Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Skorpionen

Sol- og måneformørkelser kan endre kursen i livet ditt. Tiden er inne for en ny begynnelse.


Kjærlighet

Lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter øker romantikken fra mai av og ut året. Din tid er kommet og muligheten for å etablere langvarige permanente forhold er her. Måne­formørkelsen i begynnelsen av mai fører til en ny start for deg. Kanskje må du gi slipp på noe for å komme videre. Solformørkelsen i slutten av oktober løfter deg på nytt. Bruk første halvdel av 2023 til å heale gamle sår og gi slipp på karmiske mønstre en gang for alle.

Jobb
Ta tak i hverdagsrutinene og helsen din. Gjør hva du kan for å forbedre din egen helsesituasjon i årets første måneder. All forenkling av hverdagsrutiner løfter deg også opp. Fra midten av mai møter du mye goodwill i møte med andre og kan høste fordeler av det. Kontakter du knytter i andre halvdel av året vil være en ressurs og et gode for deg på sikt. Måneformørkelsen i begynnelsen av mai kan føre til at du sier farvel til noen vaner, kollegaer eller arbeidsoppgaver.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
En inntektskilde kan forsvinne i første halvdel av året, men du etablerer raskt en ny. Eventuelt så vil du ha to inntektskilder å forholde deg til videre. Du har mye å hente ved å komme ut med deg selv til andre. Ha tro på deg selv og tillit til at ting skjer til det beste for deg. Unngå å signere, love for mye eller dele sladder fram til 21. januar, og i tiden 10. til 31. desember, om du kan. Du kan komme til å om­bestemme deg.

Beste periode for kjærlighet:
16. mars til 11. april. Fra 16. mai til 31. desember vil det flyte lett i romantikken med lykke- og ekspansjons­planeten Jupiter i sektoren for nære forhold.

Størst vekst og framgang oppnås ved å skape struktur og styrke hverdagsrutinene dine i årets fem første måneder. Spesielt det å ta vare på egen helse vil styrke deg i årene framover. Føl på harmonien. Deretter vil flørt, romantikk, en-til-en-forhold og de gode kontakter løfte deg framover. Forvent likevel det uventede i 2023, året byr på overraskelser og glede på flere områder. 

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023