Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Om hjelpere, guider og skytsengler

Vi blir ikke sendt hit til jorden helt alene. Fra den dagen vi fødes, har vi med oss hjelpere og guider.

Av Anita Angelica Meyer

Små barn har ennå sterke sanser og kan se guidene sine. De fleste foreldre tror ofte dette er en form for fantasi og tar det ikke seriøst. Dessverre stenges disse indre sansene etter hvert som vi vokser opp, ofte fordi omgivelsene ikke tror på det små barn ser. Men selv om vi ikke kan se våre hjelpere som voksne, så er de alltid med oss. Jeg vil forklare litt om de ulike hjelpere vi kan ha rundt oss, og litt om hvordan vi kan komme i kontakt med dem.​

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Hjelpere er som regel avdøde slektninger eller venner fra dette livet. Det kan være noen vi hadde veldig god kontakt med eller noen i slekten vi ikke kjente så godt. Kanskje en oldemor eller bestefar som døde før vi ble født eller mens vi var små. Hjelpere er rundt oss for å oppmuntre oss når vi har det vanskelig, og gi trøst. Kanskje vil de også prøve å dytte oss i riktig retning, for hjelpere kan se inn i fremtiden vår fra andre siden, men de vil vi skal ta våre egne valg og stå sterkt i oss selv. Det hender de prøver å få oss vekk fra valg de ser ikke er bra for oss.

Jomfru Maria er et eksempel på en mesterguide. Foto: Adobe Stock

Guider er som regel sjeler som er kommet langt i sin utvikling. Det kan være munker, nonner, prester, prestinner, sjamaner, men også mye annet. Vi har mange guider. Noen av dem er med oss fra fødsel til død. Andre kommer til oss i perioder av livet der vi trenger dem og forlater oss når deres oppgave er ferdig utført. Det kan for eksempel være i forbindelse med at det er noe vi skal lære, en utdannelse vi skal ta, så kan vi få med oss guider som er eksperter på dette området. Vi trenger ulike guider avhengig av våre livsoppgaver. En guide hjelper oss å lære det vi kom hit for og inspirerer oss til å følge sjelens vei. De vil vårt aller høyeste beste, men noen ganger kan dette innebære vonde erfaringer, fordi disse erfaringene er helt nødvendige for vår videre vekst. Guidene har et langsiktig perspektiv. De ser våre tidligere liv og vår karma. De kjenner vår sjels plan.  De trenger seg aldri på og respekterer vår frie vilje, men de er alltid tilgjengelige og er glade for å få lov til å hjelpe oss. De er vise sjeler fulle av lys som respekterer oss, elsker oss og kjenner sjelen vår.

Mesterguider er mestere på et ekstremt høyt nivå, og er guider for veldig mange. De hjelper oss i vår spirituelle og sjelelige utvikling og er engasjerte i menneskehetens utvikling. Mesterguider kan være for eksempel Jesus, Jomfru Maria, Jeanne D`Arch, El Moraya, Frans av Assisi og mange flere. Det er fullt mulig for oss å ha kontakt med mesterguidene våre. De tar kontakt med den de ser er klar for det. De ønsker å være til tjeneste for den guddommelige vilje og kjærlighet.

Skytsengel er vår egen spesielle engel som er med oss fra fødsel til død. Den beskytter, healer og veileder oss. Det finnes uendelig mange typer engler. En skytsengel trenger ikke være en erke-engel som for eksempel Michael eller Rafael. De kan være anonyme, men vi kan kontakte dem, og er vi heldige, kan vi høre eller sanse dem. Vi kan spørre dem om de vil gi seg til kjenne for oss. Vi har mange engler rundt oss og kan be om hjelp og beskyttelse i alle mulige situasjoner. Engler har også sine spesialområder. Vi kan be om åndelig vekst, finne parkeringsplass, få en bedre helse, hjelp til å løse konflikter og så mye mer. Engelen representerer alltid hjertets energi og den guddommelige kjærligheten. De hjelper oss ikke med ønsker som kommer fra egoet. De ser alltid hva som er den mest kjærlighetsfylte veien for oss selv når det innebærer tøffe livssituasjoner. Smerte og utfordring er en del av menneskers vei for å lære tilgivelse, kjærlighet, service til andre og liknende.


En enkel metode for å komme i kontakt med guidene dine

Foto: Adobe Stock

Du kan gjøre denne teknikken flere ganger. Ha gjerne papir og penn liggende klare før du begynner. Sørg for at du sitter uforstyrret i 15-20 minutter. Slå ned lyden på telefonen. Sitt i en behagelig stilling. Se for deg at du er ute og spaserer på en sti en nydelig sommerdag. Solen skinner, og du kjenner varmen mot huden din. Du hører fuglene kvitre fra trærne. Du kommer til en port, innenfor den er det en vakker hage. Du åpner porten og går inn. Hagen er fylt av de vakreste blomster, og du kjenner blomsterduften fylle deg.

Du føler deg avslappet og glad. Foran deg ser du et stor tre med en tykk stamme. Du ser en lysende skikkelse sitte under treet og får en følelse av at skikkelsen venter på deg. Du blir glad og fylt av forventning. Du føler i ditt hjerte at dette er et spesielt møte. Du går rolig bort og kjenner kjærlighet stråle ut fra skikkelsen. Etter hvert som du nærmer deg, ser du klarere om det er en du kjenner. En mann eller dame? En engel? Sett deg ved siden av guiden din. Hvis du ikke kjenner vedkommende igjen, så spør du om navnet.

Kanskje har guiden noen spesielle klær som gjør at du får informasjon, som for eksempel en munkedrakt eller noe liknende. Spør om vedkommende har et budskap til deg, sitt stille og lytt. Kanskje får du er fornemmelse, en følelse. Kanskje ser du et bilde, eller det kommer noen ord. Skriv ned det som kommer til deg. Kanskje føler du bare kjærligheten som strømmer mot deg. Det er et budskap i seg selv om hvor elsket du er. Når du har mottatt budskapet, takker du guiden din og går tilbake gjennom hagen, ut av porten, bortover stien, og så kommer du tilbake til rommet du sitter i. Hvis du ikke får det til første gang, så er det bare å prøve igjen. Lykke til!

Tips en venn på e-post