Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

De fremmede

Det jeg nå skal fortelle om, skjedde da jeg var fire år gammel. Jeg bodde på en gård og hadde nettopp vært på låven for å se om pus hadde fått kattunger igjen. Det var midt på dagen om sommeren og så varmt at det virket som om tiden sto stille.

Tips en venn på e-post

Utenfor måtte jeg myse mot lyset. Da fikk jeg plutselig øye på to mørkkledde skikkelser som gikk sakte oppover bakken til høyre for meg. De beveget seg underlig, som om de ikke riktig visste hvordan man går normalt, og de var kledd i lange, mørkebrune kapper med hette som skjulte ansiktene.

Jeg kunne ikke se føttene på de fremmede. Selv om jeg bare var en smårolling, skjønte jeg at noe var galt. For det første var det merkelig å kle seg slik på en så varm dag. Selv hadde jeg bare underbukse og trøye på meg og ingen sko.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Nølende gikk jeg mot huset, i samme retning som skikkelsene, men bråstoppet da én av dem snudde seg og så på meg. Jeg ville rope på foreldrene mine, men ikke et ord unnslapp. Alt var så stille.

Så stoppet de to. De pekte mot meg. Hjertet dunket fryktelig hardt. Jeg kunne ikke se ansiktene deres. Hvem var de? Hva ville de? Jeg var jo bare et barn.

Den ene løftet armene og så et øyeblikk ut som en mørk engel med de vide ermene. Så begynte de to å gli raskt mot meg. Jeg forsto ikke hvordan de greide ikke å berøre bakken. Jeg bråsnudde, tok tak i låvedøra og dyttet den, men så ble det mørkt, og jeg mistet bevisstheten.

Foreldrene fant meg besvimt på bakken. Jeg følte meg litt rar og slapp, men ellers var jeg heldigvis ikke skadet. De sa det var varmen. Jeg spurte etter de to mørkkledde. Var de nye naboer? Hvorfor ville de skremme meg som var så liten? 

Far glodde på meg, og sa at ingen hadde vært på besøk i dag. Jeg påsto at disse mennene hadde svevd over bakken, men da lo mor og far. Hvem tror vel på en fireårings fantasifulle forklaringer? De mente jeg hadde sovnet og drømt, eller at jeg hadde fått for lite vann og hallusinert i den sterke heten.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Ja, hvem vet? Samboeren min mener det må ha vært aliens på besøk, selv om jeg ikke husker noen ufo. Barn opplever stadig rare ting, som alltid forklares som "livlig fantasi". Men jeg tror at barn er mer åpne for paranormale fenomener.

Jeg vet ikke hvem de to kappekledde skikkelsene var, men det var tydelig at de ikke likte at et vanlig menneske kunne se dem. Vår verden og deres verden skal liksom holdes adskilt. Likevel finnes det mennesker som kan "se" det skjulte.

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.