Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Løven

I år kan du oppleve at skjebnen griper inn.


Kjærlighet

Du kan vente deg et oppsving i kjærligheten i år. Kjærlighetsplaneten Venus oppholder seg i tegnet ditt hele sommeren, fra juni til begynnelsen av oktober. Nå er det tid for å blomstre. Sett ord på hva du ønsker ut av et forhold. Hvem er du, og hva trenger du? 23. juli til 4. september må du kanskje re­vurdere dine holdninger og verdier før du kan finne den rette veien videre. Kvitt deg med gamle mønstre. Fram til midten av mai kan et møte oppstå som føles som skjebnebestemt. Stol på intuisjonen din.

Jobb
I år ekspanderer du ved å styrke din posisjon ved å videreutvikle din trosretning og dine verdier. Kontakt med utlandet eller videreutdannelse kan gi deg fremgang i begynnelsen av året, men fra midten av mai er det ditt offentlige image og status som teller for videre utvikling. Er du ikke fornøyd med den rolle eller posisjon du har, er tiden inne for å søke nye utfordringer. 

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
Familien er en del av økonomiens fundament. Har du bare deg selv står du friere til å forvalte ressursene som du vil, men i en familie er det visse hensyn som må tas. Har du brukt for mye på deg selv er tiden inne for å korrigere kursen i sommermånedene, men har du gitt avkall på alt av hobbyer og annet kan det være at din tur kommer nå. Unngå forhastede investeringer 20. august til 18. september. Du kan komme til å angre deg.

Beste periode for kjærlighet:
1. til 16. mai og 5. juni til 9. oktober

Du ekspander i årets fem første måneder via å utvikle din livsfilosofi, din trosretning, kontakt med utlandet eller personer med utenlandske aner. Deretter er det via jobb, karriere og offentlig image ekspansjon og muligheter oppstår. Tenk tilbake på hva som oppstod i 2011 og 2012. Nå skjer det samme, men på et høyere nivå.  

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023