Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

To merkelige hendelser

Min venninne og jeg har helt siden barndommen hatt en merkelig “åndelig” forbindelse. Vi kunne ofte ringe til hverandre og få opptattsignal, og da viste det seg at vi hadde ringt til hverandre samtidig.

Her i forrige uke hadde vi veldig underlige opplevelser på hver vår kant, og det måtte vi naturligvis skrive til hverandre om via Messenger. Og det var ikke langt unna at de meldingene krysset hverandre i innboksen. 

Her er min opplevelse:

Jeg skulle ut på tur, og mens jeg pakket sakene, merket jeg at det luktet veldig parfyme i stua akkurat innenfor døren. Syntes det var litt rart, for jeg hadde ikke hatt på meg noe parfyme de siste dagene, og denne kjente jeg heller ikke igjen som en av mine egne sånn umiddelbart. Men, likevel var det noe kjent med den, og brått gikk det opp for meg at det var jo «White Diamonds»! En parfyme som både jeg og min nå avdøde mamma brukte på slutten av 90-tallet! Tenkte at det kanskje kunne være klesvasken jeg hadde hengt til tørk på hemsen over som duftet, men kom på at jeg ikke hadde brukt noe skyllemiddel denne gangen, og det luktet overhodet ingenting av det tøyet. Dessuten kjenner jeg jo igjen lukta av det skyllemiddelet. Da jeg hadde pakket ferdig bilen, og kom inn igjen, hang parfymelukta i gangen nå også, enda utgangsdøra hadde stått åpen. Det var faktisk så intenst at jeg fikk vondt i hodet. Da jeg kom hjem igjen noen timer senere, luktet det absolutt ingenting, og det har heller ikke gjort det siden. Vet ikke om det var en hilsen fra mamma, men det var en snodig og veldig, veldig tydelig opplevelse. 

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Og her er min venninnes opplevelse:

Jeg satt med katten “Mififfi” på fanget. Hun har måttet amputere et ben, så hun er ganske pjusk. Kombinerte pusekos med diverse på PCen; Facebook, mail osv. At TVen stod på irriterte meg litt, for jeg ventet besøk, så jeg ønsket å sette TVen inntil veggen (den stod “midt” på gulvet). Men med en malende pus med førti sting liggende på fanget, så ventet jeg med å flytte henne, før jeg kunne rydde vekk TVen. Men så ble det sååå irriterende med praten i bakgrunnen, at jeg la katten forsiktig ved siden av meg i sofaen. Reiser meg opp for å ta fjernkontrollen, og for å slå av og flytte TVen. Da ser jeg at støpselet ikke er i. Jeg ble litt satt ut. Stod bare lenge og måpte, løftet opp støpselet, fikk litt gåsehud. VET at det var en mann som pratet, hele tiden. Og det var ingen hjemme i underetasjen, og heller ingen i stallen.

Tips en venn på e-post