Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Vekten

Årets eneste solformørkelse i tegnet ditt kan endre noe for alltid.


Kjærlighet

Kjærligheten og romantikken blomstrer i årets fem første måneder. Nå har du muligheten for å styrke båndene i etablerte forhold, kanskje tar dere steget videre og formaliserer det. Er du på søken har du nå et vell av muligheter til å finne den ene. Har du gamle sår og mønstre med deg, vil du i andre halvdel av året få muligheten til å løse opp i dem en gang for alle. Solformørkelse i tegnet ditt 28. oktober er startskuddet for en ny epoke. Nyt det. Årets beste dag er 11. april når Jupiter viser vei i nære forhold.

Jobb
Kom ut med deg selv i årets fem første måneder. Det har du mye å tjene på i en-til-en-forhold.  Jobber du som konsulent eller andre yrker der du er i kontakt med andre mennesker, vil du oppleve mye goodwill og dører åpner seg for deg. Fra midten av mai har du mest utbytte av samarbeid med andre. Fordelaktige avtaler kan etableres om du samarbeider. Ambisjonene og drømmene dine er i endring 20. august til 18. september. Underbevisstheten din prøver å fortelle deg noe. Lytte til den.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
Måneformørkelsen i første halvdel av mai og i månedsskiftet oktober/november kan endre strukturen på dine inntekter, ressurser og verdier du har felles med andre. Noen av dere vil få økte inntekter i mai, men dere som ikke har lyttet til universet og endret kursen, vil kunne oppleve at en inntektskilde faller bort. Du får muligheten til å rette opp i det i andre halvår. Et samarbeid som etableres i månedsskiftet oktober/november kan være fordelaktig for deg og bestå lenge.

Beste periode for kjærlighet:
1. januar til 16. mai og 8. november til 4. desember

Fra begynnelsen av året fram til midten av mai vil ekspansjonen være i en-til-en-forhold, spesielt parforhold. Ta en sjanse når muligheten byr seg.  Deretter har du mest å hente via samarbeid og ressurser du deler med andre. En arv, gave, bonus, et oppgjør eller en forsikringspremie, kan føre til en bedring i økonomien din.

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023