Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Jomfruen

Forhold du etablerer nå, kan bestå lenge.


Kjærlighet
Romantikken tar seg opp, spesielt når kjærlighetsplaneten Venus oppholder seg i tegnet ditt 9. oktober til 8. november. Men planeten for ansvar og struktur, Saturn, kommer inn i partnerdelen av horoskopet ditt, og skal oppholde seg der en god stund fremover. Gode forhold kan justeres, og over­fladiske forhold kan nå bli faset ut. Det positive er at forhold du etablerer nå kan bestå lenge. En som er mer vis, eldre enn deg eller fungerer som en mentor, vil tilføre livet ditt mening. Mest sannsynlig møter du noen med de samme livsverdier eller trosretning som deg, på reise eller i møte med noe som har med utlandet å gjøre.

Jobb
Fra april vil mye falle på plass i ditt indre, og den større prosessen du har gått gjennom de siste årene vil endelig falle til ro. Endelig er det din tur til å vise hva du kan og hvor veien skal gå videre. Et brått skifte i karriere kan skje i mars. Tenk deg godt om før du bestemmer deg. Det er ikke gull alt som glimrer i perioden 20. august til 18. september. Du kan komme til å ombestemme deg. Følg intuisjonen din.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle

Økonomi
Årets fem første måneder starter bra, der ressurser du deler med andre vil gi deg goder. Samarbeid styrker økonomien din. Deretter må du stole mer på dine egne livsverdier. Unngå å kaste deg ut i noe 20. august til 18. september. Alle fakta er ikke fremme i dagens lys.

Beste periode for kjærlighet:
27. januar - 20. februar. Skjebnen kan gripe inn 16. mai til 31. desember.

Ekspansjon og fremgang får du i årets fem første måneder via ressurser du deler med andre. Bruk tiden konstruktivt til å inngå gode avtaler, eventuelt reforhandle lånerenter, forsikringsavtaler og annet. Fra midten av mai vil din livsfilosofi, utdannelse, kunnskap og kontakt med utlandet styrke dine verdier og posisjon. Hva du tror på er avgjørende i år. 

TILBAKE TIL ÅRSHOROSKOPET 2023