Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Tvillingene

Ansvar- og strukturplaneten Saturn kan forsinke utviklingene du ønsker deg.


Kjærlighet
Nå kan du oppleve at alt som har med ansvar og struktur i nære forhold, ikke bare er din greie, men alle andre sin også. I det forhold du har, eller ønsker å inngå nå, kreves det at du viser modenhet og tar ansvar. Empati, omtanke og ærlighet er hva du kommer lengst med i tiden framover. Alternativt at du møter en som er eldre enn deg, enten i antall år eller visdom. Kjærlighetsplaneten i eget tegn i april og til dels mai, vil gi romantisk vårstemning både for etablerte og om du er på søken.  

Jobb
I årets fem første måneder skal du vise hvem du er, din kunnskap og hva du har utviklet deg til. Presenter dine ideer i grupper og organisasjoner. Finn de nettverk du ønsker å tilhøre og iverksett plan A. Fra midten av mai og ut året skal du bruke tid til å lytte til intuisjonen din.  Kanskje må noen av målene dine revurderes i sommermånedene. Det ligger et alvor over karrieren din og noe som skjer i mars vil inspirere deg. Ansvar- og strukturplaneten Saturn kommer inn i karrieresektoren din i mars. Du får nye ambisjoner, men forsinkelser vil også oppstå.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
En generell bedring i økonomien kan komme som følge av økt lønn, i årets fire første måneder. Etter det vil du fortsatt oppleve anerkjennelse, men veien til økte inntekter er lengre. Men noe kan komme som følge av anerkjennelse av tidligere innsats, nye arbeidsoppgaver eller jobbskifte. Stol på intuisjonen din 18. april til 18. mai.
 
Beste periode for kjærlighet:
11. april til 7. mai, 8. november til 4. desember og 29. til 31. desember.

Størst vekst og framgang får du via grupper, organisasjoner og de nettverk du tilhører, eller ønsker å tilhøre, i perioden 1. januar til 16. mai. Blir du forespurt om et verv, vurder det nøye. Det kan gi en etterlengtet åpning mot noe mye større. Etter 16. mai og ut året kommer du lengst ved å følge drømmene dine. Stol på intuisjonen din. Ta deg tid til å lytte på hva du egentlig vil. Mediterer du, kan underbevisstheten din fortelle deg hva du skal gjøre.   

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023