Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Tyren

Sol- og måneformørkelser vil endre kursen i livet ditt. Kjærligheten kommer til deg om du er åpen for det.


Kjærlighet
Med planeten Uranus på lag en stund til, kan du fortsatt forvente deg noen overraskende og uventede hendelser på alle områder i livet. Blant annet så kan et forhold starte, eller et forhold som hviler på steingrunn ta slutt, under måne­formørkelsen i april. Men vit at det skjer for at det skal komme noe nytt til, men for noen av dere kanskje ikke før til høsten. Fra 16. mai og ut året kan du forvente deg mye lykke og etablering av faste relasjoner. Noe må korrigeres i egen oppførsel i høstmånedene. Solformørkelsen i slutten av oktober indikerer at det er på tide å komme ut med deg selv.

Jobb
Årets første fire måneder er beste tidspunkt for å gå inn i drømmene dine og manifestere hvor veien skal gå videre. Det er først i midten av mai at du kommer ut av skallet ditt og blir synlig for andre. Da er det viktig at du setter i gang med de prosjekter du har ambisjoner om, hele veien ut året. Ta endringer som skjer 18. april til 18. mai med et åpent sinn. Du kan komme til å ombestemme deg.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
Belønning for betalte tjenester og en eventuell lønnsøkning er lettere å forhandle om neste år, men det finnes noen muligheter. Nymånen i januar er et av årets beste tidspunkter for å forhandle, men forvent deg ikke noen store resultater. Karma vil belønne deg der du har lagt ned innsatsen din.  Samtidig vil den karmiske noden forlate tegnet ditt og legge igjen en siste hyggelig gave i juli.
 
Beste periode for kjærlighet:
16. mars til 11. april, 16. mai til 31. desember men ekstra romantisk 4. til 29. desember.

Størst vekst og framgang oppnår du ved å følge drømmene dine i årets fem første måneder.  Deretter vil du ha et element av flaks med deg når lykke- og ekspansjons planeten Jupiter kommer tilbake i tegnet ditt. Tenk tilbake på hva som skjedde 2011 og 2012. Noe av den samme lykken oppstår, men på et høyere nivå. Bruk tiden konstruktivt til å endre image og andre ting du ønsker å forbedre ved deg selv. 

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023