Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Vannmannen

Kjærlighetsplaneten Venus oppholder seg fire ganger så lenge i kjærlighets­sektoren din. Nyt det.


Kjærlighet
Det skjer store utviklinger i kjærligheten i årets første ni måneder. Året begynner med at det gode gamle er best, før det i mars skjer store endringer. Du kvitter deg med det som ikke fungerer lenger, og kan etablere nytt i samme periode. Fra juni til oktober vil du oppleve intense romantiske øyeblikk, men i sommermånedene kan det være at du må revurdere din egen rolle i nære relasjoner. Har du vært den som har bydd mye på deg selv, kan det nå være tid for å sette krav til andre. Og omvendt, har du satt sterke krav til andre, er det din tur til å komme på tilbudssiden. Finn balansen.

Jobb
Året starter fint; Noen misforståelser i januar, men det retter seg opp i slutten av måneden. I mars begynner det å skje store endringer, enten iverksatt av deg selv eller utforutsette hendelser. Planeten for struktur og ansvar forlater tegnet ditt, mens transformasjonsplaneten Pluto kommer inn. Det er en milepæl du står overfor. Endringer kommer til deg på godt og vondt, og du kan oppleve at du må ta ansvar for noe som ikke er ditt. Sommermånedene blir lettere og trenden holder seg utover høsten.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
Selvpålagte begrensinger kan føre til at du får behov for å tenke langsiktig og snu på krona, eventuelt at endringer i vår gjør at du skifter status. Det kan føre til at inntekten enten går opp eller ned. Tenk deg om før du inngår en økonomisk avtale eller samarbeid med andre 20. august til 18. september. Det kan være at du ombestemmer deg etter denne datoen.
 
Beste periode for kjærlighet:
3. til 27. januar, 11. april til 7. mai og 5. juni til 9. oktober.

Størst vekst og framgang oppnås ved å styrke dine kommunikasjonsevner, it-kunnskaper og kompetanse via kurs og sosiale medier. Økt aktivitet og kontakt med nærmiljøet og kortere reiser. Fra midten av mai vil fundamentet ditt, familie og den utvidede familie i form av venner, samt hjemmet ditt, være det som bringer deg lykke og ekspansjon.

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023