Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Skytten

Det finnes mange sannheter, men din er den som er riktig for deg.


Kjærlighet

I årets første måneder vil kreativitet og flørt være dominerende. Du har behov for å markere deg, og jegerinstinktet ditt er sterkere enn normalt. Hvem du er, og hva du vil ha, er noe du må finne balansen på. Har du gitt fra deg makten i parforhold, er det på tide at du tar den tilbake, og finner tilbake til deg selv. Omvendt må kanskje du gi litt. Til våren kan du glede deg over hvor langt du er kommet. Et møte som har sammenheng med utlandet, kan sette fart i følelsene dine.

Jobb
Behovet for å ekspandere er økende. Egne ambisjoner kan presse på og du føler at du fortjener mer. Kreative innspill kommer du lengst med i begynnelsen av året. Du kan markere deg på jobben ved å ta tak i de hverdagslige sysler, rutineoppgaver og annet. Gjør hva du kan for å forbedre og effektivisere det. Fra midten av mai blir du tatt mer på alvor. Du er mer synlig og oppnår annerkjennelse. En endring i offentlig status kan komme i sommermånedene, kanskje på grunn av jobbskifte.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
Økonomien din er mer på det jevne i år. En økning i økonomien kan komme fra etablering av nye rutiner. Vær kreativ. En endring i din offentlige status, eventuelt et jobbskifte, kan føre til økte inntekter til høsten. Unngå å handle mer enn nødvendig fram til 21. januar og i tiden 10. til 31. desember. Mest sannsynlig kommer du til å ombestemme deg og finne noe annet du heller ville hatt. 
 
Beste periode for kjærlighet:
1. januar t.o.m. 25 mars, 11. april til 7. mai, og en romantisk avslutning på året når kjærlighetsplaneten kommer inn i tegnet ditt 29. desember og blir der de neste fire ukene.

Lykke og ekspansjon kommer som følge av flørt, kreativitet, selvutfoldelse, sportsaktiviteter og barns kreativitet i årets fem første måneder. Fra midten av mai har du mest å tjene på å vende energien innover og konsentrere deg om din egen helse og hverdagsrutiner.

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023