Magic Magasin

Norges største alternative magasin på nett. Her finner du mye interessant lesestoff som kan være til stor inspirasjon, samt alt det spennende og uforklarlige som finnes mellom himmel og jord.

Årshoroskop for 2024

2024 er et år fylt med astrologiske hendelser som vil påvirke de tolv stjernetegnene på forskjellige måter. Dette året byr på alt fra sol- og måneformørkelser til planetariske bevegelser som vil forme våre liv, våre relasjoner og våre karrierer. Her vil du finne en detaljert guide for hvert stjernetegn, som gir deg innsikt i hva 2024 har i vente.

Slik blir 2024 for deg! Bestill et personlig årshoroskop

Text: Randi Bjærum. Bilder: Midjourney

Væren

væren

Du står overfor en ny start med solformørkelse i stjernetegnet ditt.

Kjærlighet

I år vil det dreie seg mye og deg og ditt forhold til andre. Spesielt i en til en-forhold. Det kan gjelde vennskap, kollegaer eller i nære relasjoner som kjærlighet og familie. Kjærlighetslivet ditt kan bli mer turbulent, der du kan oppleve en del opp og nedtur. Du kan oppleve overraskende utviklinger i nære forhold i forbindelse med måneformørkelsen i mars. Et forhold kan starte for noen av dere. Solformørkelsen i april eller oktober kan gi deg positive utviklinger i nære forhold. Har dere datet, kan det være nå dere bestemmer dere for å etablere et mer forpliktende forhold i form av samboerskap eller giftermål.

Jobb

På jobben og i ditt daglige virke kommer du best ut av det om du fram til 25. mai stoler på dine egne talenter, evner og ressurser. Reflekter over dine verdier og om du er på rett kurs. Du har flere muligheter til å ekspandere i 2024, men i tiden rundt nymånen 11. januar og i de neste to ukene er en av årets beste perioder til å søke nye muligheter om du er interessert i det. Oppsøk de alternativer som virker fristende for deg. Tro ikke alt du hører og unngå sladder 30. mars til 28. april.

Økonomi

I år skal du bygge videre på de initiativene du gjorde i fjor eller starte med det du tenkte på å gjøre da. De beste muligheter til å styrke økonomien din har du i første halvdel av året. Midt i mai kan du oppleve et heldig sammentreff der du lander en ettertraktet avtale. Forbered deg godt. Det underlige er at de heldige utviklingene sammenfaller med 17. mai helgen, så bruk ukene før aktivt. Det beste er om du starter allerede 8. mai i forbindelse med nymånen. En annen bra periode er i november. 

Beste periode for kjærlighet: 5. – 29. april, 11. juli til 5. august og 29. august til 23. september.

Ekspansjon og vekst: I tiden fram til 25. mai har du de beste muligheter for å øke inntekten din, enten ved at du får mer å gjøre om du er provisjonslønnet, får deg en ny inntektskilde eller en inntektskilde nummer to. Fra og med 25. mai vil kunnskapen din og kommunikasjonsevnene dine spille en vesentlig rolle for videre vekst og ekspansjon. Enten du velger å oppgradere dine kunnskaper via kurs eller studier, kan økt bruk av teknologi og sosiale medier styrke din posisjon og kunnskap. Du kan få fordeler via søsken, søskenbarn, naboer og nærmiljø.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Tyren

 tyren

Det du starter i år, kan bestå lenge. Spesielt i kjærligheten. Overraskelser kan vente dere som er født i andre halvdel av tegnet. 

Kjærlighet

Med lykkeplaneten Jupiter i tegnet ditt fram til juni, har du de beste muligheter til å etablere et nytt forhold eller styrke båndene i et eksisterende et. Noen av dere opplever å bli fridd til, andre å bli samboere eller inngå andre forpliktelser. Er du singel og åpen for det, kan du møte den ene som du ønsker å forplikte deg til. Utviklingene kan skje fort når de oppstår, så stol på magefølelsen din. Årets beste dager er 17. og 18. mai. Vil kirkeklokker kime?

Jobb

Lykken er med deg. Ønsker du å endre jobbsituasjonen din til noe bedre eller planlegger å søke deg en ny jobb, så er årets fem første måneder den beste tiden. Oppsøk muligheter og skaff deg alternativer. Dører som tidligere har vært lukket for deg, kan nå åpne seg opp. Du har et element av flaks med deg første halvdel av 2024. Finner du ikke veien da, så har du nye muligheter i desember. Synligjør dine talenter, evner og ressurser.

Økonomi

De initiativ og endringer du gjør i år vil være med på å påvirke økonomien din de neste årene. De tiltak du tar i første halvdel av 2024 vil være med å bidra til hvor godt du kommer ut av det økonomisk. Du kan forvente deg en økning i inntektene dine allerede fra juni av om du har spilt kortene dine riktig i årets første måneder. Har du tenkt, men ikke handlet er det fortsatt ikke for sent å begynne nå. Ta initiativ. 

Beste periode for kjærlighet: Hele vinteren og fram til og med 25. mai med lykkeplaneten Jupiter i tegnet ditt. Drømmer kan bli sanne. Spesielt 29. april til 23. mai, 5. til 29. august og 23. september til 17. oktober.

Størst vekst og framgang får du ved å løfte ditt image, utseende og deg selv fram til 25. mai når lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter fortsetter sin vandring i stjernetegnet ditt. Du har med deg et element av flaks. Årets beste dager er 17. og 18 mai når Solen danser tango med lykkeplaneten Jupiter og du kan oppleve et lykketreff. Fra og med 25. mai vil størst vekst og framgang oppnås ved å gå over ressursene dine og økonomien generelt. Planlegg for fremtiden. Du har de beste muligheter for å lande en ny inntektskilde som matcher dine verdier eller å ha en inntekt nummer to.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle


Tvillingene

 tvillingene

Noe du lenge har drømt om kan endelig gå i oppfyllelse. 

Kjærlighet

Året starter relativt rolig, men fra slutten av mai er mye i endring. Med både lykkeplaneten Jupiter og kjærlighetsplaneten Venus i tegnet ditt vil kjærlighetslivet ditt skyte fart. Resten av året kan bli en reise du ikke har opplevd maken til siden 2012 og 2013. Tenk tilbake på hva som skjedde da. Lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter kommer inn i tegnet ditt 25. mai og blir der til langt ute i 2025. Ønsker du å styrke bånd i eksisterende relasjon eller etablere et nytt forhold, så har du de beste muligheter til det nå om du har gitt slipp på tidlige sår eller mønstre du har dratt med deg. Ta hva partneren din sier 23. november til 18. desember med en klype salt. Vedkommende kan komme til å ombestemme seg etter denne perioden.

Jobb

Bruk årets fem første måneder til konstruktivt å resonnere deg fram til hvordan du vil at hverdagen og jobben din skal være. Legg opp en god strategi. La drømmene dine få rot. Når ekspansjonsplaneten Jupiter kommer inn i tegnet ditt i slutten av mai er det det på tide å iverksette planene dine. Det er helt opp til deg selv å vise hva du er laget av. Grip alle muligheter og skap egne selv. Gå for det du ønsker deg. Dører som tidligere var lukket for deg vil åpne seg nå. En stor endring, kanskje et totalt skifte i karriere kan bli et tema i de neste tolv månedene. Følg drømmene dine. 

Økonomi

Økonomien vil være mer på det jevne i år, men det du starter med å bygge opp i årets siste sju måneder vil være det som du kan høste en bedre fortjeneste av til neste år. Men det er noen åpninger. Forhandling om bedre lønn kan føre fram i april, men vent deg ingen store summer. Det kan se ut som det først kommer til høsten. Den store belønningen økonomisk kommer først til neste år.

Beste periode for kjærlighet: Fra 25. mai og ut året med lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter i tegnet ditt, men ekstra hell har du 23. mai til 17. juni og 17. oktober til 11. november og 29. august til 23. september. Møter som oppstår i september kan føles som skjebnebestemt.

Størst vekst og framgang oppnår du ved å følge drømmene dine i årets fem første måneder. Ta deg tid til en stille stund eller for å meditere. Lytt til din indre stemme og intuisjonen din. Deretter vil du ha ett element av flaks med deg når lykke- og ekspansjons planeten Jupiter kommer inn i tegnet ditt fra 25. mai. Tenk tilbake på hva som skjedde 2011, 2012 og 2013. Noe av den samme lykken oppstår, men på et høyere nivå. Bruk tiden konstruktivt til å endre image og andre ting du ønsker å forbedre ved deg selv. Er du ikke fornøyd med den rollen du spiller ut i samfunnet og hvordan andre oppfatter deg, kan du endre det nå. Er du usikker om du fyller skoene, så er det noe som heter «fake it till you make it». Lev deg inn i din nye rolle og image.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Krepsen

 krepsen

Dette året legger du mange av problemene dine bak deg og ser framover mot nye tider. 

Kjærlighet

Livet ditt kommer til å utvikle seg i positive vendinger i de nærmeste månedene og kjærligheten får et kraftig oppsving i vintermånedene, juni og november. Alt ligger til rette for at du åpner en ny dør og legger det gamle bak deg, enten det er en person, en vond periode eller annet. Kjærlighetsplaneten Venus styrker dine forhold når den oppholder seg i tegnet ditt. Åpner du hjertet ditt for en annen, så stol på magefølelsen din. Spesielt i andre halvdel av januar, i september og oktober. 

Jobb

I 2024 står du overfor store endringer, både profesjonelt og privat. For noen av dere innebærer det at du kommer til å skifte karriere totalt og eller eventuelt flytte som følge av det. Bruk tiden fram til juni på å synliggjøre kunnskapen din, talentene og evnene dine. Allerede i januar kan den store endringen komme, men nye muligheter dukker også opp i høstmånedene. Referer til resultater du har oppnådd. Bygg nettverk og presenter dine ideer i de grupper og organisasjoner du tilhører eller ønsker å tilhøre. Venner, spesielt barndomsvenner kan spille en rolle her. Fra juni av og ut året, kan den indre stemmen din fungere som guide hvor veien skal gå videre. Stol på deg selv.

Økonomi

En generell bedring i økonomien kan komme som følge av økt lønn i årets fem første måneder. Etter det vil du fortsatt oppleve anerkjennelse, men veien til økte inntekter er lengre. Men noe kan komme som følge av anerkjennelse av tidligere innsats, nye arbeidsoppgaver eller jobbskifte. Stol på intuisjonen din og ta deg tid til å lytte til hva underbevisstheten din prøver å fortelle deg. Tenk deg om to ganger før du investerer i noe større i august.

Beste periode for kjærlighet: 23. januar til 16. februar, 17. juni til 11. juli, 23. september til 17. oktober og 11. november til 7. desember.

Størst vekst og fremgang får du via grupper, organisasjoner og de nettverk du tilhører eller ønsker å tilhøre fram til 25. mai. Blir du forespurt om et verv, vurder det nøye. Det kan gi en etterlengtet åpning mot noe mye større. Etter 25. mai og ut året kommer du lengst ved å følge drømmene dine. Stol på intuisjonen din. Ta deg tid til å lytte på hva du egentlig vil. Mediterer du, kan underbevisstheten din fortelle deg hva du skal gjøre. Alt det du trenger å vite kommer til deg.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Løven

 løven

Lykken står deg bi om du er villig til å satse. 

Kjærlighet

Mye vil gå din vei i år signaliserer stjernehimmelen. Du vil ha mer utstråling og karisma, spesielt i juni, deler av juli og i desember. I andre halvdel av januar kan et markant skifte skje i nære forhold, enten du velger å etablere deg eller du møter en du ønsker å stifte nærmere bekjentskap med. Overraskelser, kanskje et etterlengtet gjennombrudd eller en anerkjennelse kan oppstå i nære forhold i april. Vent med å gjøre deg opp en mening om en bestemt person i august. Vedkommende kan være annerledes enn hva førsteinntrykket forteller deg. 

Jobb

Nå er du i starten på en ny tolvårssyklus. Tenk tilbake på hva som skjedde i 2012 og 2013. Det samme skjer nå, men på et høyere nivå. Fikk du en god jobb da, så vil du nå komme deg et hakk videre på et høyere nivå. Lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter i karrierehuset ditt i årets fem første måneder vil gi deg ett element av flaks og dører som tidligere har vært lukket vil åpne seg opp. Fortell alle hva du ønsker deg, og hva du vil oppnå. Fra juni og ut året vil nettverket ditt og kontakter kunne løfte deg fram. Venner, spesielt barndomsvenner kan spille en rolle her. Unngå å love mer enn hva du kan holde fra og med august. Du kan komme til å ombestemme deg. 

Økonomi

I første halvår må du utvikle kompetansen og verdiene dine for å oppnå noe på sikt. En bedring i økonomien kan komme som følge av økt inntekt i årets fem første måneder, kanskje som følge av jobbskifte. I årets siste syv måneder har du større mulighet til å styrke økonomien din via økt inntekt. Det kan ha sammenheng med et bytte av arbeidsoppgaver. En ny samarbeidspartner kan hjelpe deg på vei. Kontrollsjekk fakta i august, før du bestemmer deg i en viktig sak. Mer informasjon kan komme i september.

Beste periode for kjærlighet: 16. februar til 11. mars, 11. juli til 5. august, 17. oktober til 11. november og 7. til 31. desember. 

Størst vekst og framgang oppnås via jobb fram til 25. mai. Det er helt opp til deg selv hva du gjør ut av mulighetene som kommer til deg. Nye muligheter kan åpne seg i karrieren din, både på eksisterende arbeidsplass og eventuelt om du søker nye utfordringer. Fra 25. mai og ut året vil de grupper, organisasjoner og nettverk du tilhører eller ønsker å tilhøre være det som skaper veien videre. Oppsøk det du ønsker å videreutvikle.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Jomfruen

 jomfruen

Karma har ingen utløpstid og nå er du den heldige som får betalt for tidligere innsats. 

Kjærlighet

Du kan vente deg et oppsving i kjærligheten i år. Kjærlighetsplaneten Venus sender romantiske stråler til deg i store deler av året, men spesielt i mars og august kan spennende utviklinger skje. Tiden er inne for å hente opp den indre energien din, la usikkerheten fare og lev livet fullt ut. Det har ikke vært like lett for deg de siste årene, men nå åpner verdenen seg opp allerede fra 21. januar når Pluto skifter tegn. Et møte på senvinteren, alternativt november, kan føles som skjebnebestemt. Det kan ha sammenheng med utlandet eller en person med utenlandske aner.

Jobb

Planeten for ansvar og struktur. Saturn vil gjennom hele året utfordre deg til å stå støtt i alle relasjoner. Sett grenser for venner og kollegaer. Stol mer på deg selv ved å utvikle dine verdier og livsfilosofi. Du kan oppleve å føle deg alene blant andre, som om du er den eneste som ser og opplever løsninger på en annen måte enn andre. Ta det med ro. Universet har sendt deg en utfordring for at du skal utvikle en ansvarsfølelse for å kommunisere dine behov presist overfor andre. Karma vil belønne deg for tidligere innsats. Fra juni av, vil karrieren din ta fart om du ønsker det. Søk oppover og framover der du ønsker veien skal gå. Selv om du ikke ønsker å se deg tilbake kan hendelser føre til at du i høstmånedene må gripe tak i noe du ikke var helt ferdig med. 

Økonomi

Vissheten om at du står helt alene i verden har fulgt deg en stund, men i år får du det bekreftet. Karma betyr at du skal ta vare på deg selv og ditt. Har du fulgt denne leveregelen enn stund, så får du nå tilbake for det. Du kan forvente større utgifter i første halvdel av 2024, enten som følge av økt reising, kostnader ved videreutdannelse eller flytting. Gå for hva som er evigvarende, deg selv. Det du investerer i deg selv og egen tid vil lønne seg i år framover. Se deg ikke tilbake. Unngå å love mer enn hva du kan holde 2. august til 31. august. Du kan komme til å ombestemme deg. 

Beste periode for kjærlighet: 23. januar til 16. februar, 11. mars til 5. april, 5. til 29. august og 11. november til 7. desember. 

Du ekspanderer i årets fem første måneder via å utvikle din livsfilosofi, trosretning, i kontakt med utlandet eller personer med utenlandske aner. Deretter er det det via jobb, karriere og offentlig image ekspansjon og mulighetene oppstår. Tenk tilbake på hva som oppstod i 2012 og 2013. Nå skjer det samme, men på et høyere nivå.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle  


Vekten

 vekten

Sol- og måneformørkelser fortsetter å skape endringer i livet ditt.

Kjærlighet

Med både sol- og måneformørkelse i tegnet ditt kan livet ditt til tider bli noe turbulent. Men du vil komme styrket ut av det til slutt, hvis du lever deg inn i prosessen. Det er litt sånn, tilpass deg og overlev mekanismen i dette. Følg utviklingene og du kommer vel i mål. Men det kan bli utfordrende underveis, både profesjonelt og privat. Et forhold kan starte eller et negativt forhold som hviler på steingrunn ta slutt under måneformørkelsen i slutten av mars. Men vit at det skjer for at det skal komme noe nytt til, kanskje allerede i april. Men for noen av dere kanskje ikke før til høsten under solformørkelsen i oktober. Du har likevel flere flotte perioder i vente. Spesielt i august og september. Det kan ha sammenheng med utlandet. 

Jobb

Spennende utfordringer vil gi deg ny giv til å se ting fra en ny synsvinkel. Det som var viktig for deg før er kanskje ikke like viktig lenger. Det åpner opp for en ny start på flere områder for deg. Behovet for nye utfordringer kan ha ligget i bakhodet ditt en stund. Noe du har ønsket deg kan bli en realitet i andre halvdel av året. Juni kan bli en viktig måned for deg der du opplever endringer i jobbsammenheng. Unngå sladder og «kontorrykter» i siste del av november og desember. Alt er ikke som det ser eller høres ut som. Ny informasjon kan komme rett før julehøytiden. 

Økonomi

Årets fem første måneder starter bra der ressurser du deler med andre kan gi deg goder. Men et samarbeid som har haltet kan falle på steingrunn i forbindelse med måneformørkelsen i mars. Etablerer du et nytt økonomisk samarbeid på dette tidspunktet, kan det bestå lenge, kanskje permanent. Selv om samarbeid styrker økonomien din i det første halve året, kan inspirasjon i egen livsfilosofi og egne livsverdier være veien å gå i andre halvdel av året. Det kan ha sammenheng med videreutdannelse eller kontakt med utlandet. Unngå å signere kontrakter 20. august til 18. september om du kan. Alle fakta er ikke fremme i dagens lys. 

Beste periode for kjærlighet: 16. februar til 11. mars, 5. til 29. april, 29. august til 23. september og 7. til 31. desember. 

Ekspansjon og fremgang får du i årets fem første måneder via ressurser du deler med andre. Bruk tiden konstruktivt til å inngå gode avtaler, eventuelt reforhandle lånerenter, forsikringsavtaler og annet. Fra juni av vil din livsfilosofi, utdannelse, kunnskap og kontakt med utlandet styrke dine verdier og posisjon. Hva du tror på er avgjørende i år.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Skorpionen

 skorpionen

Det lyser i mørket, gled deg.

Kjærlighet

Mange skorpioner har opplevd at kjærlighetslivet har vært ustabilt og sårbart i et par år, men nå er du over i en ny fase. Flere av dere kunne allerede merke det i andre halvår i fjor. Gjennom året vil du oppleve mer trygghet og stabilitet enn på lenge. Gled deg over nærheten og intimiteten du opplever. Er du singel kan tidligere uromomenter forsvinne. Legger du gamle mønstre bak deg, kan den rette komme inn i livet ditt, spesielt i årets fem første måneder og i september og oktober. Et møte i februar med en som er eldre enn deg, enten mentalt eller i alder kan oppleves som skjebnebestemt. En overraskende eller uventet utvikling, kanskje en invitasjon fra en annen kan oppstå 21. april pluss minus noen dager. Gled deg. Helgen 17. og 18. mai kan bli veldig romantisk. 

Jobb

Med så mye å glede seg over på flere områder smitter det også over i jobbsammenheng. Det er viktig at du kommer andre i møte i de første månedene. Du har mest å tjene på samarbeid med andre. Jobber du som konsulent eller andre yrker der du er i kontakt med andre mennesker vil du oppleve mye goodwill og dører åpner seg for deg. Fra juni av er det viktig å få kontrakter og avtaler på plass for å sikre langsiktig struktur, stabilitet og metoder. Stol på intuisjonen din, spesielt i august. 

Økonomi

I begynnelsen av året er det mye opp til deg selv å forvalte verdiene dine ved å sette tæring etter næring. Fra juni av har du mest utbytte av å etablere et samarbeid med andre. Fordelaktige avtaler kan oppstå. Men stol på intuisjonen din. Den tar sjelden feil. Føler du at det er noe som skurrer så gjør det mest sannsynlig det. Underbevisstheten din prøver å fortelle deg noe i samme periode og du har mye å hente på å lytte til den, siden ambisjonene og drømmene dine er i endring. Nymånen i september kan føre til økt lønn, men vent deg ingen store summer. 

Beste periode for kjærlighet: Fra 1. januar til 25. mai, 23. september til 17. oktober, men ekstra oppmerksomhet kan du få 11. mars til 5. april og 29. april til 23. mars. 

Fra begynnelsen av året fram til juni vil vekst og ekspansjon være i en til en-forhold, spesielt parforhold. Ta en sjanse når muligheten byr seg. Deretter har du mest å hente via samarbeid og ressurser du deler med andre. En arv, gave, bonus, et oppgjør eller en forsikringspremie kan føre til en bedring i økonomien din.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Skytten

 skytten

Mye av tiden din vil gå med til romantikk, kjærlighet og nære forhold.

Kjærlighet

Året starter romantisk med kjærlighetsplaneten Venus som belyser alle dine nære forhold. Du kan forvente deg økt oppmerksomhet fra andre og det er viktig å smi mens jernet er varmt. Gå for det du ønsker deg. Fra slutten av mai og ut året kan du oppleve en eksepsjonell utvikling i nære forhold du har eller ønsker å skape. Kjærligheten kommer til deg om du er åpen for det og har klart å kvitte deg med gamle mønstre som stenger for det nye. Din tid er kommet og muligheten for å etablere langvarige permanente forhold er her. Skjebnen kan gripe inn 5. til 29. april. 

Jobb

Ta tak i hverdagsrutinene og helsen din. Gjør hva du kan for å forbedre din egen helsesituasjon i årets første måneder. All forenkling av hverdagsrutiner løfter deg opp. På grunn av dine sosiale egenskaper og genuine interesse for andre, låner du ofte et øre til andres sorger og problemer. Av og til kan det virke som om du er problemløser for alle. Sett grenser overfor andre og tenk mer på deg selv. Fra juni av kan din posisjon bli styrket. Andre ser på deg med goodwill og du kan lettere få gjennomslag for dine ønsker. Tenk før du snakker 23. november til 18. desember. En fjær kan bli til fem høns. I samme periode må du unngå å ta på deg mer enn hva du kan overkomme. Vær selektiv.

Økonomi

En inntektskilde kan forsvinne allerede i januar, men du etablerer raskt en ny. Eventuelt så vil du ha to inntektskilder å forholde deg til videre. Du har mye å hente ved å komme ut med deg selv til andre. Ha tro på deg selv og tillit til at ting skjer til det beste for deg. Unngå å love for mye siste uken i november til oppunder jul. Du kan komme til å ombestemme deg. Det ligger en verdi i å ta vare på egen helse. Skap gode hverdagsrutiner.

Beste periode for kjærlighet: 1. til 23. januar og 25. mai og ut året, men ekstra intense opplevelser og følelser kan du få 23. mai til 17. juni og 17. oktober til 11. november. 

Størst vekst og framgang oppnås ved å skape struktur og styrke hverdagsrutinene dine i årets fem første måneder. Spesielt det å ta vare på egen helse vil styrke deg i årene framover. Deretter vil flørt, romantikk, en til en-forhold og de gode kontakter løfte deg framover.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Steinbukken

 steinbukken

En æra er over. Hvor går veien videre?

Kjærlighet

Du kan ha vært gjennom turbulente tider, kjære steinbukk siden transformasjonsplaneten Pluto kom inn i stjernetegnet ditt i 1995. Nå forlater den tegnet ditt 21. januar, men kommer for en snar visitt til høsten for å feie over det som du ikke har ryddet opp eller tatt fatt i. Flere av dere har gått gjennom store transformasjoner i kjærlighetslivet og nå åpner romantikken seg opp for deg. Forhold som har overlevd denne reisen vil bestå lenge. Forhold du etablerer nå kan vise seg å bli langvarige, kanskje permanente. Stol på de valg du tar. Et møte i løpet av årets fem første måneder kan føles som skjebnebestemt. Se opp for hva som skjer i andre halvdel av april, spesielt 21. april.

Jobb

Den store transformasjonsplaneten Pluto i tegnet ditt siden 1995, kan ha skapt endringer på flere områder for deg. Du har vært gjennom din del av opp- og nedturer. Nå går du over i roligere farvann. Og du kan begynne å tenke på å ta deg tid til å glede deg over hva du har oppnådd og sette deg nye mål. Noen av dere er kommet til veis ende på et område i januar, men transformasjonen lover at det nye som kommer vil passe deg bedre. Kreativiteten din er økende, og du kan markere deg med tyngde og autoritet. Fra juni og ut året av kan du markere deg på jobben eller i hverdagslivet ved å ta tak i rutineoppgaver og andre strukturer.

Økonomi

Økonomien din vil være påvirket av de beslutninger du tar i januar eller til høsten. En økning i økonomien i første halvdel av året kan komme fra hvordan du forvalter dine egne ressurser. Vær kreativ. En endring i din offentlig status, et jobbskifte eller skifte av arbeidsoppgaver kan føre til økte inntekter fra juni av. Bruk tid på å etablere gode rutiner for høsten. Og ta vare på helsen din. 

Beste periode for kjærlighet: 1. januar til 25. mai kan det føles som om det som skjer er forutbestemt. Den du møter nå, kan det føles som om du har kjent fra tidligere av eller er noe du har ventet på. Romantikken er sterkest 23. januar til 16. februar, 17. juni til 11. juli, 11. november til 7. desember.

Størst vekst, lykke og ekspansjon kommer som følge av flørt, kreativitet, selvutfoldelse, sportsaktiviteter og barns kreativitet i årets fem første måneder. Fra juni har du mest å tjene på å vende energien innover og konsentrere deg om din egen helse og hverdagsrutiner.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle  


Vannmannen

 vannmannen

Du står overfor en milepæl i livet ditt.

Kjærlighet

I år kan spontan flørt og romantikk ta stor plass i livet ditt. Like etter at Pluto forlater tegnet ditt, 21. januar er du over i en ny fase. Muligens må du rydde i fundamentet ditt eller i familien i de fem første månedene for å bane vei for det nye. Lykke- og ekspansjonsplaneten Jupiter er til stede og påvirker livet ditt positivt. Flørt, moro, kreativitet og skjebnebestemt kjærlighet er det som venter deg fra mai og ut året. Nå har du muligheten til å møte din sjelevenn. Grip sjansen når mulighetene kommer til deg. Unngå å la førsteinntrykket være avgjørende i januar og desember. Du kan få en ekstra romantisk avslutning på året når kjærlighetsplaneten Venus kommer inn i tegnet ditt 7. desember og forsterker de andre signalene. 

Jobb

Du har vært gjennom en prosess i mange år med transformasjonsplaneten Pluto i tegnet ditt. Til senhøsten vil alt endre seg når Pluto forlater tegnet ditt for godt. Det har vært opp- og nedturer, men fra våren av og i årene som kommer vil du nå kunne nyte godt av tidligere innsats. Unngå å ta for raske avgjørelser fram til 21. januar. Du kan komme til å ombestemme deg. Endringer i familiestrukturen kan oppstå i årets fem første måneder, enten at noen flytter ut eller at nye familiemedlemmer kommer til. Måneformørkelsen i mars eller solformørkelsen i oktober kan indikere starten på en ny jobb eller en ny karriere. Det kan være i en posisjon der du er mer frittgående. Du kan få smaken på frihet. Ta familien med på råd. 

Økonomi

En endring i økonomien kommer som følge av at Pluto skifter tegn 21. januar. Du har jobbet for å fremme deg og ditt siden 1995. Nå er det på tide å høste noe mer av godene du har bygd deg opp til. Mulighetene for å bestemme mer over egen tid kontra jobb kan være et av resultatene. Unngå å handle for spontant på det du hører i slutten av august til midten av september. All informasjon er ikke tilgjengelig for deg før i midten av september. Eller du kan komme til å ombestemme deg. 

Beste periode for kjærlighet: 16. februar til 11. mars, 11. juli til 5. august og 7. -31. desember. Et forhold du starter fra juni av, kan føles som skjebnebestemt. 

Størst vekst og framgang oppnås fram til 25. mai ved å justere fundamentet ditt, via familie og i jobbsammenheng. Styrk ditt fundament, enten det er hus, jobb, kunnskap eller familieliv i årets fem første måneder. Fra 25. mai er det trening, sport, spill, flørt, egen kreativitet og barn som gir deg lykke, vekst og ekspansjon.

 Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle 


Fiskene

 fiskene

Måneformørkelse i tegnet ditt kan endre balansen i et nært forhold.

Kjærlighet

Måneformørkelse er ofte turbulente tider og i andre halvdel av september kan du oppleve en i tegnet ditt. Forhold som hviler på steingrunn, kan ta slutt. Men forhold du etablerer nå, kan vare lenge. Du kan føle at du har kommer til veis ende i en setting, enten profesjonelt eller privat. Måneformørkelsen 18. september og dagene der omkring indikerer at det er på tide å gi slipp på noe eller noen. Det kan bli et savn, men gjør du det riktig så kan det være at du ikke lukker døren for fremtidig kontakt. Det er ikke nødvendigvis den andre det gjelder. Det kan være at du har kommet til veis ende i en relasjon som har utspilt sin rolle eller at du sier farvel til singellivet. Det kan også for noen av dere gjelde profesjonelt. Saturn i tegnet ditt maner til struktur og ansvar, men også ærlighet. Du kommer best ut av det ved å være ærlig mot deg selv. 

Jobb

Det foregår mye både profesjonelt og privat. Hjemme kan være at du velger å flytte eller pusser opp. Tiden fra 25. mai og ut året er glimrende i den forstand. Unngå å inngå noen konkrete avtaler i august om du kan. Det kan være at du ombestemmer deg eller at et bedre tilbud kommer på bordet etter denne perioden. Om du er på flyttefot kan det ha sammenheng med jobb. I årets fem første måneder står du overfor rivende utviklinger innenfor sosiale medier og kunstig intelligens. Kanskje må du ta et kurs for å formalisere kunnskapene dine. 

Økonomi

Selvpålagte begrensinger kan føre til at du får behov for å tenke langsiktig og snu på krona, eventuelt at endringer i vår gjør at du skifter status med de kostnader det kan medføre. Det kan også være at et familiemedlem flytter ut eller inn. Sol- og måneformørkelsen i mars og april kan føre til at du avslutter et samarbeid og velger å stå på egne bein. Det kan føre til at inntekten enten går opp eller ned. Fra juni av kan økonomien variere avhengig av om du velger å flytte eller å kjøpe en bolig/feriebolig. Stol på intuisjonen din.

Beste periode for kjærlighet: 11. mars til 5. april, 17. juni til 11. juli og 5.-29. august. 

Størst vekst og framgang oppnås ved å styrke dine kommunikasjonsevner, it-kunnskaper og kompetanse via kurs og sosiale medier fram til 25. mai. Du kan oppleve ekspansjon via søsken, naboer og i nærmiljøet generelt. Fra 25. mai vil fundamentet ditt, familie og den utvidede familie i form av venner, samt hjemmet ditt være det som bringer deg lykke og ekspansjon. Har du planer om å flytte eller se på et feriehus er du inne i en gunstig periode. Se deg rundt. For noen av dere kan skifte av jobb eller et karriereskifte ligge i kortene.

Ønskar du å vite mer? Snakk med en Astrolog fra Magic Circle