Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Forvarsel

Jeg var svært knyttet til min far, og veldig glad i ham. Etter å ha hatt hjerneblødning, bodde han på sykehjemmet. Han mistet taleevnen da mine barn var små, og jeg vet at han var veldig lei seg for ikke å få snakket med dem.

Fars liv gikk mot slutten. En hel uke var jeg veldig tung i kroppen og deprimert. Uken etter hadde jeg verk i hele kroppen og i alle ledd, og det varte også i en uke. En tirsdag hadde jeg en veldig uro og følte at jeg burde ha reist til byen og besøkt min far og fått sagt adjø til ham, men jeg gjorde ikke det.

Mer uro hadde jeg i kroppen, og jeg visste og følte at noe skulle skje. Jeg la meg, men fikk ikke sove. I titiden visste jeg at jeg ville få telefon fra min bror klokken 11.50. Han ringte på det tidspunktet og sa at faren vår nettopp hadde sovnet inn. All verk og tungsinn forsvant helt da min far døde.

Etter denne opplevelsen ble jeg mer mørkredd og hadde mye musikk med på jobben. Jeg hadde en gammel radio på full guffe for jeg var livredd stillheten. Jeg fikk etter hvert øreklokker så jeg ikke forstyrret andre.

I juni 2005 skjedde de noe underlig. Jeg arbeidet som renholder på Coop Extra på Finnøy. Det nærmet seg midnatt, og jeg var helt alene på jobb. Jeg var som vanlig mørkredd. Da jeg akkurat var ferdig på jobb, så jeg plutselig min fars skikkelse iført dress og hatt, klær som han hadde på seg i yngre dager. Han gikk noen steg, og jeg var veldig skremt.

Tips en venn på e-post