vannansikt. Da er du diplomatisk, intelligent, sympatisk og har en sterk forretningssans. Du vet å dra nytte av mulighetene som kommer forbi deg samtidig som du er tilpasningsdyktig. Du jobber best sammen med andre og gjerne i utadvendte yrker som har med PR, salg etc. Du er en god strateg og kan lykkes som grunder.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Har du ovalt ansikt har du metallansikt. Du er høflig og elegant, den fødte diplomat og egner deg godt til å jobbe som diplomat eller leder. Du er flinkt til å ta andre med på laget, resurssterk og beslutningsmyndig klarer du å implementere alle faktorer som gjelder. Med styrke og evne til å kjempe for det du mener er riktig beveger du deg gjennom livet.

Har du firkantet ansikt har du jordansikt. Du er stabil og pålitelig. Er konservativ av natur og inngir tillit. Du er praktisk anlagt, flink med penger og trives med arbeidsoppgaver som krever at du tar praktiske og konservative beslutninger. Du er arbeidsnarkoman. Andre kan oppleve deg som hemmelighetsfull.

Har du et trekantansikt, smalt på toppen og bred nederst, så har du et Ildansikt. Du kan være noe aggressiv og har en ekstrovert oppførsel. Du er morsom og være sammen med og er glad i å omgås andre mennesker. Å være sammen med deg er veldig underholdende og du kan være en god taler eller en stand up komiker. Du er ofte festens midtpunkt.

Noen kinesere opererer seg for å endre fremtiden sin eller sine karaktertrekk for å virke tiltrekkende på andre, eller for å lykkes i jobbsammenheng.

Rynker i pannen forteller om dine erfaringer. Har du rette, ubrutte linjer eller rynker, har du positive og gode erfaringer. Har du linjer eller rynker som er ujevne og brutte, så har du negative og dårlige erfaringer.

Pannen
Pannen indikerer hva du tenker, hvordan tar du inn informasjon, og hvor intelligent du er. Har du firkantet, høy panne så er du intelligent, har god stabil psyke, praktisk innsikt og som regel en god familiebakgrunn. Du kan oppnå suksess i det du setter deg fore.

Har du firkantet, lav panne så er du fornuftig og viljesterk. Dette er egenskaper du må utvikle i tidlig alder, siden du mest sannsynlig kan oppleve å møte mer motgang enn andre som ung.

Har du høy, rund panne så er du vennlig og har en fredelig natur. Du er fornøyd som du er og er ikke så opptatt av berømmelse og suksess. Du er stort sett fornøyd med det livet du har.

Har du lav, rund panne så er du en person som har måttet arbeide hardt for å komme dit hvor du er i dag. Ting har ikke kommet lett til deg, og du har måttet jobbe for å skape deg det livet du lever eller ønsker å leve. Underveis i denne prosessen vil du tilegne deg de egenskaper du trenger for å lykkes.

 

Ørene
Ørene forteller om du er en skravlebøtte eller om du tar deg tid til å lytte på andre enn deg selv.

Store ører forteller at du er en flink lytter. Små ører forteller at du hører bare deg selv.

Flate eller utstående ører: Hvis ørene dine er utstående, har du en tendens til å være en rebell. Ligger ørene dine flatt inntil hodet, så er du mer konservativ og opptatt av å gjøre det riktige.

Mange i Kina som har store, utstående ører lar seg operere, siden de ofte blir sett på som å være bråkmakere i jobb- og parforholdsammenheng.

Å jobbe sammen med en som har store utstående ører blir sett på som konfliktfylt og lite strategisk for videre karriere. Og i parforhold blir vedkommende sett på som en kranglete og vanskelig partner.

Øynene
Øynene avslører hvordan du ser på verden, og hvilket perspektiv du har på livet. Mange opplever kjærlighet ved første blikk, og et øyekast er ofte nok før man skjønner at denne personen vil jeg bli nærmere kjent med. Så øynene er viktig i ansiktsanalyse.

Øynene forteller om forventninger og hvilket perspektiv du har på livet. Du kan lese mye informasjon ut av et menneske når du ser vedkommende rett inn i øynene.

Har du dype øyne, så er du avventende og avslappet i forhold til hvordan du ser verden. Har du utstående øyne, er du reaktiv og dominerende.

Er øyelokket ditt tykt, liker du intimitet i parforhold. Er øyelokket ditt tynt, så foretrekker du litt mer avstand og vil jobbe for å løsrive deg hvis partneren din kommer for nære.

Avstanden mellom øynene dine avslører hemmeligheter: Har du stor avstand mellom øynene dine, det vil si er det plass til et øye eller to ekstra mellom øynene dine, kan du være ganske tolerant overfor annet enn hva du definerer som ideelle forhold. Du er flink til å forholde deg til å utføre flere oppgaver parallelt, men av og til kan du ta på deg for mye både hjemme og på jobb. Du er mer opptatt av det store bildet enn detaljene. Hverdagsoppgaver, som å betale regninger, er ikke din sterkeste side, men å planlegge neste års ferie faller mer naturlig for deg.

Har du liten avstand mellom øynene, har du stor konsentrasjonsevne og er flink til å legge merke til og få med deg alle detaljer. Du er en mester i å skape noe ut av ingenting. Iherdig, og med sterk utholdenhet, vil du engasjere deg i oppgaver til de er fullførte.

Du kan ikke fordra uhøflig opptreden enten det er plumpe kommentarer eller at noen avbryter deg når du snakker. Det verste av alt er når noen kommer for sent til avtaler. Skikkelig irriterende. Du kan ha vanskelig for å legge fortiden bak deg.

Har du gjennomsnittlig avstand mellom øynene, har du lett for å finne balansen mellom detaljer og visjon. Lange studier passer deg utmerket hvis emnet interesser deg. Manglende interesse gir manglende motivasjon til å fullføre. Balansen mellom kortsiktige og langsiktige visjoner er din styrke.

 

Øyebrynene
Øyebrynene avslører din karakter og ditt forhold til dine nærmeste.

Korte øyebryn indikerer at du kan ha noe hissig gemytt og kan rote deg bort i uheldige diskusjoner eller situasjoner om du ikke passer på. Du har ikke så lett for å stole på noen, mest sannsynlig fordi magefølelsen eller intuisjonen din er så sterk. Erfaring tilsier at du kan være mistenksom overfor andres sine motiver. Du kan ha dårlig kontakt med familien, eller total mangel på kontakt med dem.

Lange øyebryn indikerer at du er en tenkende og reflekterende person. Øver du, kan du bli en veldig god taler. Du er av natur intellektuell. Gode venner og det å tilhøre grupper, organisasjoner og vennegjenger er viktig for deg. Et godt forhold til familien styrker deg.

Har du runde øyebryn, er du flink i kontakt med andre mennesker, og du trives i gruppesammenhenger. En av dine styrker er å lede en gruppe mot et bestemt mål.

Smale øyebryn sitter på en person som er pålitelig. Du er til å stole på og er fredelig av natur. Du kan strekke deg langt for å inngå kompromiss. Du er rettferdig og godlynt av natur og får deg lett venner.

Kraftige øyebryn indikerer at du er en uredd person som møter problemer med styrke. En spade er en spade, og du sier ting rett ut. Av og til kan du bli for dominerende og kan utilsiktet terge på deg mennesker som står deg nær.

Øyevippene
Er du romantisk eller kynisk i kjærligheten – se på øyevippene!

Korte øyevipper forteller at du har en kort lunte og en sterk personlighet. Du kan være noe hissig av deg. Du liker å få viljen din. Moro å være sammen med.

Lange øyenvipper forteller at du er en følsom, empatisk og romantisk person. Du har en spirituell natur. Lett å være sammen med, lett å elske.

Tynne øyevipper forteller at du kan tendere til å være bedagelig av natur. Du har lett for å bli passiv, mens noen vil kalle det å være lat. Du legger ikke inn ekstra giret for å sjarmere din utkårede.

 

Kinnbeinene
Kinnbeinene forteller om personlig autoritet og styrke og hvordan du håndterer makt.

Har du høye kinnbein søker du mot makt og berømmelse og du vil før eller siden befinne deg i en maktposisjon.  For å beholde denne posisjonen, må du imidlertid utvise både takt og diplomati. Akilleshælen din er at du kan bli for opptatt av autoritet og makt at du kan bli aggressiv og hissig i kampen for å oppnå det.

Kinnbein som går helt til ørene indikerer at du er en dristig leder som utøver autoritet og makt for å nå toppen. Du kan bli så ambisiøs at du kan være villig til å gå over lik for å oppnå det du ønsker. Hvis noen svikter deg eller bedrar deg kan du bli noe hevngjerrig. Du kan hungre etter makt, og i mange tilfelle vil du heller knuse konkurrenter fremfor å vinne kampen og spare dem.

Mindre fremtredende kinnbein indikerer at du er en person som ikke kan fordra å måtte konkurrere om noe. Du er stort sett tilfreds med situasjonen slik som den er, og vil bestandig prøve å finne fredelige løsninger på alt. Du foretrekker å flyte med strømmen, og noen ganger kan du til og med knekke en sterk motstander med din milde, men utholdende taktikk og passive motstand.

Munnen
Munnen forteller om dine følelser og tanker. Har du stor munn så er du sosial og gøy å tilbringe tid med. Du liker å prate om det som morer deg.

Har du liten munn sier du det som er oppriktig ment. 

Overleppen din gir utrykk for tanker mens underleppen forteller om følelser.

Har du stor overleppe så er du frittalende. Har du smal overleppe så er du hemmelighetsfull.

Er underleppen bred så er du åpen, nesten litt for åpenhjertig om dine følelser. Det meste kan sies. Er underleppen smal så er du reservert av natur og dine følelser er forbeholdt noen få.

Munnvikene
Munnvikene avslører om du er en optimist, pessimist eller realistisk. Peker munnviken din nedover i avslappet tilstand så er du pessimistisk, er munnvikene rette i avslappet tilstand så er du realistisk men peker de oppover i avslappet tilstand så er du en optimist.

 

Tenner – ansiktets smil
Tennene er av kineserne betegnet til å være ansiktets smil, og store summer brukes på tannpleie i Kina. Mer enn noe annet er dette et av de enkleste tingene å rette opp hvis du ønsker å endre fremtiden eller karaktertrekket ditt. Skjeve tenner for eksempel indikerer at du ofte havner i konflikt, eller har du underbitt oppfattes du ofte som aggressiv.

Har du mellomrom mellom fortennene dine kan du ha lett for å være sjenerøs, ofte for sjenerøs, både med tid og penger. Du kan tendere til å sløse mye. Mange kinesere setter på belegg for å tette mellomrommet mellom fortennene og forsøke å endre sin karakter.

Har du rotete tannstilling så indikerer det at du kan være ganske så beregnende av natur. Du kan ha lett for å bli sjalu, og kan i visse sammenhenger bli ordentlig vrang. Noen med denne rotete tannstilling kan bli direkte ondskapsfull. På tide med tannregulering?

Har du små, jevne hvite tenner er du uselvisk. Omsorgsfull for andre og du går for å være heldig. Små jevne hvite tenner ansees for å bringe lykke, og gir deg både rikdom og god helse. Ting går lett for deg i livet.

Er du en av de heldige som er født med brede tenner så er du både en ærlig og utadvendt person. Du har god appetitt på livet, er fylt med energi og er skapende av natur. Mange og gode venner er deg forunt.

Har du spiss hjørnetann i overmunnen er du en impulsiv sjel som han ta beslutninger raskt. På strak arm kaster du deg ut i ting, ikke alltid med tanke på hvilke konsekvenser det kan få for andre. 

Har du store fortenner så er du sta av natur, til både glede og frustrasjon for andre.

 

Nesen
Ta en titt på nesen og du kan se hva en persons ambisjoner, sosial status og økonomi er.

Har du stor nese går du for å være en stor planlegger og tenker fremover. Er nesen din liten så er du ganske uinteressert i penger.

Har du lang nese så er du flink å lede andre men har du en kort nese så er du en arbeider, som jobber hardt selv.

Formen på nesen forteller hvordan du arbeider. Er nesen rett så er du logisk anlagt men er den humpete så er du mer av den kreative typen.

Har du en polstret nese så trenger du folk å være sammen med men er upolstret så er du en einstøing og trives best med å jobbe selvstendig.

Mens høyden på neseryggen avslører en persons sosiale status, gir størrelsen på nesetippen og nesevinge informasjon om personens økonomiske skjebne.

Nesetippen forteller hvor lett du kan tjene penger, og nesevingene er billedlig sett banken hvor de pengene kan oppbevares. Noen piercer nesen, og ansiktsanalysen sin tolkning av det er at det betyr at pengene vil fly uhemmet ut. 

 

Neseborene
Neseborene avslører sannheten om ditt forhold til penger og om du bruker dem eller ikke, samt forteller noe om dine evner til å handle konstruktivt mot suksess.

Store nesebor forteller at du er flink til å bruke penger, mens små nesebor forteller at du snyter de ikke ut av nesen.

Runde nesebor indikerer at du har en originalitet og en evne til å løse problemer selv om du tenderer til å velge kortsiktige fremfor langsiktige løsninger.

Firkantede nesebor forteller at du er en person alltid fullfører og ikke forlater en oppgave halvgjort. Du er trygg på deg selv og hvem du er.

Ovale nesebor forteller at du er fantasifull, kreativ og litt eventyrlysten. Du kan bli noe kreativ og ta dristige beslutninger om du ikke tenker deg om i tide. Husk fjellvettregelen: det er ingen skam å snu i tide ….

Trekantede nesebor forteller at du er en person som først og fremst tenker på deg selv. Er forsiktig med penger eller sagt på en annen måte. Du er en gjerrigknark. 

 

Haken
Hakens fasong og størrelse forteller om hvordan det står til med viljestyrken din.

Størrelsen på haken forteller om hvor aggressiv du er i din fremferd for å få viljen din. Er den stor er du krevende der du presser viljen din igjennom. Er den liten er du mer i samklang med andre og jobber sammen med andre for å nå mål.

En dominerende hake som stikker frem og litt opp er et klart symbol på makt og styrke. Særlig stemmer dette, hvis haken tilmed er lang og bred. Dette gir gode lederegenskaper, og et rikt familieliv.

En hake som er bred og firkantet signaliserer besluttsomhet og stor utholdenhet. Den er også et tegn på rikdom og en god og aktiv alderdom.

En kort og spiss hake kan tyde på at du vil oppleve en eller annen form for svik når du blir eldre hvis du ikke er forsiktig. En sådan hake indikerer også at sykdom når den oppstår, skjer plutselig. Du bør bruke tid på å sikre din økonomi.  Legg langsiktige planer.

En vek hake indikerer at når du blir eldre og nærmer deg alderdommen kan du bli passiv og pessimistisk hvis du ikke er bevisst på det i ditt daglige. Start forebyggende tiltak i form av trening og hobbyer i tidlig alder.

Rund hake er et tegn på god appetitt i forhold til mat og fysiske nytelser. Den indikerer at du er en person som er glad i luksus, og som vil få det økonomisk godt på dine gamle dager.

Lang hake forteller at du som person har evner som gir deg en sunn og god forretningssans, praktiske evner og et langt liv. Den er også et tegn på energi, utholdenhet og vilje til å gjennomføre det du har satt deg fore.

Det er en alminnelig oppfattelse at en dobbelthake skyldes overvekt, men det stemmer slett ikke alltid. Personer som ikke er tykke, kan også ha dobbelthake. En dobbelthake er tegn på komfort, suksess i arbeidslivet og romslig økonomi i de eldre år.

Har du en hake med kløft er du en kreativ og kunstnerisk type. Mange Hollywood-stjerne har denne haketype. Imidlertid kan kløft i haken være et tegn på ustabilitet, og man kan tendere til å gifte seg mer enn en gang.

Fremskutt hake forteller at du er en person som har mulighet til å tjene penger men at du også vet å bruke dem på luksus.

Hake med kløft som også er kraftig og bred indikerer rikdom og suksess i høy alder.

Tips en venn på e-post