Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Nikita- Et ekte medmenneske

Magic Circle har mange dyktige medarbeidere. En av dem er Nikita. Hun er klarsynt, har sterk intuisjon, og arbeider både som medium, livsveileder og healer. Hun gir av sitt hjerte til sine medmennesker, og kjærligheten er drivkraften bak det hele.

Tekst:Kari Flaata Halling Foto: Nils Ally

Da jeg snakket første gang med Nikita i telefonen, og fortalte at jeg ønsket å intervjue henne, var hun i utgangspunktet skeptisk og sa litt beskjedent at hun kunne ikke forstå hva hun kunne bidra med i bladet. Men hun var likevel ikke vanskelig å overtale, og vi møttes en sensommerdag i vakre Voss, der Nikita har bodd det meste av livet.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Det første hun sier når vi treffes er at hun har gruet seg veldig til å stå frem i bladet og fortelle om seg selv, for hun er ikke typen som liker å være i fokus. Men det viser seg snart at den sjarmerende damen er svært lett å prate med. Jeg får vite at hun er samboer og mor til Henriette (16) og Tobias (snart 12).

Familien har to schäferhunder, Santo, som betyr helgen på spansk, og Shira. Nikita elsker å gå tur i skogen med hundene.

Barndomsårene

På linja hos Magic Circle er hun kjent som Nikita, men hennes egentlige navn er Anita Kallestad. Evnene har gått i arv i generasjoner.

- Vi visste bare ting. Det var bare sånn det var. Men vi trodde også alle andre var som oss, sier Anita, som på mange måter følte seg litt annerledes i oppveksten. Hun tilbragte mange barndomsår hos besteforeldrene på gården Kallestad på Osterøy:

- Da jeg var liten, var jeg mye alene. Jeg mistet bestekameraten min da jeg var fem år. Jeg var mye ute i naturen og gledet meg til å stå opp om morgenen og dra til bekken, der jeg lekte med naturvesener, som var mine usynlige venner. Det var helt naturlig for meg å gjøre dette.

Anita var veldig stille som barn og sa ikke så mye. På skolen brydde hun seg svært lite om det som foregikk i undervisningen, men hun tok inn følelser og tanker til de som satt rundt henne. Visste hvordan de hadde det inni seg.

- Jeg har dysleksi og ble tatt ut i et annet rom på skolen. Først da fikk jeg konsentrere meg, sier den ungdommelige damen, som har nådd en anselig alder av 39 år. Hun fremstår som veldig naturlig, jordnær og harmonisk, utstråler en egen ro, som forplanter seg i alt og alle rundt henne. Samtidig er hun søt og sjarmerende, blid og trivelig.

Ting bare skjer

Nikita er klarsynt, har sterk intuisjon, og på linja hos Magic Circle jobber hun både som medium, livsveileder og healer.

- Folk spør meg hvordan jeg jobber, men det er på mange forskjellige måter, avhengig av personen jeg har kontakt med. Ting bare skjer. Jeg får bilder, og når jeg går inn i bildene kommer det mer. Jeg får setninger, og av og til kommer informasjonen på engelsk. Da må jeg spørre klienten om det er greit at jeg snakker engelsk, ellers må jeg oversette det som kommer, men da vil det jo ta lengre tid, sier Nikita. Egentlig liker hun ikke betegnelsen klient eller kunde. Hun liker heller å si medmenneske, men det blir litt vanskelig i praksis. Hun ser på evnene sine som en stor velsignelse og takker hver dag for at hun har fått disse.

- Healingen skjer automatisk, men den arter seg på forskjellige måter. Noen ganger prater jeg. Det strømmer ut masse ord. Andre ganger må vi være stille, for personen jeg har kontakt med må få lov å komme i ro. Finne roen inni seg. Ofte får jeg tilbakemeldinger at folk blir så rolige når de har pratet med meg. Det synes jeg er en veldig stor tillitserklæring.  

Nikita har tarotkort som hjelpemiddel, og av og til pendel.

Allsidig terapeut

- Hvordan jobber du som medium?

DSC_0296 
Anita nyter stillheten i vakre Voss, der hun har bodd det meste av livet. 

- Noen ganger får jeg forvarsler før en klient ringer, og jeg vet på forhånd hvem som kommer gjennom fra den andre siden. Jeg kan ikke gå rundt og kjenne på alt og alle, men det kommer slike småbeskjeder til meg innimellom. Jeg visualiserer og ser for meg de avdøde som kommer gjennom. Jeg kan beskrive dem, og hvis det er noen spesielle trekk de har som klienten kan gjenkjenne, så får jeg vite det. De som er på den andre siden bruker mye humor. Har de for eksempel store ører, kan de vise meg ørene sine. Jeg ser også personligheten til den avdøde. Det de viser meg, og beskjedene jeg får, gjør at klienten kan gjenkjenne vedkommende, forklarer Nikita, som synes arbeidet på Magic Circle er helt fantastisk.

Hun har mange faste klienter og har fått mange positive tilbakemeldinger. Det varmer hjertet hennes, og hun føler at mennesker hun hjelper er som en del av henne.

Det meste av arbeidet foregår på linja i Magic Circle, men hun har nettopp fått seg eget kontor sentralt i Voss, på det alternative Visjonen senter. Her tar hun imot klienter og jobber blant annet med terapeutisk massasje, reading og healing:

- Terapeutisk massasje ligner litt på aromaterapi, men når jeg masserer får jeg åndelig hjelp. Jeg går ikke inn og kjenner på hvor en person trenger hjelp. Det skjer automatisk. Jeg bruker også varme steiner i behandlingen!

Anita forteller om et ektepar hun har healet:

- Damen hadde fått en time til operasjon av knærne, men etter at jeg hadde healet henne, avbestilte hun timen. Hun har vært frisk siden. Mannen hadde kroniske prostataproblemer og smerter, hadde vært inn og ut hos doktor, og gikk på masse medisiner. Han har også vært frisk etter healingen.

Farvel med mamma

Anita minnes sin mamma, som var veldig åpen. Hun var et naturmenneske og laget sjampo av furunål. På grunn av spesielle omstendigheter reiste hun fra Anita da hun var fem år. Hun og broren måtte bo hos faren:

- Jeg har ikke hatt kontakt med mamma alle disse årene, men likevel har jeg ikke båret nag til henne, eller hatt det vondt, på grunn av det som skjedde. Slik jeg ser det, hadde vel hun og jeg avtalt på forhånd at ting skulle bli slik. Hun måtte oppleve livet sitt på sin måte, og jeg måtte oppleve det på min måte.

For 14 år siden ringte de meg fra sykehuset i Bergen og sa at mamma var alvorlig syk. Hun hadde brystkreft. Jeg var hos henne dagen før hun døde og fikk sagt farvel. Hun ga ikke tegn til å angre, men sa i stedet: - Du har hatt det godt, du! Jeg svarte at det hadde jeg hatt.

- Jeg var tilbake på Voss da mamma døde i Bergen. Jeg visste med en gang at hun døde på det tidspunktet hun gikk bort. Da satt jeg sammen med en venninne, og jeg så på klokken og sa: - Nå går hun! Det var en veldig indre ro, en slags bekreftelse på livet og døden, som var veldig merkelig, forteller Anita.

#kampanje2#

Åndelige medhjelpere

Mange i Anitas familie har gått over på den andre siden, men kontakten er ikke brutt av den grunn.  Spesielt moren har Anita hatt jevnlig kontakt med:

- Det er jo ganske spesielt at jeg har kommet nærmere min mamma etter at hun døde enn da hun var i live. Hun hjelper meg i forskjellige situasjoner, og hun hjelper meg i mitt arbeid. Hun gir meg en veldig omsorg og støtte, og jeg tror hun har det veldig travelt i åndeverdenen med å finne de som skal hjelpe meg. Jeg føler hun er en slags mellomstasjon. Når jeg arbeider, har jeg foruten mamma også kontakt med mine egne hjelpere, hjelperne til de jeg snakker med og mine åndelige veiledere. Jeg ber om hjelp fra englene i forhold til healing og beskyttelse. Jeg kan se lysskikkelser, og det er renhet, styrke og kraft i dette. Jeg vet jeg har med meg en høy lysskikkelse, men kan ikke si om det er en engel eller en fra en annen dimensjon.

DSC_0369 
Når Anita har fri, liker hun å ta en tur på Vangen (sentrum av Voss). Her nyter hun sin cappuccino på Tre Brør Café sammen med sønnen Tobias.

Anita innrømmer at hun ikke kan hjelpe alle, men hun pleier å si til sine åndelige medhjelpere: - La de komme til meg de som jeg kan hjelpe!

- Det jeg brenner for er å få mer kontakt med den andre siden. Jeg har veldig lyst til fysisk å se en avdød person, ikke bare visualisere og se indre bilder. Da kan jeg gi enda bedre tilbakemelding til klientene, mener Anita.

Etter en liten pause, sier hun:

- Jeg har faktisk opplevd å se en avdød. Tobias hadde akkurat kommet til verden, og da kom det en mann fra åndeverdenen, og han så jeg. Så var det en eldre dame som sa:

- Nei, vente litt! Anita er ikke klar enda! Vi kan ikke stå her og dytte i henne nå!

Jeg ble litt forundret og forsto ikke hva de snakket om. Da visste jo ikke jeg at jeg skulle jobbe på linja eller jobbe som medium senere.

Reading

For å vise hvordan hun arbeider, vil Anita ta en reading på meg. Hun ønsker ingen opplysninger på forhånd, men starter med å beskrive mitt barndomshjem. Hun beskriver en person som står ved siden av henne, som jeg straks gjenkjenner. Det blinker i lysekronen i taket.

Jeg får kontakt med flere avdøde familiemedlemmer, og jeg får beskjed om å videreformidle noen viktige beskjeder. Litt for personlig til å dele med leserne, men jeg kan bekrefte at som medium er Anita meget treffsikker.

- De som er på den andre siden kommer jo for å vise at det er en kommunikasjon mellom oss og den åndelige verden. Det er noe med sorg og å komme seg videre, ikke bare for oss som er igjen, men også for den som har forlatt dette livet. Når vi sitter og sørger, så vil de avdøde være igjen og passe på oss og trøste oss. Men når vi gir slipp på dem, så går de lettere videre. Det er naturlig og viktig å sørge, men man skal ikke henge seg opp i sorgen eller dyrke sorgen. Da kommer vi oss ikke videre i livet, og den avdøde kommer seg heller ikke videre.

Etter seansen sier Anita med ærbødighet: Takk, tusen takk!

Utøya tragedien

Jeg spør Anita om hun har hatt noen hendelser i forbindelse med tragedien i Oslo og på Utøya. Hun svarer bekreftende på dette:

- I våken tilstand har jeg fått inn bilder, skrik og frustrasjon, spesielt fra ei jente. Noen personer kan ”henge igjen” og ikke forstå at de er døde. I denne mellomfasen har jeg fått inn mye skrik og frustrasjon. Jeg har prøvd å hjelpe dem, og spesielt har jeg følt at jenta har kommet seg videre. Kanskje hun også ønsket å vise meg hva hun opplevde før hun døde!

Anita har litt betenkeligheter med å fortelle dette, for hun tenker på de pårørende, men hun nevner jo ingen navn, og det får hun heller ikke inn. Hun deltok i fakkel- og rosetoget her i Voss. Det var veldig flott og sterkt midt i all grusomheten. Hun tenner også masse telys for ofrene og pårørende.

- Kan du forutsi slike hendelser?

- To dager før dette hendte, gikk jeg med hodepine. Plutselig fikk jeg et ”smell” på venstre side i hodet, som forflyttet seg til andre steder i hodet. Jeg var veldig sliten og tung og hadde det helt ”pyton”. Jeg skjønte det var noe i gjære, men forsto ikke hva det var. Samboeren min spurte hva som var i veien med meg, men jeg kunne ikke gi noe svar. Det sies at lyset skal komme fra nord. Dette med fakkel- og rosetog kommer til å spre seg over hele verden og føle menneskene nærmere hverandre. Det vil være med å snu det negative til kjærlighet.

Et dikt som ble opplest på TV2 Nyhetene har brent seg fast i Anitas minne. En av de mange som la ned en hilsen i vannkanten, har forsøkt å forstå den ufattelige tragedien med følgende lille dikt:

Gud har plukket blomster
Gud har plukket blomster
igjen og igjen
Han vet nok at det smerter
for oss som står igjen
At Gud er glad i blomster, er både
visst og sant
Atter har han plukket
de fineste han fant.

Gode tilbakemeldinger

Gjennom sitt arbeid på Magic Circle, har Nikita fått mange gode tilbakemeldinger. Her er et lite knippe:

Britt:

Magic Circle er heldige som har en sånn behagelig og herlig person som deg.

Venke M:

Kjempebra reading. Muntert, ”spot on” og lærerikt. Det var mange bekreftelser for meg, blant annet at jeg kjente det fysisk i kroppen at du sendte meg bønn og styrke, fantastisk! Tusen takk.

Leikny:

Vil bare takke deg Nikita for all hjelp du har gitt meg. Du fortalte meg detaljer om fremtiden i fjor sommer, som jeg nå ser tilbake på, og som er så utrolig nøyaktige at det er en fryd. Jeg klarte ikke selv den gang å koble sammenhengen med det du fortalte meg, og det jeg fikk opp selv med min intuisjon. Men det gjør jeg til de grader i dag. Du fortalte om spesielle kjennetegn ved personligheten til en mann jeg skulle møte. Du har forbløffende nok til og med fortalt meg fargen på huset til mannen i mitt liv. Mine fremtidige klarsynte spådommer fra deg og dine hjelpere gleder jeg meg virkelig til. Du er ekte og oppriktig, og jeg vet at budskapet som kommer fra deg er med ekte kjærlighet. Tusen, tusen takk!

Ellen:

Har fått god hjelp når jeg trenger råd om livssituasjon og valg jeg skal ta. Ser i ettertid hvor godt alt stemmer og hvor treffende hun beskriver sine omgivelser. Hun sprer alltid optimisme, og man sitter igjen med en god følelse etter en samtale, noe som igjen fører til at man lettere godtar det som skjer i livet.

Anniken:

Jeg var veldig skeptisk. Men jeg har en venninne som pleier å ringe for spådom titt og ofte. En kveld bestemte jeg meg for å gjøre det samme. Jeg ble utrolig overrasket! Det er mange som sier at det er tull og at det som blir sagt kan passe til alle. Nikita traff meg på spikeren! Det er det sykeste! Hvordan kunne hun vite, tenkte jeg? Og det hun sa, hadde aldri i livet passet med venninnen min. Veldig rart, men jeg fikk en slags indre ro i meg. Litt som at jeg var klar over hva fremtiden ville bringe. Jeg fikk svar på ting jeg aldri hadde drømt om. Anbefaler Nikita på det sterkeste. Jeg ringte til en annen rett etterpå, hun var ikke i nærheten! Tusen takk!

Silje:

Nikita har blitt min trofaste livsveileder. Både gjennom e-post og telefon hjelper hun meg til å gå på mitt livs vei, med alt den inneholder. Hun er utrolig lett å snakke med, og kjærlighet og aksept strømmer lang vei fra denne damen. Nikita har utrolig mye å gi videre, og dele med seg, og jeg anbefaler henne på det varmeste!

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop