Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Steinbukken

Pluto forlater Steinbukken, på tide å gi slipp.


Kjærlighet

I år vil flørt, spontanitet og kjærlighet ta stor plass i livet ditt. Like etter at Pluto forlater tegnet ditt i slutten av mars kommer lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter inn og påvirker livet ditt. Flørt, moro, kreativitet og skjebnebestemt kjærlighet er det som venter deg fra mai og ut året. Nå har du muligheten til å møte din sjelevenn. Grip sjansen når mulighetene kommer til deg. Unngå å la førsteinntrykket være avgjørende i januar og desember. Muligens må du rydde i fundamentet ditt eller i familien i de fem første månedene, for å bane vei for det nye.

Jobb
Du har vært gjennom en prosess i mange år med transformasjonsplaneten Pluto i tegnet ditt.  Til våren vil alt endre seg når Pluto forlater tegnet ditt for godt. Det har vært opp- og nedturer, men fra våren av og i årene som kommer, vil du nå kunne nyte godt av tidligere innsats. Unngå å ta for raske avgjørelser fram til 21. januar og fra 10. til 31. desember. Du kan komme til å ombestemme deg. Solformørkelsen i oktober kan indikere starten på en ny jobb eller en ny karriere. Ta familien med på råd.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
En endring i økonomien kommer som følge av at både Saturn og Pluto skifter tegn. Du har jobbet og stått på i mange år. Nå er det på tide å høste noe mer av godene du har bygd deg opp til. Noe av trenden i fjor fortsetter i år, men nå er du enda tryggere på hvor veien går videre. Mulighetene for å bestemme mer over egen tid kontra jobb kan være en løsning. Rydd fundamentet ditt. Alternativt vil en økning i økonomien komme som følge av jobbskifte.

Beste periode for kjærlighet:
1. til 3. januar og 7. mai til 31. desember

Størst vekst og framgang oppnås ved å justere fundamentet ditt, via familie og i jobbsammenheng. Styrk ditt fundament, enten det er hus, jobb, kunnskap eller familieliv, i årets fem første måneder. Fra midten av mai er det egen kreativitet, flørt, trening og barn som gir deg lykke, vekst og ekspansjon.

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023