Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Væren

Solformørkelse i tegnet ditt indikerer en ny start.


Kjærlighet

Både lykkeplaneten Jupiter og kjærlighetsplaneten Venus i tegnet ditt gir deg romantiske dager og muligheter for å knytte sterkere bånd. Eventuelt etablere nye. Hele året frem til september er en viktig periode, men spesielt i vårmånedene og november vil essensielle utviklinger skje. Noen møtes, noen flytter sammen og andre gifter seg. Et møte der romantikk oppstår, kan føles som skjebnebestemt 23. juni til 4. september.

Jobb
Med ekspansjonsplaneten Jupiter i tegnet ditt i årets fem første måneder, er det opp til deg selv å vise hva du er laget av. Grip alle muligheter og skap egne selv. Gå for det du ønsker deg. Dører som tidligere var lukket for deg, vil åpne seg nå. En stor endring, kanskje et totalt skifte i karriere kan bli et tema i mars.  Solformørkelsen i april vil løfte deg videre. Noe kan foregå bak lukkede dører 10. til 31. desember. Unngå sladder, nysgjerrigheten din blir stilt på nyåret.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
De initiativ og endringer du gjør i år, vil være med på å påvirke økonomien din de neste årene. Fra midten av mai og ut året vil nye muligheter åpne seg for deg, men mest sannsynlig kommer de store endringer i inntekt fra første del av perioden, frem til september. Noe må endres i måten du betrakter penger og verdier på fra september og ut året. De tiltak du gjorde høsten 2022 kan være med på å påskynde utviklingen.
 
Beste periode for kjærlighet:
Hele våren frem til 16. mai med lykkeplaneten i tegnet ditt. Drømmer kan bli sanne. Spesielt 16. mars til 11. april. Alternativt 5. juli til 9 september og 8. november til 4. desember.

Du står overfor en ny start 1. januar til 16. mai med lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter i tegnet ditt. Du har med deg et element av flaks. Størst vekst og framgang oppnås frem til 16. mai ved å løfte deg selv, ditt image og utseende til nye nivåer. Årets beste dag er 11. april og du kan oppleve et lykke­treff. Fremgang oppnås fra 16. mai og ut året ved å gå over ressursene dine og økonomien generelt. Planlegg for fremtiden.

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023