Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Pendelen gir svaret

- Vil pendelen fortelle hva som feiler meg? Vil jeg få vite hva jeg trenger å ta av vitaminer? Hva med kostholdet? Jeg hadde hørt om Kaare Stray som bruker pendelen til å hjelpe folk til en bedre helse, og det resulterte i at jeg leste hans bok ”Pendelsvinginger; gode råd for et bedre liv”. Nå vil jeg oppsøke denne trollmannen for å få hjelp mot mine plager.

Tekst og foto: Signe Steffensen

Spent er jeg på vei for å besøke Kaare Stray i hans hjem i Bærum. Her bor 81-årigen som er viden kjent for sine treffsikre svar med pendelen. Jeg blir ønsket varmt velkommen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Nå skal vi først spise lunsj før jeg tester deg med pendelen, sier Kaare Stray og ber meg sette meg til et bord dekket med retter av fisk, kjøtt og ost. Over matfatene er det drysset knust brennesle.

Brennesle – et vidundermiddel

- Hvorfor brennesle? Jeg har aldri sett brennesle brukt på denne måten før. Brenneslesuppe har jeg hørt om, men ikke at den blir strødd over maten, undres jeg.

- Brennesle er alfa og omega for kropp og sjel. Frisk nyplukket, eller tørket og siktet brennesle opptaes umiddelbart i blodet. Ved jevnlig bruk av brennesle opprettholder blodet et godt mineral- og jernlager. Blodet transporterer maksimalt med oksygen til celler og vev. Dette virker både blodrensende og bloddannende, og blodgjennomstrømmingen i huden stimuleres. Hjerte, lever og nyrer fungerer uten unødig belastning. Kalde føtter og fingre føles varmere. I dag er nesle mer aktuelt enn noensinne, og alle trenger vi brennesle daglig, forteller Stray og fortsetter:

- All maten som står på bordet er testet. Jeg bruker alltid pendelen for å teste om maten er god for oss. En del matvarer inneholder for mye sprøytemidler. Epler er et eksempel på dette. For å være helt sikker bruker jeg pendelen. Den forteller om maten er sunn eller ikke. Du kan trygt spise maten jeg serverer. Selv om jeg ikke har testet deg, vet jeg at denne maten er gunstig for deg. For oss alle. Kall meg Kaare, så blir vi mindre formelle, sier han og ser på meg med et smil.

Testing

- Nå skal jeg teste deg. Du har tatt med deg ulike typer vitaminer. Men trenger du alt dette? spør han og peker på bordet hvor jeg har lagt vitaminene jeg daglig bruker. Vitamin B, C, Q10, hvitløkspiller!

Kaare fører pendelen mot kroppen min. Konsentrerer seg. Jeg følger spent med.

- Du trenger vitamin B 12, brennesle, bukkehorn og jord, sier han og peker på hvitløkspillene:

- Spis heller fersk hvitløk. Du kan kutte ut vitamin C og Q 10 også. En teskje tørket brennesle hver dag er mye bedre for din helse enn disse vitaminene.

Selv har han brukt brennesle daglig i mer enn 30 år og er ikke i tvil om at dette opprettholder hans gode helse.

- Brennesle er påvist brukt langt tilbake i tid. I restene av Kvalsundbåten fra rundt 500 år e. Kr. fant man en bunt med brennesle. Osebergskipets dronning hadde brennesle med seg da hun ble begravd. I gamle nordiske legebøker finner vi en rekke råd om bruken av brennesle, forteller han.

Bruken av pendel

- Hvordan bruker du pendelen?

- Først og fremst må jeg alltid forvisse meg om at det ikke er stråling der pendelen skal benyttes. Jeg kan ikke teste hvis det er kosmiske strålebaner, kraftige elektriske kabler, vannårer, transformatorer eller varmekabler. Jeg holder pendelen stille og kontrollerer at den ikke beveger seg på tvers eller i sirkel. Så nullstiller jeg meg, tømmer hodet mitt. En trenet pendler kan ved å feste blikket på objektet og konsentrere tankegangen raskt få et svar. Ofte vet jeg intuitivt svaret, noe som pendelen bekrefter. Å bruke pendelen utvikler intuisjonen. For eksempel får jeg hurtig vite om et eple er sunt eller ikke.

stray 002 
Kaare bruker pendelen hver dag. Han tester mat og drikke når han handler i butikken. 

- Jeg stiller opp et eple og spør: Er dette et sunt eple? Pendelen svarer med avvisende eller bekreftende svinginger.  Så endrer jeg spørsmålet til: Er dette eplet sunt for meg? Pendelen svarer igjen avvisende eller bekreftende, svarer Kaare.

- Kan alle bruke pendelen?

- Alle kan lære å bruke pendelen. Men det tar tid å lære seg å konsentrere seg om å pendle korrekt. Hvis du befinner deg nær en kosmisk strålebane, vil dette influere på pendelen. Utslaget med pendelen blir derfor misvisende i forhold til objektet. En erfaren pendler vil ubevisst få en følelse av at noe er galt og stoppe pendelen for å begynne på nytt igjen. Ønsketenkning kan påvirke pendleren. Det er en treningssak å nullstille hjernen. Flytt konsentrasjonen til den bakre delen av hodet og hold tunga rett i munnen. Prøv å få vekk alle unødige tanker. Greier du dette og retter blikket mot objektet, skulle du kunne mestre pendelen og la den ubevisste delen av hjerten overta styringen.

Hjelper alle

- Mange mennesker søker din hjelp. Du bor i Bærum. Hvordan kan du hjelpe folk som bor i Bodø?

- Jeg får telefoner og e-post fra hele landet. Det er vanskeligere å stille en diagnose når vedkommende befinner seg flere mil unna. Da ber jeg om fødselsdatoen og navnet. På den måten får jeg opp et bilde av personen. Så stiller jeg opp en flaske med jod og pendler mellom denne og pasientens navn og konsentrerer hjernen om å gi et svar. Og svar får jeg. Hjernen min har et bilde av vedkommende, og pendelen pendler avvisende, positivt eller forholder seg i ro. Ulempen er at jeg ikke får øyekontakt med pasienten, men det forhindrer meg ikke fra å stille en diagnose, opplyser Kaare, som har brukt denne metoden flere ganger og senere fått bekreftet at pendelen ga rett svar.

- Igjen er det snakk om trening og atter trening for å trimme hjernen til å motta informasjon. Jeg vil bruke følgende eksempel. I et selskap sitter en mann og en kvinne på hver sin stol. Be dem om å få låne stolene. Skriv mann og kvinne på en lapp. Bær stolen ut av syne for de andre i selskapet og pendleren. Bær stolene inn igjen og still spørsmålet: ”Hvor satt kvinnen og hvor satt mannen?” Pendelen vil pendle i ring der kvinnen satt og pendle frem og tilbake over stolen der mannen satt. Er dette avtrykket av deres aura som sender informasjon via hjernen til pendelen?

Vendepunktet

I rundt 30 år har Kaare Stray brukt pendelen. Det var som barn han første gang ble kjent med den.

- I barndommen hjemme i Arendal under krigen hadde jeg lært å bruke pendelen av en nabo. Det var lite mat å få. Vi hadde høns. Det var viktig at høna klekket ut hønekyllinger og ikke hanekyllinger. Jeg hadde lært at man kunne teste eggets kjønn ved å plassere et egg i en sølvskje og holde i en sytråd festet til en stoppenål over egget. Jeg var flink til å sortere ut egg. Etter 21 dager klekket hønemor hønekyllinger, husker Kaare. Det skulle gå 35 år før han igjen tok i bruk pendelen.

- Jeg ble alvorlig syk, og legene på sykehuset kunne ikke hjelpe meg. Jeg ble svakere og svakere og tappet for krefter. Men i Tyskland på klinikken til dr. Grüger fikk jeg hjelp. Den tyske legen fant ut at immunforsvaret var svekket. Hjertet og nyrer var tungt belastet, og leveren fungerte svært dårlig. Hadde jeg kommet tre måneder senere, kunne han ikke ha hjulpet meg. Dr. Grüger reddet livet mitt, og han lærte meg å bruke pendelen. Jeg lærte å teste hjerte, lever og nyrer. Sykdommen ble et vendepunkt for meg. Det var jo den som førte til at jeg lærte å bruke pendelen.

- I dag ser jeg det som skjedde som et tegn på at jeg skulle bruke pendelen til beste for alle som trenger hjelp, sier Kaare stille. Daglig bruker han sine evner til å hjelpe sine medmennesker til en bedre helse. Mange henvender seg til ham. Han sier aldri nei. Til tross for sine 81 år er han alltid til stede for folk som trenger hjelp. Fra hele landet får han henvendelser. Jungeltelegrafen går.

Fra boken:

"En erfaren pendelutøver kan omgående stille mange diagnoser som legen først kan stille etter blodprøver.» Da jeg demonstrerte mine evner for en erfaren kinesiolog, utbrøt han: " -Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?”.
  
- Jeg får svært gode tilbakemeldinger. Det varmer at mine råd hjelper, sier Kaare, som aldri tar betaling.

- Du er den første jeg møter som ikke tar betaling. Hvorfor gjør du dette gratis?

Kaare ser på meg. Smiler og sier: - Det er betaling nok at jeg kan gi råd slik at folk får bedre helse. Og så vil jeg gjerne at langt flere lærer å bruke pendelen, som kan overta når jeg legger staven ned!
 
Boken ”Pendelsvingninger” har vist at det er utrolig mange som bruker eller gjerne vil forsøke seg med pendel, men de har manglet en ledetråd til å nyttiggjøre seg denne. ”Pendelsvingninger” er en god lærebok for de som vil prøve seg eller vil lære mer om pendel. Pendel er spennende fordi man får kontakt med sin hjerne på en forbløffende måte.

Ønsker du kontakt med Kaare Stray, ring 41542515 eller send en e-post: strayco@online.no 

Den treffsikre pendleren har testet ut gode produkter som bedrer vår helse

Brennesle

stray 012 
Brennesler er viktig for å bygge opp immunforsvaret. Kaare høster selv inn brennesle og tørker den før den knuses. 

Bruk daglig en teskje i grøten, eller som krydder på brødskiven. Brennesle er vår tids viktigste mineralkilde.

Isjas

Antimonium Tataricum CM er et utmerket homeopatisk legemiddel. Hele innholdet 10 til 20 gram, tømmes i et glass med vann og oppløses. Alt inntas i små slurker i løpet av en time. Virkningen er spontan. Og smerten forsvinner etter noen timer. Dette middel har helbredet mange for isjas, men er dessverre lite kjent. Det må bestilles på apoteket

Stress og utbrenthet

Her trenger man å tilføye kroppen jod. Bruk Lugols 5 prosent jodoppløsning. En dråpe i et glass vann rundt tre ganger i uken er tilstrekkelig. Men behovet for jod må testes ved behov.

Halsonde, forkjølelse, bihulebetennelse, nyrebelastning og urinveisinfeksjon

1 skje bukkehorn, ett glass vann, og et oppkok. Uttrekket tas i små slurker.

Hudinfeksjoner, betennelse og verkebyller

Oppmalt bukkehorn virker legende på ovennevnte plager. En halv teskje malt bukkehorn tilberedes med litt kokende vann som en grøt og legges i et omslag av gassbind. Over omslaget legges en tett folie for at omslaget ikke skal tørke ut. Dette plasseres på et sår eller infeksjon rundt et døgn eller natten over. Betennelsen trekkes ut, og sår leges. Noen ganger må behandlingen gjentas flere ganger.

Bukkehorn kan kjøpes i helsekostbutikker, apotek eller i innvandrerbutikker.

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.