Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Steinbukken

Pluto forlater Steinbukken, på tide å gi slipp.


Kjærlighet

I år vil flørt, spontanitet og kjærlighet ta stor plass i livet ditt. Like etter at Pluto forlater tegnet ditt i slutten av mars kommer lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter inn og påvirker livet ditt. Flørt, moro, kreativitet og skjebnebestemt kjærlighet er det som venter deg fra mai og ut året. Nå har du muligheten til å møte din sjelevenn. Grip sjansen når mulighetene kommer til deg. Unngå å la førsteinntrykket være avgjørende i januar og desember. Muligens må du rydde i fundamentet ditt eller i familien i de fem første månedene, for å bane vei for det nye.

Jobb
Du har vært gjennom en prosess i mange år med transformasjonsplaneten Pluto i tegnet ditt.  Til våren vil alt endre seg når Pluto forlater tegnet ditt for godt. Det har vært opp- og nedturer, men fra våren av og i årene som kommer, vil du nå kunne nyte godt av tidligere innsats. Unngå å ta for raske avgjørelser fram til 21. januar og fra 10. til 31. desember. Du kan komme til å ombestemme deg. Solformørkelsen i oktober kan indikere starten på en ny jobb eller en ny karriere. Ta familien med på råd.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
En endring i økonomien kommer som følge av at både Saturn og Pluto skifter tegn. Du har jobbet og stått på i mange år. Nå er det på tide å høste noe mer av godene du har bygd deg opp til. Noe av trenden i fjor fortsetter i år, men nå er du enda tryggere på hvor veien går videre. Mulighetene for å bestemme mer over egen tid kontra jobb kan være en løsning. Rydd fundamentet ditt. Alternativt vil en økning i økonomien komme som følge av jobbskifte.

Beste periode for kjærlighet:
1. til 3. januar og 7. mai til 31. desember

Størst vekst og framgang oppnås ved å justere fundamentet ditt, via familie og i jobbsammenheng. Styrk ditt fundament, enten det er hus, jobb, kunnskap eller familieliv, i årets fem første måneder. Fra midten av mai er det egen kreativitet, flørt, trening og barn som gir deg lykke, vekst og ekspansjon.

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023